Dodaj do ulubionych

sprawdzony ortodonta i kosmetyczka z Grójca

09.11.09, 19:54
proszę o namiary na sprawdzonego ortodontę dla dorosłych i
kosmetyczkę,chodzi o oczyszczanie twarzy.
Obserwuj wątek
    • kika1983 Re: sprawdzony ortodonta i kosmetyczka z Grójca 12.11.09, 14:48
      kosmetyczka to może być:

- Fijałkowska-Paradowska Małgosia teraz ma gabinet niedaleko ekonomika (z tego
      co wiem jest najbardziej wykwalifikowaną kosmetyczką w okolicy - studia ma
      skończone w tej dziedzinie, robiłam u niej makijaże w tym ślubny, oczyszczanie
      twarzy itp. zabiegi - jeśli o mnie chodzi to korzystam z jej usług jeśli chodzi
      o jakieś poważniejsze sprawy, ale nie każdy może ją znieść - jest dość
      apodyktyczną osobą, jak się uprze że w różu czy brązie ci nie dobrze to mimo że
      chcesz żeby cię tak umalowała tego nie zrobi, niebyt się również odnosi do
      swoich pracownic co nie zmienia faktu że jest dobrą kosmetyczką)

- zakład na ul. Piłsudskiego - są tam dwie młode dziewczyny (około 30), obecnie
      z ich usług korzystam, są miłe, z tego co widziałam po dyplomach mają skończone
      szkoły i kursy ale studiów chyba nie (nie jestem pewna na 100%), dobrze i w
      miarę bezboleśnie robią regulację brwi, fajnie wychodzi im henna, na pedicure i
      manicure również do nich chodzę.
      • agatka.84 Re: sprawdzony ortodonta i kosmetyczka z Grójca 12.11.09, 15:59
        per dziekuje za info.Od niedawna mieszkam w Grójcu więc nie mam
        rozeznania w terenie;) a jesli chodzi o ginekologa?
        • kika1983 Re: sprawdzony ortodonta i kosmetyczka z Grójca 13.11.09, 13:36
          :-) spoko widzę że nikt się tu nie udziela tylko ja i osoby pytające. Ginekolog
          - polecam Pietrzaka (na ul. Drogowców znajduje się gabinet rodziny Pietrzaków,
          przyjmuje tam i syn i ojciec i żona i jeszcze paru niezwiązanych z rodziną, jest
          też szkoła rodzenia przy tym gabinecie, mają dobre usg, osobiście chodzę do dr.
          Piotra - tylko troszkę gorzej z dostaniem się trzeba strasznie długo czekać, co
          mi się podoba to prowadzą kartę pacjentki co w Gr nie jest normą)

dobra jest też pani Rzeźnicka- ma gabinet w swoim domu na skrzyżowaniu ul
          Drogowców i Lewiczyńskiej do niej nie trzeba się zapisywać wystarczy przyjść
          przyjmuje zazwyczaj do ost pacjentki, jest dobrym lekarzem, delikatnym,
          sympatyczna jest również ale nie prowadzi kart pacjentek - co w przypadku ciąży
          jest utrudnieniem.

kogo jeszcze ? dentystkę ?
          proszę bardzo - pani Frączak na ul. Niepodelgłości jest najlepszą dent w Gr -
          chodzę do niej od mleczaków (a lat troszkę mam ;p)
    • agatka.84 Re: sprawdzony ortodonta i kosmetyczka z Grójca 13.11.09, 18:57
      dziękuje za super obszerne informacje..jeszcze małe pytanko jak
      wygląda kwestia finansowa owych lekarzy-ginekologów?
      • kika1983 Re: sprawdzony ortodonta i kosmetyczka z Grójca 16.11.09, 12:33
        pewnie nie takiej odpowiedzi się spodziewałaś ale pamiętam dokładnych cen :-/
        wiem że ci gin. za recepty wypisanie nic nie biorą. Na stronie internetowej dr
        Pietrzaków jest cennik (musisz sobie w googlach wpisać pietrzak grójec) - chyba
        jest aktualny, pani Rzeźnicka bierze podobnie. Dentystka o której pisałam za
        leczenie zęba normalne (nie kanał) bierze ok 90zł, za piaskowanie ok 100 coś zł.
    • roca123 Re: sprawdzony ortodonta i kosmetyczka z Grójca 06.07.11, 21:42
      Ja osobiście polecam Studio Urody Prestige z Piotra Skargi w Grójcu
      Pytasz o cenę i zabiegi - wejdź na ich stronę www.studiourodyprestige.pl i praktycznie wszystko będziesz widziała. Zabiegi są skromnie opisane ale są ceny i pewnie najlepiej zadzonić i się dopytać. Raczej nie pisz maila - ja czekałam kilka dni na odp.
      Ja jestem zadowolona - robią praktycznie wszystko co chcesz i ostatnio widziałem że nawet mają laser. I co ważne - czysto i mają wiedzę

• justynas2 Re: sprawdzony ortodonta i kosmetyczka z Grójca 31.10.11, 14:43
      Ja polecam gabinet kosmetyczny na ul. Kasztanowej 24 lawendowe zacisze , a jesli chodzi o dentyste to gabinet panstwa proskurów , ginekologow z grójc anie znam korzystam z warszawskich wiec nie polece nikogo
    • bgz-grojec Re: sprawdzony ortodonta i kosmetyczka z Grójca 14.04.14, 13:13
      fotowrzut.pl/M12I1XTDRU

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka