Dodaj do ulubionych

Gratulacje

11.11.02, 16:18
Nowemu burmistrzowi,skladam gratulacje,a Wołominiakom rowniez,za madry wybor.
:))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: ter Re: Gratulacje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 16:34
      I tak rewolucja została skonsumowana.
    • Gość: Piegowata Re: Gratulacje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 18:14
      Panie Burmistrzu Jerzy Mikulski, Piegowata wierzyla w rozsadek Wolominiakow i
      sie nie zawiodla. Pan wygral i Wolomin wygral. Wiele przed Panem, Panie
      Burmistrzu. Wszystkiego dobrego! :-)))))))))))
      • Gość: Jerzy Krajewski Gratulacje IP: *.marketingserwis.pl 12.11.02, 14:56
        Gratulacje. Chociaż w Wołominie wygrał jakiś porządny człowiek.
        Pozdrawiam
        Jerzy Krajewski z Marek
        • zojka5 Re: Gratulacje 12.11.02, 21:33
          A w Markach kto wygral?
          • Gość: Olga Re: Gratulacje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 22:32
            Całe szczęście że nie Krajewski.
            • Gość: Jerzy Krajewski Re: Gratulacje IP: *.marketingserwis.pl 13.11.02, 13:12
              Szanowna Pani Olgo!
              A niby dlaczego, całe szczęście, że nie Krajewski wygrał wybory na burmistrza
              Marek?
              Czy ja jestem łobuzem?
              Albo kłamcą?
              Czy kiedykolwiek wziąłem łapówkę? A może Pani od kogokolwiek słyszała, że
              wziąłem łapówkę?
              Czy prowadziłem kampanię w kościele?
              Czy przekupiłem księdza?
              Czy łamałem prawo wyborcze?

Pozdrawiam
              Jerzy Krajewski

PS. Założę się, że nie odpowie Pani na te pytania.

Gość portalu: Olga napisał(a):

> Całe szczęście że nie Krajewski.
          • Gość: Jerzy Krajewski Re: Gratulacje IP: *.marketingserwis.pl 13.11.02, 13:06
            W Markach wygrał, niestety, ten łobuz i kłamca Janusz Werczyński, który zbrukał
            święty Kościół Katolicki prowadząc w nim bezczelnie swoja kampanię wyborczą. A
            najgorsze, że Werczyński najprawdopodobniej jest skorumpowany do szpiku kości.
            Policja prowadzi w tej sprawie postępowanie wyjaśniające, które, znając naszą
            policję, pewnie niewiele wyjaśni.
            Pozdrawiam
            Jerzy Krajewski
            zojka5 napisała:

> A w Markach kto wygral?
            • zojka5 Re: Gratulacje 13.11.02, 18:08
              Biedne Marki:(((
            • Gość: Olga Re: Gratulacje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 19:19
              Panie Krajewski!
              Z tego co się orientuje 75% mieszkańców Marek uważają pana za człowieka po
              lobotomi.
              Kośiół katolicki zyskał dużą frekwencję dzięki Panu. Mieszkacy Marek składają
              wota w świątyni św Izydora za to iż Najwyższy ochronił ich od takiego
              burmistrza jak Pan.
              • markus777 Re: Gratulacje 14.11.02, 19:40

> Panie Krajewski!
                > Z tego co się orientuje 75% mieszkańców Marek uważają pana za człowieka po
                > lobotomi.
                > Kośiół katolicki zyskał dużą frekwencję dzięki Panu. Mieszkacy Marek składają
                > wota w świątyni św Izydora za to iż Najwyższy ochronił ich od takiego
                > burmistrza jak Pan.

nie 75, a duzo, duzo wiecej, i on wcale nie jest z Marek, tylko sie, niestety,
                tu przypaletal no i zostal. moze gdzies wyjedzie...
                pozdrawiam
              • Gość: Jerzy Krajewski Re: Gratulacje IP: *.marketingserwis.pl 15.11.02, 13:02
                Co to jest lobotomia nie wie 99,9% mieszkańców Marek. Niech więc Pani takich
                bzdur nie pisze.

lobotomia (gr. lobós ‘płatek ucha; płat wątroby’ + tomé ‘cięcie’) med.
                operacyjne przecięcie połączeń nerwowych płata czołowego z korą mózgową..

Reszta to też bzdury.
                Pozdrawiam
                Jerzy Krajewski

> Panie Krajewski!
                > Z tego co się orientuje 75% mieszkańców Marek uważają pana za człowieka po
                > lobotomi.
                > Kośiół katolicki zyskał dużą frekwencję dzięki Panu. Mieszkacy Marek składają
                > wota w świątyni św Izydora za to iż Najwyższy ochronił ich od takiego
                > burmistrza jak Pan.
                • Gość: Piegowata Re: Gratulacje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.11.02, 15:39
                  proponuje przeniesc ten wątek do mareckiego forum
    • Gość: Zojka5 Re: Gratulacje IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 21:00
      Ale te nowe sojusze......??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka