Dodaj do ulubionych

chce sprobowac seksu z kobieta

26.08.11, 19:30
chce sprobowac seksu z kobieta. Od dawna pociagaja mneikobiety. mam 33 lata i bylam w zwiazkach z facetami. Jak to jest? Ktos probowal?
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: chce sprobowac seksu z kobieta 30.08.11, 08:27
      Myślę, że sporo kobiet próbowało, liczysz na opis? Jeśli tak to mylisz fora:
      forum.gazeta.pl/forum/f,15245,Onanisci.html
      • numu Re: chce sprobowac seksu z kobieta 30.08.11, 19:11
        dlaczego myli fora? na tym forum niewolno liczyc na opis czy tylko tak sobie rklamujesz swoje forum?
        co ma onanizm wspulnego z seksem z kobieta?
        to juz jej lepiej srebrnego trupa polecaj albo sam sobie tam idz bo mylisz fora.
        • sibeliuss Re: chce sprobowac seksu z kobieta 31.08.11, 08:42
          Chyba nie myślisz, że ktoś tu będzie pisał scenariusz aktu miłosnego. A co do moich i nie moich forów - jak będziesz potrafił opanować swoje jazdy w kierunku kupy i innych tematów, które poruszasz jak masz fazę to wszystko będzie ok. (mam podać linki?)
          • numu Re: chce sprobowac seksu z kobieta 31.08.11, 12:46
            > Chyba nie myślisz, że ktoś tu będzie pisał scenariusz aktu miłosnego
            a jak by ktos chcial napisac to co?
            ty masz jakas obsesje .naprawde.

> jak będziesz potrafił opanować swoje jazdy w kierunku
            > kupy i innych tematów, które poruszasz jak masz fazę to wszystko będzie ok. (ma
            > m podać linki?)

a o tym to w zwiazku z czym bredzisz?co ja mam do tego?
            • sibeliuss Re: chce sprobowac seksu z kobieta 31.08.11, 14:26
              Numu, Ty doskonale wiesz o czym ja piszę.
              • numu Re: chce sprobowac seksu z kobieta 31.08.11, 14:41
                no pewnie ze wiem.tylko poco o tym tu piszesz?co kogo obchodzi ze masz do mnie jakies wonty bo ci sie niepodobaja moje przemyslenia
                w tej dyskusji chodzi o to ze przylazles reklamowac swoje forum i wciskasz komus ze pomylil fora
                a to nie ty decydujesz kto ma gdzie i co pisac bo to niejest twoje forum prywatne
                rozumie?
                • sibeliuss Re: chce sprobowac seksu z kobieta 31.08.11, 16:00
                  Nie rozumie, to nie jest forum prywatne, a autor wątku trąci mi trollem.
                  • numu Re: chce sprobowac seksu z kobieta 31.08.11, 18:34
                    i dlatego zapraszasz na onanistow ze jest trolem?
                    • sibeliuss Re: chce sprobowac seksu z kobieta 31.08.11, 22:11
                      Trollowie nie będzie się chciało, szuka podniety tu i teraz.
                      • numu Re: chce sprobowac seksu z kobieta 31.08.11, 22:52
                        nie wiedzialem ze pisanie na forum jest podniecajace
                        :0
                        • sibeliuss Re: chce sprobowac seksu z kobieta 01.09.11, 08:29
                          Ludzie są różni.
    • ajmj Re: chce sprobowac seksu z kobieta 31.08.11, 11:13
      Dziwnie piszesz. Chcę spróbować seksu z kobietą.. To próbuj, portali jest pełno. Piszesz ogłoszenie. Spotkam się w celach czysto seksualnych. "Spróbujesz". Zobaczysz.
    • ladynemesis Re: chce sprobowac seksu z kobieta 04.09.11, 22:10
      To spróbuj a nie pytaj o to na forach.
    • tikitaki3 Re: chce sprobowac seksu z kobieta 12.09.11, 00:48
      jestem kobietą w zasadzie heteroseksualną. :) tak sobie wasze forum czytam bo spać nie mogę :) chcesz to próbuj w czym problem?homo hetero czy bi-nie ma znaczenia bądź szczęśliwy spełniaj marzenia.wystarczy znaleźć odpowiednią kobietę :)
    • morwab Re: chce sprobowac seksu z kobieta 08.12.11, 23:04
      znam historię gdy jedna spróbowała i tak się to spodobało ,że zakochała się w swojej przewodniczce po świecie kobiecego seksu. Wywróciło to jej świat do gory nogami ,bo o zdradzie dowiedział się mąż i pod groźbą odebrania praw do dziecka zmusił do powrotu na łono rodziny. Więc lepiej nie próbuj bo możesz zabrnąć za daleko i doprowadzić to tego ,że ciekawość będzie początkiem tragedii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka