calvados_s 29.11.04, 11:21 zabieram sie za produkcję prezentów światecznych i pomyslałam o wieszakach drewnianych. Macie jakieś sprawdzone sklepy gdzie można je kupić. Ogladałam w Warszawie w Ikei ale nie bardzo pasuje mi ich kształt, są wąskie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielony_listek Re: wieszaki 30.11.04, 14:32 Jesli chcesz je przyozdabiac (malowanie czy decoupage), to mozna na zwyklej deseczce. A potem od tylu przymocowac dwa uchwyty do przymocowania do sciany, a od przodu kilka metalowych haczykow (do kupienia np. w marketach budowlanych albo w sklepikach z takimi akcesoriami). Te haczyki mozna nawet dobrac stylem do rodzaju przyozdobienia (stylowe, nowoczesne itp.) Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link
galeriafilizanka listek, nie szalej ;) chodzi o inne wieszaki :) 30.11.04, 14:42 Jak dobrze rozumiem, wszyscy posuzkują wieszaków na ubrania, ale takich, które mają dwa ramiona szerokie, aby decopuage się zmieścił i jedną metalową szyję do wieszania na czymś, a nie wieszaków na ścianę Odpowiedz Link
zielony_listek Re: listek, nie szalej ;) chodzi o inne wieszaki 30.11.04, 15:43 Aaa, to przepraszam Hm, gdzies widzialam takie "plaskie" wieszaki. Bede dzis na Koszykach i w Hali Mirowskiej, to sprawdze. Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link
zielony_listek wieszak a wieszak 02.12.04, 15:31 Wlasciwie to sama sobie chyba podsunelam pomysl. Nie zrozumialam o jakie wieszaki chodzi, za to doszlam do wniosku, ze taki wieszak przedpokojowy z decoupage'em to akurat mnie by sie bardzo przydal )) Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link
zielony_listek Warszawa Hala Mirowska 02.12.04, 09:48 Na Koszykach nie zdazylam sprawdzic, ale sa nadajace sie wieszaki w Hali Mirowskiej (na parterze, takie duze stoisko w rogu, hm... przemyslowe?). Sa i takie plaskie (jakby wyciete z deski, w najwezszym miejscu - od tej plaskiej strony - ok.3,5 cm), cena 9, 90 zl. Sa tez takie masywne, "trojwymiarowe" z dosc grubym ramieniem wystruganym do delikatnych rzeczy i na nich tez spokojnie mozna robic decoupage. Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link
ewr Re: wieszaki 02.12.04, 10:00 Proponuję wejście na stronę firmy Forest z Gorlic. Produkuja przeróżne wieszaki. Napisałam nawet mail,ale zaproponowano mi 40 sztuk w paczce na raz. Dla jednej osoby to za dużo chyba, więc proponuję,aby np. kilka osób z W-wy złozyło się i zamówiło sobie. Ceny na pewno konkurencyjne do sklepu...A wybór niesamowity! Odpowiedz Link
calvados_s Re: wieszaki 02.12.04, 10:49 do Tesco mam daleko, ale wczoraj wpadłam do jednego z hipermarketów i były ceny od 5,08 zł za sztukę. A jakie ceny proponuje producent z Gorlic?. Gdyby wychodziło to atrakcyjnie ja chętnie dołącze do wspólnych zakupów Odpowiedz Link
ewr Re: wieszaki 02.12.04, 11:00 Napiszcie maila. Ceny nie znam jeszcze: j.bogdan@forest.gorlice.pl Odpowiedz Link