athina12 26.08.11, 19:30 chce sprobowac seksu z kobieta. Od dawna pociagaja mneikobiety. mam 33 lata i bylam w zwiazkach z facetami. Jak to jest? Ktos probowal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: chce sprobowac seksu z kobieta 30.08.11, 08:27 Myślę, że sporo kobiet próbowało, liczysz na opis? Jeśli tak to mylisz fora: forum.gazeta.pl/forum/f,15245,Onanisci.html Odpowiedz Link Zgłoś
numu Re: chce sprobowac seksu z kobieta 30.08.11, 19:11 dlaczego myli fora? na tym forum niewolno liczyc na opis czy tylko tak sobie rklamujesz swoje forum? co ma onanizm wspulnego z seksem z kobieta? to juz jej lepiej srebrnego trupa polecaj albo sam sobie tam idz bo mylisz fora. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: chce sprobowac seksu z kobieta 31.08.11, 08:42 Chyba nie myślisz, że ktoś tu będzie pisał scenariusz aktu miłosnego. A co do moich i nie moich forów - jak będziesz potrafił opanować swoje jazdy w kierunku kupy i innych tematów, które poruszasz jak masz fazę to wszystko będzie ok. (mam podać linki?) Odpowiedz Link Zgłoś
numu Re: chce sprobowac seksu z kobieta 31.08.11, 12:46 > Chyba nie myślisz, że ktoś tu będzie pisał scenariusz aktu miłosnego a jak by ktos chcial napisac to co? ty masz jakas obsesje .naprawde. > jak będziesz potrafił opanować swoje jazdy w kierunku > kupy i innych tematów, które poruszasz jak masz fazę to wszystko będzie ok. (ma > m podać linki?) a o tym to w zwiazku z czym bredzisz?co ja mam do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: chce sprobowac seksu z kobieta 31.08.11, 14:26 Numu, Ty doskonale wiesz o czym ja piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
numu Re: chce sprobowac seksu z kobieta 31.08.11, 14:41 no pewnie ze wiem.tylko poco o tym tu piszesz?co kogo obchodzi ze masz do mnie jakies wonty bo ci sie niepodobaja moje przemyslenia w tej dyskusji chodzi o to ze przylazles reklamowac swoje forum i wciskasz komus ze pomylil fora a to nie ty decydujesz kto ma gdzie i co pisac bo to niejest twoje forum prywatne rozumie? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: chce sprobowac seksu z kobieta 31.08.11, 16:00 Nie rozumie, to nie jest forum prywatne, a autor wątku trąci mi trollem. Odpowiedz Link Zgłoś
numu Re: chce sprobowac seksu z kobieta 31.08.11, 18:34 i dlatego zapraszasz na onanistow ze jest trolem? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: chce sprobowac seksu z kobieta 31.08.11, 22:11 Trollowie nie będzie się chciało, szuka podniety tu i teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
numu Re: chce sprobowac seksu z kobieta 31.08.11, 22:52 nie wiedzialem ze pisanie na forum jest podniecajace :0 Odpowiedz Link Zgłoś
ajmj Re: chce sprobowac seksu z kobieta 31.08.11, 11:13 Dziwnie piszesz. Chcę spróbować seksu z kobietą.. To próbuj, portali jest pełno. Piszesz ogłoszenie. Spotkam się w celach czysto seksualnych. "Spróbujesz". Zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
ladynemesis Re: chce sprobowac seksu z kobieta 04.09.11, 22:10 To spróbuj a nie pytaj o to na forach. Odpowiedz Link Zgłoś
tikitaki3 Re: chce sprobowac seksu z kobieta 12.09.11, 00:48 jestem kobietą w zasadzie heteroseksualną. :) tak sobie wasze forum czytam bo spać nie mogę :) chcesz to próbuj w czym problem?homo hetero czy bi-nie ma znaczenia bądź szczęśliwy spełniaj marzenia.wystarczy znaleźć odpowiednią kobietę :) Odpowiedz Link Zgłoś
morwab Re: chce sprobowac seksu z kobieta 08.12.11, 23:04 znam historię gdy jedna spróbowała i tak się to spodobało ,że zakochała się w swojej przewodniczce po świecie kobiecego seksu. Wywróciło to jej świat do gory nogami ,bo o zdradzie dowiedział się mąż i pod groźbą odebrania praw do dziecka zmusił do powrotu na łono rodziny. Więc lepiej nie próbuj bo możesz zabrnąć za daleko i doprowadzić to tego ,że ciekawość będzie początkiem tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś