jacekglm 30.03.11, 18:07 Witam TZF. Czy wie ktoś może,gdzie można nabyć drogą kupna komplet wyrobów TZ browaru? Potrzebuję w celach promocyjnych naszego regionu i oddam za komplecik wyrobów (prawie) wszystkie pieniądze świata ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcowa_nadzieja Re: Piwko z browaru Konstancin 30.03.11, 18:35 Różne gatunki tegoż trunku z Konstancina zakupisz w TOPMARKECIE - skrzyżowanie Przesmyckiego z Okulickiego. Jest i Dawne i wiele innych - m.in moje ulubione orkiszowe z miodem:) Odpowiedz Link Zgłoś
pminnesota Re: Piwko z browaru Konstancin 30.03.11, 23:22 Jecenty, W delikatesach API, przy Warszawskiej w Konstancinie jest pełen wybór wyrobów tegoż browaru. Od Dawnego, przez Warszawiaka, Mazowieckie, Pszeniczne, Żytnie, Konstancin itp. Różne, różniste. Co tydzień jeżdżę tam w celach nabycia nowego zapasu, daj znać ile i czego, to i dla Ciebie zakupię :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Piwko z browaru Konstancin 31.03.11, 07:14 Dzięki dzięki. Najpierw sprawdzę TOP Markety,Młynarską w Piasecznie (tam też chyba w "Alkoholach świata" widziałem) a jak coś to dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.brzezinski Re: Piwko z browaru Konstancin 31.03.11, 00:44 W końcu jakiś fajny i potrzebny wątek na forum. Jakaś nagroda dla autora wątku się należy ;) Masz u mnie butelkę piwa marki Konstacin ale musisz mnie spotkać, mieszkam w Piasecznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kgb.xsara Re: Piwko z browaru Konstancin 31.03.11, 07:25 jeśli nie masz daleko to drzyj od razu do browaru-mieli tam sklep....choć dawno już tam nie byłam.dojazd na stronie browaru. dobre,dobre.....nawet dla babeczek-niepasteryzowane. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia454 Re: Piwko z browaru Konstancin 31.03.11, 11:26 Czarny Dąb - jest najlepszy! Jacek, może jak za dawnych lat, zrobimy sobie małą rundkę rowerową po okolicznych wioskach i zaliczymy sklep w Oborach. Wiosna w pełni, więc może warto rozpocząć już piaseczyński sezon rowerowy. Zorganizować jakiś np. trip w poszukiwaniu konstancińskiego browaru, czy coś w tym stylu :) Odpowiedz Link Zgłoś
pminnesota Re: Piwko z browaru Konstancin 31.03.11, 12:19 O to to! Dobry pomysł, do tego konsumpcja na miejscu! Pamiętajcie, rowerzyści nie piją piwa, oni gaszą nim pragnienie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dominiker Re: Piwko z browaru Konstancin 31.03.11, 14:28 To już i pszeniczne z Konstancina jest? Można je nabyć w jakimś piaseczyńskim sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś