Dodaj do ulubionych

Outlet piwny -ul. Ręczajska 5

20.02.14, 15:23
Witam!
Otwieramy nowy sklep przy ul.Ręczajskiej 5 (w podziemiu) i bardzo serdecznie zapraszamy od 1 marca!
Znajdziecie Państwo u nas między innymi piwa z Belgi, Litwy i Czech.

A od 15 marca będziemy lać piwo z beczki do buteleczki !!!

Zapraszamy 1 marca na otwarcie - wybrany asortyment będzie dostępny w specjalnej cenie :)
Obserwuj wątek
    • 11111 Re: Outlet piwny - ul. Ręczajska 5 20.02.14, 18:07
      A będzie taniej niż w Biedronce (3,50 zł za 1 litr)?
      • outletpiwnykobylka Re: Outlet piwny - ul. Ręczajska 5 21.02.14, 13:01
        11111 napisał(a):

> A będzie taniej niż w Biedronce (3,50 zł za 1 litr)?

Za 1 litr czego??

" butcher20.republika.pl/html/browary1.htm " - jeżeli mówisz o piwach opisanych na tej stronie to żadnego u nas nie znajdziesz, będziesz musiał chodzić do Biedronki ;)

Zapraszamy 01.03 do sprawdzenia cen oraz od 15.03 na piwo z nalewaka - myślę, że nie jedno podniebienie je pokocha ;)
        • 11111 Re: Outlet piwny - ul. Ręczajska 5 21.02.14, 16:42
          > Za 1 litr czego??

ocen-piwo.pl/Sarmackie_Mocne,1,525
          "Średnia ocena: 6,9/10".

malepiwko.wordpress.com/2013/04/25/browary-lodzkie-sarmackie-mocne/
          "Kilka osób już mnie prosiło o opinię na temat tego piwa, które przez wielu smakoszy uznawane jest za bardzo dobre piwo ogólnie, a już na pewno za najlepsze marketowe piwo w Polsce."

www.kuflowa.pl/1258/sarmackie-mocne-lodzki-hit-biedronki/
          "Jednakże to piwo warzone dla sieci dyskontów Biedronka przez Browary Łódzkie jest prawdziwym hitem wśród piwnych blogerów – wielu z nich zachwyca się tym tanim, a jednak – ich zdaniem – dobrym piwem. Rzadko kiedy piwo z niskiej półki cenowej jest tak dobrze oceniane."
          • outletpiwnykobylka Re: Outlet piwny - ul. Ręczajska 5 21.02.14, 17:55
            W każdym z podanych linków jest napisane "Dostępne tylko w sieci Biedronka".
            Pozdrawiam
    • wizardon Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 21.02.14, 20:54
      Czy będą piwa z Pinty, Artezana, AleBrowar, Pracowni Piwa czy Szał Piw?
      • outletpiwnykobylka Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 21.02.14, 22:45
        4x tak, co do Pracowni Piwa nie mam 100% pewności czy na otwarcie będzie, ale zrobimy wszystko co w naszej mocy by dogodzić naszym klientom :)

Więcej informacji na temat piw dostępnych, nowości i promocji już niedługo na facebooku: www.facebook.com/pages/Outlet-Piwny-Koby%C5%82ka/646185425453232
        • wizardon Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 22.02.14, 08:27
          Super, wygląda na to, że będzie o wiele lepszy wybór niż w nieistniejącym już miejscu naprzeciwko urzędu miasta.
          • driverniedzielny Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 22.02.14, 21:07
            Czy Browar Namysłów też będzie i w jakiej cenie???Żubr też jest dobry,a w dawnych czasach piłem tylko Żywca,ale od 6 lat to komercja i zlewki z kadzi....
            • outletpiwnykobylka Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 22.02.14, 21:46
              Tak będzie. Co do ceny będziemy w stanie podać najwcześniej w czwartek/piątek przed otwarciem.

Z pospolitych piw Polskich będzie okrojony asortyment.

Promocje i nowości będą udostępniane na facebooku: www.facebook.com/pages/Outlet-Piwny-Koby%C5%82ka/646185425453232

Zapraszamy :)
              • byku123456 Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 23.02.14, 09:48
                Bardzo dobrze że w Kobyłce też będzie taki sklep .Do Zielonki trochę daleko .Piwo małych browarów lane z beczki to zupełnie inna klasa , polecam Staropramen , Backoriu , Wileńskie.
                Dobrze żeby na kranach pojawiło się coś z Artezana , Kormorana choćby IPA , Widaway , URSA niech ludzie w końcu poczują różnicę między prawdziwym piwem a przemysłowymi popłuczynami piwopodobnymi po których śmierdzi ze szklanki i głowa boli.
                • outletpiwnykobylka Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 23.02.14, 14:37
                  Cieszą nas ogromnie Twoje słowa, na początku startujemy tylko z czterema kranami, jeżeli zyskamy uznanie w Kobyłce postaramy się na wakacje o więcej :)

Jeszcze nie uzgodniliśmy jakie będą się lały, mamy pomysł na:
                  Staropramen i Backoriu alus, zachodzimy w głowę co z pozostałymi dwoma, nie wiemy co w tych okolicach ludziom zasmakuje czy Cydr czy Korzenne, które z ciemnych... Chętnie przeczytamy wasze opinie :D
                  Pozdrawiamy
                  • byku123456 Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 23.02.14, 19:17
                    Korzenne i cydr to dobry pomysł bo to coś nowego , korzenne na grzańca to czysta poezja , w cydrach zasmakują Panie , ale wtedy zostają tylko dwa krany na inne piwka ................trochę mało , bo uważam że jakaś litwa musi być , koniecznie Baćkoriu albo Wileńskie niefiltrowane do tego Czechy Staropramen i koniec niestety kranów. A tu aż się prosi coś z naszych rzemieślniczych .Słyszałem że nasz Artezan zwiększa moce . Kormoran ma świetną IPE , więc może jeszcze dwa krany i wtedy wymiennie coś fajnego można zaproponować .
                    • outletpiwnykobylka Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 23.02.14, 20:05
                      Na ;początek musimy mieć klientów a potem myśleć będziemy o 6 kranach ;)
                      Jak już wspomniałam wcześniej wystartujemy ze Staropramen i Backoriu ( pozostałe2 krany narazie ???) póżniej będziemy dopieszczać podniebienia stałych bywalców według przeważających gustów, nowości i na ewentualne prośby.
                      • wizardon Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 23.02.14, 22:38
                        Oj nie wiem czy w Kobyłce na 4 krany znajdzie się nabywców. Musicie się porządnie rozreklamować w Kobyłce, Wołominie, Zielonce i Ząbkach. Może też w Radzyminie. Choć pewnie na początku będzie łatwiej, bo Świat Piwa w Zielonce z końcem lutego kończy działalność (właściciel przenosi się na południe Polski). Sklep jest podobno do przejścia. Tak czy inaczej powstanie sklepu z piwami regionalnymi w Kobyłce to dobra wiadomość. Niestety ten co był naprzeciwko Urzędu Miasta to był pomyłka i po dobre piwa trzeba było jeździć do Zielonki lub Warszawy. Teraz wszystko będzie na miejscu.
                        • outletpiwnykobylka Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 24.02.14, 19:30
                          Każdy kto spróbuje na pewno polubi i zostanie naszymstałym klientem.

A my mamy powód do radości lane piwo będzie dostępne najprawdopodobniej już od 1 marca a nie dopiero od 15 :)
                          • byku123456 Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 25.02.14, 19:00
                            i to jest dobra wiadomość :)))
                            po butelkowe by mi się nie chciało gonić , ale lane , to inna bajka ;)
                            wiadomo już co będzie na kranach ostatecznie ??
                            • outletpiwnykobylka Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 25.02.14, 20:34
                              Staropramen
                              Backoriu jasne
                              Korzenne
                              i co polejemy z 3 jeszcze nie wiemy ;p może zostawimy SUPRISE :)

Zapraszamy 24h od 1 marca
                              • outletpiwnykobylka Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 28.02.14, 13:48
                                Na otwarcie super cena na:
                                Staropramen-a butelka 4,39zł
                                Amber chmielowe 2,00zł
                                oraz Ciechany w dobrych cenach

Niestety z ALEBROWARU udało nam się zdobyć tylko ORTODOX, ale na bieżąco będziemy z hurtownią w kontakcie jak tylko coś będzie to sprowadzimy.

ZAPRASZAMY
                                • cinek_kobylka Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 28.02.14, 22:15
                                  To kiedy zaczynacie i gdzie to jest ???
                                  W dawnej Lagunie ???
                                  • outletpiwnykobylka Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 01.03.14, 09:50
                                    Już otwarte ! - zapraszamy :)

Tak do dawnej Laguny -Ręczajska 5
    • outletpiwnykobylka Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 01.03.14, 12:02
      Mamy Grand Prixa! Zapraszamy
    • 11111 Droooooogo... :-( 01.03.14, 13:04
      10 zł za litr piwa z nalewaka to trochę drogo. Oczekiwałem max 8 zł, więc chyba nie zostanę klientem.
      • outletpiwnykobylka Re: Droooooogo... :-( 01.03.14, 17:58
        Jedynie w Ząbkach i w Radości dostaniesz taniej więc zapraszamy tam, my kupujemy od nich więc cenami nigdy nie dorównamy.
        Pozdrawiam
    • zaaadowolona Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 01.03.14, 18:48
      Byłam dziś na otwarciu, jestem zadowolona z obsługi sklepu, bardzo miły Pan który doradził mi w zakupie wina które właśnie konsumujemy:) Polecam :)

