alimac1 21.04.05, 13:05 Cześc, Szukam roslinki zwanej sunsatia. Czy ktos ją widzial we Wrocławiu w jakims centrum ogrodniczym ? Alina Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oka5 Re: sunsatia 21.04.05, 23:51 Ładna roślina, tylko straszliwie śmieci. Cały zeszły sezon musiałam codziennie zamiatać balkon, choć miałam tylko jedną niewielką skrzynkę sunsatii. Niestety nie wiem, gdzie we Wrocławiu można ją nabyć. Odpowiedz Link
nnike Re: sunsatia 03.05.05, 00:04 Kupiłam dzisiaj w centrum ogrodniczym przy M1 w Krakowie. Produkuje ją Plantpol: www.plantpol.com.pl/strony/1/i/20.php ale powinna być w każdym większym markecie ogrodniczym, bo jest piękna i dlatego coraz bardziej popularna :) Odpowiedz Link
jagi_sa Re: sunsatia 08.05.05, 10:02 Zapraszam do Widawy do Ogrodnictwa państwa Teresy i Stanisława Sajan. Wiem, ze sunsatia byla tam juz w zeszlym roku i zrobila furrore:)W tym roku tez nie zabraknie jej w asortymencie. Ogrodnictwo znajduje sie przy ulicy Sułowskiej 15, to jest przy wyjezdzie z Wrocławia-> kierunek na Poznań. Jak tu przyjedziesz, bedziesz wracac co roku! Odpowiedz Link