moniczkabb 06.11.03, 20:00 A co mi tam, napiszę o tym... :) Dawno się tak nie denerwowałam przed telewizorem.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafis Re: Hehe Śląsk wygrał!!!!!! IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 06.11.03, 20:09 tak zwycięstwo :) w lidze przerżneli 3 z 4 meczów a w Eurolidze 100% zwycięstw. Też sie denerwowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
chrust Re: Hehe Śląsk wygrał!!!!!! 06.11.03, 20:19 WUUU KAAA EEES !!!!! WUUU KAAA EEES !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: DRAMAT IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.03, 23:36 Nie słyszałem, żeby piłkarze grali... Bo chyba o garnko-telefonicznej prowizorce nie mówicie - Chanas i Bambo ubrani jak żule, masażysta Hnida - w starym szarym dresiku jakby pokój malował, panienki od tańca w wieku 13 lat, beznadziejna hala - pusta i bez parkingów - nawet prezentacji multimedialnej nie było jak przeprowadzic. A jeszcze jak zobaczyłem na cenę biletów - bo mam za darmo - DRAMAT! I każdy wie, ze wygraliśmy, bo przeciwnik grał kompromitująco słabo, a u nas Tomczyk miał dzień! Goście środkowego nie mieli - bo przeciw temu kolowi z "14" to pewien frajer w zeszłym roku swój rekord życiowy osiągnał - 38 pkt! Wystarczy dodać, że ten frajer to niejaki...Rafał Bigus. I starczy! Acha! Zapomniałbym o lozy VIPów z Charłampowiczem w szaliczku i Tadziem Norkiem - Barcisiem! Elegancko... Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_j_o Re: DRAMAT 07.11.03, 00:51 to po co ty to oglądasz... masochista? Moze oddaj bilet jakiemus dzieciakowi... ktoś sie chociaż ucieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wari Re: DRAMAT IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 07.11.03, 09:51 Ludzie to naprawdę nie mają czym się denerwować. A co mnie obchodzi jakiś Śląsk ? Jak wygrali to dostaną większą kasę. Ich sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś