areq1981 15.09.09, 21:44 Witam, kończy mi się ważność badania technicznego. Po raz pierwszy badanie będę robił w Piasecznie lub okolicy. Czy ktoś mógłby polecić albo odradzić jakąś stację?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radow_praca Re: Stacja Kontroli Pojazdów 15.09.09, 22:17 areq1981 napisał: > Witam, kończy mi się ważność badania technicznego. Po raz pierwszy badanie > będę robił w Piasecznie lub okolicy. Czy ktoś mógłby polecić albo odradzić > jakąś stację?? Mnie najbardziej odpowiada stacja: www.tnij.to/m0xz Oczywiście to co ma adres Lesznowola :) Odpowiedz Link Zgłoś
mwierzba Re: Stacja Kontroli Pojazdów 16.09.09, 08:44 także moge polecic te stacje u daszkiewicza - rzetelnie - obsluga 100% fachowa - doradzają co ewentualnie trzeba bedzie wymienić - tłumik - rura itp. - można zejśc spokojnie do kanału i samemu sie przekonać jak auto "obrywa" od naszych nierównych dróg i uskoków. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mezar73 Re: Stacja Kontroli Pojazdów 16.09.09, 00:05 odradzam energetyczną - buce nieuprzejme Odpowiedz Link Zgłoś
kod05500 Re: Stacja Kontroli Pojazdów 16.09.09, 00:32 Każdą... samochód ma być sprawny, a nie jakieś kombinowanie (dogadywanie się) z diagnostą. Robisz to przecież dla własnego bezpieczeństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
kgb.xsara Re: Stacja Kontroli Pojazdów 16.09.09, 10:02 tu nie chodzi o dogadywanie się bo przecież to bezpieczeństwo moje i mojej rodziny-ale rzetelny przegląd.2 lata temu jeden pan diagnosta (okolice ambasady chinskiej)czepial sie nawet tego,że żarówka migacza jest zbyt mało pomaranczowa i nie podbił dowodu.Ja jestem kobietą więc może na coś czekał albo po prostu na kasę?? Odpowiedz Link Zgłoś
kviatostan Re: Stacja Kontroli Pojazdów 16.09.09, 13:52 o! miałem ostatnio to samo. przy wymianie okazało się, że farba z żarówki prawie całkiem zeszła. Widocznie żarówkom należała się wymiana, a nie od razu "jestem kobietą i na coś czekał". Najwyraźniej miałaś rzetelny przegląd w okolicach ambasady. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Stacja Kontroli Pojazdów 16.09.09, 14:55 lesznowola? a to ciekawe. ostatnio kolega , po wypadku , robił przegląd- wbili tylko pieczątkę . bez kontroli! samochód nadal był niesprawny - sprawa w sądzie! Odpowiedz Link Zgłoś