• outletpiwnykobylka Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 01.03.14, 19:20
        Bardzo nam przyjemnie, zapraszamy do polubienia nas na facebooku :)

www.facebook.com/pages/Outlet-Piwny-Koby%C5%82ka/646185425453232
        • byku123456 Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 01.03.14, 21:43
          byłem i ja , miła obsługa , fajne piwka , lane pychaaaaaaa , właśnie konsumuję , cieszę się że mamy w Kobyłce dobre prawdziwe piwo , życzę powodzenia i wytrwałości . Tak trzymać !!!
          • outletpiwnykobylka Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 01.03.14, 22:07
            Na zdrowie ;)
    • outletpiwnykobylka Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 02.03.14, 13:07
      nareszcie udało mi się ustawić adres facebukowy :)

facebook.com/kobylkaoutletpiwny :D
    • outletpiwnykobylka Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 05.03.14, 15:33
      Mamy już CYDRA!!!!!
      Zapraszamy
      • matula54 Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 05.03.14, 16:01
        Super piwka,fajny sklep i miła obsługa.Polecam bardzo wszystkim.
        • matula54 Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 07.03.14, 15:12
          dziś kupiłam sobie z beczki do buteleczki prima mniam mniam
          • outletpiwnykobylka Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 08.03.14, 10:46
            Cieszymy się kiedy nasi klienci są zadowoleni :)

Zapraszamy 24h
    • outletpiwnykobylka Rozszerzyliśmy ofertę win 19.03.14, 09:58
      Specjalnie dla Państwa rozszerzyliśmy ofertę win - zapraszamy
      • byku123456 Re: Rozszerzyliśmy ofertę win 25.03.14, 20:47
        ostanio zanabyłem czeskiego staropramena niefiltrowanego z beczki , temperatura doskonała , piwko wyśmienite , typowe porządne czeskie piwo pachnące słodem i chmielem , a nie tyską żółcią .
        Pokusiłem się również na gran prix z ciechana , okazało się że browar potrafi jednak zaskoczyć wysoką jakością i nowymi trendami w stylu american india pale ale. Dla tych których znudziło już jasne pełne w różnych odmianach polecam AIpa lub Ipa w wersji dark.
        W moim osobistym odczuciu Ciechan w tym akurat stylu bije na głowę alebrowar oraz kormorana tym bardziej renomowaną pintę. Brawo dla Jakubiaka , oby tak dalej a będziemy pili prawdziwe piwo.
    • outletpiwnykobylka Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 16.04.14, 21:34
      Zapraszamy na wyprzedaż Tatry "Grzaniec" w puszce -SUPER CENA
      • outletpiwnykobylka Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 19.04.14, 18:20
        Składamy wszystkim serdeczne życzenia zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych i jednocześnie przypominamy, że jesteśmy otwarci dla Państwa codziennie 24h nawet w Święta :)

ZAPRASZAMY Outlet Piwny
    • outletpiwnykobylka Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 30.04.14, 22:39
      Uwaga, uwaga wprowdziiliśmy dziś nowe piwo z naleawaka:
      Staropramen niefiltrowane 5,0%, a już w przyszłym tygodniu będziemy lali Raciborskie klasyczne :)

"I pamiętajcie, niezapomnijcie o nas w MAJÓWKĘ ;) ZAPRASZAMY 24h"
    • outletpiwnykobylka Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 06.05.14, 19:32

Raciborskie już lejemy z beczki :)

ponad to mamy fajną promocję piwa Królewskiego w butelce !

ZAPRASZAMY
    • outletpiwnykobylka ZMIANA GODZIN otwarcia !!! 13.05.14, 20:35
      UWAGA!
      Drodzy klienci informujemy, że od 19 maja:

Sklep będzie czynny poniedziałek -czwartek 16-8 (rano) w pozostałe dni non-stop.

www.facebook.com/kobylkaoutletpiwny
      ZAPRASZAMY :)
    • outletpiwnykobylka Re: Outlet piwny -ul. Ręczajska 5 01.06.14, 08:53
      UWAGA! UWAGA!
      Wyprzedajemy piwa:
      Kasztelan 4-pak puszka -10zł
      OKOCIM MOCNE but. -3,00zł
      OKOCIM MOCNE pusz. 3,50z
      TATRA mocne but. 2,50zł
      TATRA mocne pusz. -3,50zł
      Raciborskie miodowe 3,9zł
      Lubelskie chmielowe 5,50zł
      Lubelskie jagodowe 4,5zł
      i wiele wiele innych % rabatów ZAPRASZAMY!!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka