kawka20 25.10.05, 10:50 mam pytanko, czym można wypchać własnoeęcznie zrobione zabawki i gdzie można to dostać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albida Re: zabawki 27.10.05, 08:58 Zadałam podobne pytanie na forum "sama SZYJĘ" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18464&w=30321426&v=2&s=0 Kiedyś przerabiałam jakąś poduszkę na mniejsze i trochę "watki" ze środka mi zostało, więc uszyłam małą żyrafę z polaru. To była tak poduszka niby dla alergików. Moim zdaniem takie wypełnienie do poduszek jest świetne jako wypełnienie zabawek, ale nie mam pojęcia, gdzie je kupić. Rozprucie kolejnej poduszki nie wchodzi w grę... przynajmniej na razie ;o) Tegoroczne "mikołajki" będę wypychać resztkami z polaru lub watoliną. Odpowiedz Link
efqa Re: zabawki 27.10.05, 10:18 Kiedyś w Ikei kupiłam wypełniacz do poduchy za 4zł. Ale nie wiem czy jeszcze mają. E. Odpowiedz Link
efqa Re: zabawki 27.10.05, 10:19 A i można jeszcze pociętą drobno gąbką, ryżem, rajstopami i ... Na razie więcej mi do głowy nie przychodzi Odpowiedz Link
kawka20 Re: zabawki 27.10.05, 13:23 Bardzo dziękuję za podpowiedzi.Myslę, że najpierw spróbuję z watoliną. Do tej pory wypychałam zabawki ścinkami materiałów ale to nie był najlepszy pomysł Odpowiedz Link
finka80 Re: zabawki 03.07.13, 20:59 własnoręczne zrobione zabawki można pooglądać , a także zakupić na rożnych pięknych blogach. Ja polecam ten np. lawendowe-poddasze.blogspot.com/ Bardzo sympatyczne drobiazgi mozna tu znaleźć Odpowiedz Link