vivern 03.10.04, 22:53 Czytaj i pomysl, ze jak to zrobisz, to ja mam szanse wygarac zaklad sprzed 7 lat... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23300&w=16358163&a=16361582 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rruuddyy Re: Mariolkaaaa!!! 03.10.04, 22:57 Wiedziałem że na Ciebie można zawsze liczyć. Jak zwykle subtelna i dyskretna........:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Mariolkaaaa!!! 03.10.04, 22:59 rruuddyy napisała: > Wiedziałem że na Ciebie można zawsze liczyć. Jak zwykle subtelna i dyskretna... > .....:) > Prawda? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Mariolkaaaa!!! 03.10.04, 23:01 Ona po prostu chce wygrac za wszelką cenę. Taki typ co to przegrywac z lepszym nie potrafi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Mariolkaaaa!!! 03.10.04, 23:05 Ksiezycu Mego Pozadania - z lepszym bym potrafila... Tyle, ze Ty zawsze o tym zakladzie przypominasz, kiedy jestes sam... ;PP A poza tym - wracajac do rozmowy o dyskrecji - jesli tylko chcecie, zeby cos zostalo w tajemnicy - powiedzcie to mnie... Na pewno rozglosze... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Mariolkaaaa!!! 03.10.04, 23:08 Bo ja wiem że każde takie przypomnienie motywuje Cie do działania. Zaczynasz być bardziej paskudna niż zwykle i na Kudłatym sie to odbija. A że zawsze przypominam jak jestem sam to podła potfasz i nieprawda oraz dziwny zbieg okoliczności.....;P Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Mariolkaaaa!!! 03.10.04, 23:10 Alez oczywiscie na pewno tak jest, Mezczyzno Kobiecych Marzen.... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Mariolkaaaa!!! 03.10.04, 23:15 O Marzeniu Męskich Kobiet!! Dochodze do wniosku że chyba jednak ja wygram. Mimo Twych usilnych starań, dyskrecji, założenia osbnego postu i kto wie jakich jeszcze spisków i knowań Mariolka nie wyraziła chęci przeprowadzenia sie do Stolicy. Szykuj sie na porażkę............:> Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Mariolkaaaa!!! 03.10.04, 23:16 Mezczyzno o Slodyczy Wiekszej Niz Chalwa... ja sie nigdy nie poddaje... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Mariolkaaaa!!! 03.10.04, 23:22 Chałwo Mężczyzny Największej Słodyczy. Cienko widzę Tfije szanse. Jak już żeśmy nadmienili chfilowo jestem sam. A poza tym krecia robota żółwia w pewnej fabryce daje mi prawie 100% zwycięstwa w tym konkursie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Mariolkaaaa!!! 03.10.04, 23:25 Sluchaj - Meska Szowinistyczna Swinio - to ze mowisz do mnie per Chalwo - to jeszcze jestem w stanie przebolec... ale ze o Kudlatym mowisz Najwieksza Slodyczy - to juz po prostu mnie wq*wia.... Gumki nie daja pewnosci, Kochanie.... ;D a ja jestem baaardzo cierpliwa.... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Mariolkaaaa!!! 03.10.04, 23:36 Uschniesz ze starości a ja i tak wygram :>>>>>>>> I nie jestem śfinką :PP Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Mariolkaaaa!!! 03.10.04, 23:28 rruuddyy napisała: > O Marzeniu Męskich Kobiet!! Dochodze do wniosku że chyba jednak ja wygram. Mimo > Twych usilnych starań, dyskrecji, założenia osbnego postu i kto wie jakich jes > zcze spisków i knowań Mariolka nie wyraziła chęci przeprowadzenia sie do Stolic > y. Szykuj sie na porażkę............:> > Widzę że dla zwycięstwa zrobisz wszystko...;) Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Mariolkaaaa!!! 03.10.04, 23:37 Tak. Ja gram po to żeby wygrać :) I po trupach do celu...........;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Mariolkaaaa!!! 03.10.04, 23:16 vivern napisała: > bez niepotrzebnej ironii... ;PP Dopsze;) Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Mariolkaaaa!!! 03.10.04, 23:16 Rozwiń temat bo nie wiem co robić dalej. Ostatnio mówiłaś że dzidzię tez lubisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Mariolkaaaa!!! 03.10.04, 23:17 rruuddyy napisała: > Rozwiń temat bo nie wiem co robić dalej. Ostatnio mówiłaś że dzidzię tez lubisz > :) > Ale ja lubie tak "specjalnie", a Was tak zwyczajnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Mariolkaaaa!!! 03.10.04, 23:23 No dobrze. Na taki układ moge sie zgodzic. A jakie płyna profity z takiego zwyczajnego lubienia?? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Mariolkaaaa!!! 03.10.04, 23:24 Nie będe wysmiewać tego co piszecie;) Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Mariolkaaaa!!! 03.10.04, 23:26 Ale bzdury,nie?? Jestem z nas dumna.... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Mariolkaaaa!!! 03.10.04, 23:28 O prosze pani....Tak nie można....W końcu nie zebraliśmy sie na tym forum dla przyjemności.....Tu nawet blondynki mają takie same obowiązki jak inni i żadnej taryfy ulgowej. W takiej sytuacji jestem zmuszony napisać skarge do OZ. Na Matkę Procośtam liczyć za bardzo nie mozna. Ona sie zaraz zasłoni jakąś solidarnością jajników czy podobnym kolorem włosów... Odpowiedz Link Zgłoś