zojka5 11.11.02, 16:18 Nowemu burmistrzowi,skladam gratulacje,a Wołominiakom rowniez,za madry wybor. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ter Re: Gratulacje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 16:34 I tak rewolucja została skonsumowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piegowata Re: Gratulacje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 18:14 Panie Burmistrzu Jerzy Mikulski, Piegowata wierzyla w rozsadek Wolominiakow i sie nie zawiodla. Pan wygral i Wolomin wygral. Wiele przed Panem, Panie Burmistrzu. Wszystkiego dobrego! :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Krajewski Gratulacje IP: *.marketingserwis.pl 12.11.02, 14:56 Gratulacje. Chociaż w Wołominie wygrał jakiś porządny człowiek. Pozdrawiam Jerzy Krajewski z Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Gratulacje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 22:32 Całe szczęście że nie Krajewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Krajewski Re: Gratulacje IP: *.marketingserwis.pl 13.11.02, 13:12 Szanowna Pani Olgo! A niby dlaczego, całe szczęście, że nie Krajewski wygrał wybory na burmistrza Marek? Czy ja jestem łobuzem? Albo kłamcą? Czy kiedykolwiek wziąłem łapówkę? A może Pani od kogokolwiek słyszała, że wziąłem łapówkę? Czy prowadziłem kampanię w kościele? Czy przekupiłem księdza? Czy łamałem prawo wyborcze? Pozdrawiam Jerzy Krajewski PS. Założę się, że nie odpowie Pani na te pytania. Gość portalu: Olga napisał(a): > Całe szczęście że nie Krajewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Krajewski Re: Gratulacje IP: *.marketingserwis.pl 13.11.02, 13:06 W Markach wygrał, niestety, ten łobuz i kłamca Janusz Werczyński, który zbrukał święty Kościół Katolicki prowadząc w nim bezczelnie swoja kampanię wyborczą. A najgorsze, że Werczyński najprawdopodobniej jest skorumpowany do szpiku kości. Policja prowadzi w tej sprawie postępowanie wyjaśniające, które, znając naszą policję, pewnie niewiele wyjaśni. Pozdrawiam Jerzy Krajewski zojka5 napisała: > A w Markach kto wygral? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Gratulacje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 19:19 Panie Krajewski! Z tego co się orientuje 75% mieszkańców Marek uważają pana za człowieka po lobotomi. Kośiół katolicki zyskał dużą frekwencję dzięki Panu. Mieszkacy Marek składają wota w świątyni św Izydora za to iż Najwyższy ochronił ich od takiego burmistrza jak Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
markus777 Re: Gratulacje 14.11.02, 19:40 Gość portalu: Olga napisał(a): > Panie Krajewski! > Z tego co się orientuje 75% mieszkańców Marek uważają pana za człowieka po > lobotomi. > Kośiół katolicki zyskał dużą frekwencję dzięki Panu. Mieszkacy Marek składają > wota w świątyni św Izydora za to iż Najwyższy ochronił ich od takiego > burmistrza jak Pan. nie 75, a duzo, duzo wiecej, i on wcale nie jest z Marek, tylko sie, niestety, tu przypaletal no i zostal. moze gdzies wyjedzie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Krajewski Re: Gratulacje IP: *.marketingserwis.pl 15.11.02, 13:02 Co to jest lobotomia nie wie 99,9% mieszkańców Marek. Niech więc Pani takich bzdur nie pisze. lobotomia (gr. lobós ‘płatek ucha; płat wątroby’ + tomé ‘cięcie’) med. operacyjne przecięcie połączeń nerwowych płata czołowego z korą mózgową.. Reszta to też bzdury. Pozdrawiam Jerzy Krajewski Gość portalu: Olga napisał(a): > Panie Krajewski! > Z tego co się orientuje 75% mieszkańców Marek uważają pana za człowieka po > lobotomi. > Kośiół katolicki zyskał dużą frekwencję dzięki Panu. Mieszkacy Marek składają > wota w świątyni św Izydora za to iż Najwyższy ochronił ich od takiego > burmistrza jak Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piegowata Re: Gratulacje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.11.02, 15:39 proponuje przeniesc ten wątek do mareckiego forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zojka5 Re: Gratulacje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 21:00 Ale te nowe sojusze......?? Odpowiedz Link Zgłoś