arseli 14.11.06, 23:00 Wszystkowiedzace Forumki!Podpowiedzcie mi prosze,gdzie nabede/Warszawa/ i w jakiej cenie klej introligatorski.Za odpowiedzi-na ktore licze-serdecznie dziekuje ARSELI Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r0sie Re: klej introligatorski 15.11.06, 03:04 Wszystkowiedzca to ja nie jestem.., ale gdzie kupic taki klej to wiem. Otoz, ja kupilam go w pierwszym lepszym papierniczym, a bylo to przy basenie na SGGW na Ursynowie A do czego chcesz go uzywac? Ja niestety nie jestem z niego zadowolona. Mial kleic tkanine z plastikiem, a niestety, przyklei, ale pozniej dosc szybko sie odkleja Odpowiedz Link
arseli Re: klej introligatorski 15.11.06, 11:29 Dzieki za szybka odpowiedzSlyszalam,ze tasiemke koronkowa mozna przykleic do dowolnej powierzchni wlasnie na ten klej.Mysle,ze wyprobuje go,jak sie nie sprawdzi,bede szukac dalej.Pozdrawiam ARSELI Odpowiedz Link
kasia.z Re: klej introligatorski 15.11.06, 15:26 Jeśli chodzi o magica to w każdym nieco lepiej zaopatrzonym papierniczym. Kasia Odpowiedz Link
emiilka Re: klej introligatorski 15.11.06, 15:52 Tak, tylko zwróć uwagę czy na pewno oryginalny - ten od dystrybutora firmy KAMABEN. Albo na ALLEGRO. Odpowiedz Link
kasia.z Re: klej introligatorski 15.11.06, 19:07 Mój Magic jes produkowany w Zakładach Boryszew w Sochaczewie, taki w czerwonej tubie. Nie narzekam na niego. Kasia Odpowiedz Link
emiilka Re: klej introligatorski 16.11.06, 09:40 No właśnie ten jest ORYGINALNY, a jego jedynym dystrybutorem jest firma Kamaben. Cala reszta "Magic-ów" to podróbki. Odpowiedz Link