Dodaj do ulubionych

rocznica ślubu

18.01.11, 02:03
Witam
W tym roku obchodzę 20 rocznicę ślubu. Do samej rocznicy mam jeszcze trochę czasu. Chciałabym w jakiś szczególny sposób ją uczcić, gości nie będzie dużo, raptem zmieścimy się w najbliższej najwyżej 15. Wcześniej myslałam o jakiejś knajpie, ale przy tej ilości gości to bez sensu. Zastanawiam się nad uroczystością w domu. No właśnie,można u nas w Piasecznie coś smacznego i takiego bardzo uroczystego zamówić. Jeśli tak, to gdzie? a może moźna salę wynająć na tak małą ilość gości? maam jeszcze 4 miesiące na podjęcie decyzji,ale z doświadczenia wiem że działać wcześniej trzeba zacząć.
Za wszelkie uwagi i wskazówki z góry dziękuję:)
Obserwuj wątek
    • misiania Re: rocznica ślubu 18.01.11, 08:48
      Każda uroczystość organizowana w domu dla większej liczby gości (15 osób to jednak pokaźna gromadka) może skończyć się tym, że gospodyni zamiast siedzieć, świętować i ślicznie wyglądać - będzie biegała na trasie kuchnia-salon... Możesz oczywiście spróbować zorganizować catering plus obsługę, ale to już chyba lepiej pójść do restauracji. Przynajmniej żadne przygotowania ani potem sprzątania cię nie czekają. Czyli jeszcze przemyśl decyzję, gdzie to zorganizować.Tutaj kiedyś na forum był wątek o sympatycznych knajpkach w Piasecznie, może tam znajdziesz inspirację?
      • emkka Re: rocznica ślubu 22.01.11, 21:32
        Według mnie fajna knajpka na kameralną imprezę to dawne Pesto (teraz jest nowa nazwa której nie pamiętam). Smaczne jedzenie.
    • phoenix_mike Re: rocznica ślubu 24.01.11, 22:31
      Jak w domu to tylko z zamawianym jedzeniem, bo inaczej zona bedzie siedziec w kuchni (a moze i maz tez). Mozna zamowic w jakims cateringu (np. lokalnie u Pilarskich, czy na Okeciu w Locie), ale mozna tez zamowic po prostu na impreze. W Piasecznie dowoza duzo jedzenia. Moze malo wyszukanego, ale jesli towarzystwo mlode to bedzie zadowolone. Mamy przeciez do wyboru Sushi (Samaryba), Pierogi i dania kuchni polskiej (Pilarscy), jeden z lepszych kebabow w calej Warszawie (Ala Turka) i tlum pizzerii (Pizza Hut, Tele Pizza, Dominium) i wszyscy dowoza.
    • imperialcars.pl Re: rocznica ślubu 23.02.11, 10:53
      Bentley na rocznice ślubu
      przejażdżka Bentleyem w rocznicę ślubu - bezcenna
      za wszystko inne zapłacisz MasterCard!
      ImperialCars.pl
    • taets Re: rocznica ślubu 23.02.11, 21:46
      Ja catering biore z restauracji Zawrotnica. Jak do tej pory zawsze bylam zadowolona.
      • polikarpia Re: rocznica ślubu 24.02.11, 11:47
        Niektóre lokale maja po kilka sal i chętnie wynajmują je mniejszym grupom. Z naszej okolicy np. Villa Julianna czy jakoś tak: wiem że robią tam komunie i mniejsze przyjęcia rodzinne, osada Józefa /sąsiedzi urzadzili tam uroczystośc i byli zadowoleni/, inne znam, ale bardziej w centrum W-wy. Poszukaj - ja w tym roku mam podobna uroczystośc, ale na 50 osób. Nie chcę w domu, nawet gdyby gości było mniej. Powodzenia w poszukiwaniach.
        • monka7474 Re: rocznica ślubu 25.02.11, 17:18
          A ja polecam Gospodę w Zalesiu dolnym bardzo smaczne jedzonko i niedrogo !!!Swojskie klimaty super atmosfera .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka