Dodaj do ulubionych

Piwko z browaru Konstancin

30.03.11, 18:07
Witam TZF.

Czy wie ktoś może,gdzie można nabyć drogą kupna komplet wyrobów TZ browaru?
Potrzebuję w celach promocyjnych naszego regionu i oddam za komplecik wyrobów (prawie) wszystkie pieniądze świata ;-)

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • marcowa_nadzieja Re: Piwko z browaru Konstancin 30.03.11, 18:35
      Różne gatunki tegoż trunku z Konstancina zakupisz w TOPMARKECIE - skrzyżowanie Przesmyckiego z Okulickiego. Jest i Dawne i wiele innych - m.in moje ulubione orkiszowe z miodem:)
    • pminnesota Re: Piwko z browaru Konstancin 30.03.11, 23:22
      Jecenty,
      W delikatesach API, przy Warszawskiej w Konstancinie jest pełen wybór wyrobów tegoż browaru. Od Dawnego, przez Warszawiaka, Mazowieckie, Pszeniczne, Żytnie, Konstancin itp. Różne, różniste. Co tydzień jeżdżę tam w celach nabycia nowego zapasu, daj znać ile i czego, to i dla Ciebie zakupię :)
      • jacekglm Re: Piwko z browaru Konstancin 31.03.11, 07:14
        Dzięki dzięki.
        Najpierw sprawdzę TOP Markety,Młynarską w Piasecznie (tam też chyba w "Alkoholach świata" widziałem) a jak coś to dam znać.
    • marcin.brzezinski Re: Piwko z browaru Konstancin 31.03.11, 00:44
      W końcu jakiś fajny i potrzebny wątek na forum.
      Jakaś nagroda dla autora wątku się należy ;)
      Masz u mnie butelkę piwa marki Konstacin ale musisz mnie spotkać, mieszkam w Piasecznie ;)
      • jacekglm Re: Piwko z browaru Konstancin 31.03.11, 07:13
        Trzymam za słowo ;-)
    • kgb.xsara Re: Piwko z browaru Konstancin 31.03.11, 07:25
      jeśli nie masz daleko to drzyj od razu do browaru-mieli tam sklep....choć dawno już tam nie byłam.dojazd na stronie browaru.
      dobre,dobre.....nawet dla babeczek-niepasteryzowane. :-)))
      • agniesia454 Re: Piwko z browaru Konstancin 31.03.11, 11:26
        Czarny Dąb - jest najlepszy!
        Jacek, może jak za dawnych lat, zrobimy sobie małą rundkę rowerową po okolicznych wioskach i zaliczymy sklep w Oborach.
        Wiosna w pełni, więc może warto rozpocząć już piaseczyński sezon rowerowy.
        Zorganizować jakiś np. trip w poszukiwaniu konstancińskiego browaru, czy coś w tym stylu :)
        • pminnesota Re: Piwko z browaru Konstancin 31.03.11, 12:19
          O to to!
          Dobry pomysł, do tego konsumpcja na miejscu!
          Pamiętajcie, rowerzyści nie piją piwa, oni gaszą nim pragnienie... :)
          • dominiker Re: Piwko z browaru Konstancin 31.03.11, 14:28
            To już i pszeniczne z Konstancina jest? Można je nabyć w jakimś piaseczyńskim sklepie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka