gohat Re: Spotkanie Warszawa 19.10.05, 16:17 Będę. Wezmę serwetki może coś się Wam przyda. Odpowiedz Link
zielony_listek GDZIE??? 20.10.05, 12:13 Dziewczyny, to na czym stanęło? Gdzie się spotykamy? Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link
kitiw Re: Spotkanie Warszawa 20.10.05, 12:32 doliczyłam się ok. 20 osób!!! podobno w fortach na mokotowie są takie puby, gdzie można usiąść sobie w oddzielnej sali (podpowiedź koleżanki: BALSAM). ale nie wiem czy to jednak nie za daleko od centrum. Zresztą ja bardzo mało wiem o przybytkach rozrywki w wawie co o tym myślicie (o fortach, w okolicach racławieckiej/wołoskiej) Odpowiedz Link
zielony_listek blondynka ze mnie!!! 20.10.05, 12:42 Ło matko! Ale ze mnie blondynka! Zakodowałam sobie, że czwartek i dzis chciałam na to spotkanie lecieć! Nawet chłopu zapowiedziałam No dopiero w tej chwili do mnie doatrło, ja się zaczęłam zastanawiać, że jak w ostatniej chwili zmienimy miejsce to czy wszystkie dziewczyny zdążą przeczytać Jak dla mnie Mokotów super, blisko pracy. Gohat, będziesz? To byśmy od razu może się rozliczyły? Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link
calineczka79 Re: blondynka ze mnie!!! 20.10.05, 14:09 ja tam nie wiem gdzie te forty ale oby nie za daleko od centrum bo prosto z pracy będę już zapowiedziałam że nie zostanę nawet minuty dłużej tego dnia Odpowiedz Link
pasjonatka1 Forty?? 20.10.05, 14:50 Pomysł bardzo bardzo fajny, ale gdzie te forty się znajdują?? Okaże się za chwilę że ja też blondynka )))bo mieszkam na mokotowie i nie wiem. Pozdrawiam słonecznie Ps. Ja już też nie mogę doczekać się spotkania, a jak Wasze plakietki, bo rozumiem że coś każda sobie przygotuje. Odpowiedz Link
nean Plakietki 20.10.05, 16:35 Hm niestety pomimo moich starań nie mogę znaleźć żadnej kafejki która buyłaby w centrum i zmieściła taka ilość osób. Moga być te forty ale może podajcie szczegóły. Plakietkę zrobię chociaż pomysłu na razie brak Odpowiedz Link
pasjonatka1 Re: Spotkanie Warszawa 21.10.05, 09:17 Ja wczoraj przeszłam się po Śródmieściu w celu poszukania miejsca na nasze spotkanie i powiem szczerze : bryndza. Te lokale co by się nadawały po krótkiej rozmowie odmawiały współpracy. Zastanawia mnie ten BALSAM na FORTACH MOKOTÓW. Znalazłam nawet jakąś mapkę ( adres ul.Racławicka 99) do klubu sportowego pod tym samym adresem: www.aikido.waw.pl/eng/our_club/dojo-fmokotow.htm Trzeba się zastanowić czy będzie to pasować. Odpowiedz Link
kitiw Forty i plakietki 21.10.05, 09:47 w "Ozdobach" wrzucę mapę, z zaznaczonymi fortami (mam nadzieję, że nasza adm. to puści - przecież to dla wspólnego dobra. postaram się zlokalizować telefon do tego pubu (BALSAM), ale może ktoś kto mieszka na moktowie mógłby tam podejść i zobaczyć na własne oczy? Jeśli chodzi o plakietki: ogłaszam, że nie muszą być decu!. mogą być malowane, haftowane, dziergane itp. byle spełniały sowją rolę. Odpowiedz Link
pasjonatka1 ZAŁATWIŁAM LOKAL!!!!!!!! 21.10.05, 12:43 Ten lokal to CAFE SZPARKA Pl. Trzech Krzyży 16a. Przed restauracją są czerwone parasole (UWAGA jest tam jeszcze cafe szpilka i cafe szpulka!!!). Zarezerwowałam stoliki na 25-30 osób na I piętrze żebyśmy nikomu nie przeszkadzały. Stoliki będą luźno zestawione, kawa zwykła - 8 zł. a latte 10 zł. herbata - nie wiem, muza - hm nie wiem czy będzie ją słychać. Czy ta lokalizacja i ten lokal pasuje??? Czekam na opinie!! Odpowiedz Link
ea-szarri Re: ZAŁATWIŁAM LOKAL!!!!!!!! 21.10.05, 12:46 A masosolną matkę z dzieckiem przyjmiecie do towarzystwa??? pozdrawiam ea Odpowiedz Link
calineczka79 Re: ZAŁATWIŁAM LOKAL!!!!!!!! 21.10.05, 12:48 ja przyjmuję napisałam też do koleżanki od frywolitek więc chyba będzie więcej specjalizacji a więc do zobaczyska Odpowiedz Link
pasjonatka1 frywolitki 21.10.05, 12:54 To chyba wezmę swoje. A instrumenty do tego też zabrać?? Odpowiedz Link
calineczka79 Re: frywolitki 21.10.05, 13:10 a dziecko ile ma latek?? dymu pewnie nie zabraknie jak niestety wszędzie - a miał być zakaz palenia w lokalach ??? co do sprzętu to jeśli nie jest zbyt duży/cięzki to myślę że możesz będę wiedziała czego szukać w sklepach No dziewczyny fajnie się zapowiada ten wieczór Odpowiedz Link
pasjonatka1 Re: frywolitki 21.10.05, 13:17 9 lat, więc się napali jeśli przyjdzie. A w lokalach myślę że nie ma zakazu i to dobrze... dla niektórych )) Odpowiedz Link
pasjonatka1 Mama z dzieckiem 21.10.05, 12:55 Ja być może będę ze swoją córą, ale zastanawiam się bo to restauracja gdzie pewnie dymu nie zabraknie. Odpowiedz Link
pasjonatka1 Re: ZAŁATWIŁAM LOKAL!!!!!!!! 21.10.05, 13:31 A czy przyniesiesz anioły?? Widziałam zdjęcia a na żywo pewnie są jeszcze piękniejsze. Odpowiedz Link
ea-szarri Re: ZAŁATWIŁAM LOKAL!!!!!!!! 21.10.05, 14:36 No, coś postaram się przynieść... Odpowiedz Link
calineczka79 Re: ZAŁATWIŁAM LOKAL!!!!!!!! 21.10.05, 12:47 cudownie pasuje jak znajdę to będę nawet przed czasem bardzo mam bliziutko pasjonatka jesteś wspaniała !!! Odpowiedz Link
magban22 Re: ZAŁATWIŁAM LOKAL!!!!!!!! 21.10.05, 13:20 No i suuuper, ja będę na 100% Ps dziewczyny które chcą mi coś wstawic na kiermasz swiateczny w komis weźcie ze sobą jakieś prace do pooglądania. Szczegóły na gg lub już na spotkaniu pozdrawiam Odpowiedz Link
slaskowska ja też, ja też, ja też 21.10.05, 13:38 od niedawna bywam na Forum Artystycznych Mam i na Rękodziele, ale ja tez bym bardzo chętnie się z Wami spotkała, głównie zajmuję się frywolitkami, ale Decupage też mnie bardzo interesuje, szczególnie, że mi za bardzo nie wychodzi, więc może osoby mądrzejsze ode mnie coś poradzą. Odpowiedz Link
calineczka79 Re: ja też, ja też, ja też 21.10.05, 13:41 no a jednak się nadaję na nauczyciela - znalazłaś Odpowiedz Link
slaskowska Re: ja też, ja też, ja też 21.10.05, 13:46 brawo, brawo koleżanko, ale i ta łopata mała nie była )))) Odpowiedz Link
slaskowska Re: ja też, ja też, ja też 21.10.05, 13:51 a teraz jeszcze odnośnie mojej poczty - teraz jestem na kursie komputerowym z UP i tutaj wpadłam na to forum i założyłam sobie skrzynkę. W domu muszę coś pozmieniać w ustawieniach, więc jak bym się nie odzywała, to moja druga skrzynka slaskowska@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
kragmel Re: ZAŁATWIŁAM LOKAL!!!!!!!! 22.10.05, 23:12 nooo do Szparki to ja na pewno trafię, bo 5 lat obok studiowałam. ha! bardzo dobre miejsce imho. Odpowiedz Link
slaskowska Re: Spotkanie Warszawa 21.10.05, 13:55 jak już wczesnie napisałam, ja tez chętnie. Trochę serwetek już mam, to zabiorę, ale jestem totalny ignorant, coś tam próbowałam, ale jeszcze mi nie wychodzi. Za to robię frywolitki (zdjęcia w galerii Forum Artystycznych Mam), więc jakby byli chętni, to mogę zabrać czółenka i co nieco pokazać, jakby co oczywiście. Odpowiedz Link
calineczka79 Re: Spotkanie Warszawa 21.10.05, 14:12 weź weź ja chętnie podpatrzę w decu może expertem nie jestem ale juz kilka swoich doświadczeń mam Odpowiedz Link
magnolia76 Re: Spotkanie Warszawa 21.10.05, 14:40 Jak będę miała z kim zostawić córkę to też będę Pozdrawiam Mariola Odpowiedz Link
anna_dab Re: Spotkanie Warszawa 21.10.05, 14:43 Oj jak super, zaraz koło mojego domu Jeśli sie nic nie wydarzy to będę pozdrawiam Do zobaczenia Ania Odpowiedz Link
calvados_s Re: Spotkanie Warszawa 23.10.05, 11:46 chętnie bym dołączyła niestety będę wiedziała w ostatnim momencie bo nie wiem czy znajdę kogoś do opieki nad córką Odpowiedz Link
nean Re: Spotkanie Warszawa 24.10.05, 10:52 Zaczęłam nowy wątek o zmianie lokalu żeby nikt sie nie pomylił. Do zobaczenia w Szparce w czwartek. Odpowiedz Link