Dodaj do ulubionych

W sprawie kultury na forum

23.06.12, 18:46
Czy ktoś panuje nad językiem jakiego tutaj się używa?
Przeczytałam temat dotyczący placu zabaw w Zalesiu Dolnym i kolejny raz merytoryczna dyskusja została sprowadzona do poziomu rynsztoka.

Czy ktoś potrafi nad tym zapanować?
Obserwuj wątek
    • woy Re: W sprawie kultury na forum 23.06.12, 19:00
      Przodujący tu w braku jakiejkolwiek kultury sam pokazał jak uniknąć jego wpisów.
      • zalesinek Re: W sprawie kultury na forum 23.06.12, 20:10
        A czy mógłbyś napisać kto to i w którym momencie?
        • artsg Re: W sprawie kultury na forum 24.06.12, 16:15
          zalesinek napisał(a):

> A czy mógłbyś napisać kto to i w którym momencie?

Woj milczy to może ja ci podpowiem w tej sprawie:
          "Przodującego tu w braku jakiejkolwiek kultury i pokazania jak uniknąć jego wpisów."

> jacekglm napisał:

"W sumie to jakieś wyjście jest.
          Zablokowałem posty od jednego użytkownika to logujemy się na innego i piszemy dalej.
          Szkoda że na tym forum jest blokada tylko po nickach a nie po numerze IP. "
    • artsg Re: W sprawie kultury na forum 23.06.12, 19:02
      zalesinek napisał(a):

> Czy ktoś panuje nad językiem jakiego tutaj się używa?
      > Przeczytałam temat dotyczący placu zabaw w Zalesiu Dolnym i kolejny raz merytor
      > yczna dyskusja została sprowadzona do poziomu rynsztoka.
      >
      > Czy ktoś potrafi nad tym zapanować?

Święta prawda, niektórym POkrakom tak odbiło że w wątku o placu zabaw nie mogli sie powstrzymać żeby nie pisać o bliźniakach, pochówku na Wawelu czy zimnym Lechu wiecznie żywym
      • radow_praca Re: W sprawie kultury na forum 23.06.12, 23:25
        artsg napisał:
        > Święta prawda, niektórym POkrakom tak odbiło że w wątku o placu zabaw nie mogli
        > sie powstrzymać żeby nie pisać o bliźniakach, pochówku na Wawelu czy zimnym Le
        > chu wiecznie żywym

A najpiekniejsze w wątku o śmieciach jest to:

mlattari ☺ 20.06.12, 18:45

----
        • artsg Re: W sprawie kultury na forum 24.06.12, 00:02

> Kiedyś w dawnych czasach mówiło się o czymś takim jak "Łapaj złodzieja".
          > Może kiedyś zaskoczysz.

Dziś w czasach szalejącej korupcji i plagi oszukiwania właścicieli firm, którym nie zapłacono za prace przy budowie autostrad, powyższy przykład raczej tu nie pasuje, bo tym sposobem musiałbyś pozamykać sporą część urzędników wiadomego reżimu
        • tomjani Re: W sprawie kultury na forum 24.06.12, 11:11
          radow_praca napisał:

> A najpiekniejsze w wątku o śmieciach jest to:
          /.../
          > artsg 20.06.12, 21:27
          > ---
          • artsg Re: W sprawie kultury na forum 24.06.12, 11:49
            tomjani napisał:

> radow_praca napisał:
            >
            > > A najpiekniejsze w wątku o śmieciach jest to:
            > /.../
            > > artsg 20.06.12, 21:27
            > > ---
            • iwieniec Re: W sprawie kultury na forum 24.06.12, 19:05
              Dziecko, co Ty wiesz o reżimie? Poczytaj Sołżynicyna, zajrzyj na charter97.org/ porozmawiaj z rodzicami lub dziadkami. Tacy Ludzie jak Michnik, Kuroń, Moczulski to byli bohaterowie. Kiedyś za taki wpis jak Twój dawno siedziałbyś na dołku a potem długo nie znalazł pracy. Jaruś i jego kumple za swoje działania dawno pracowaliby w kamieniołomach.
              A jeśli chodzi o Jagielskiego to on nie obraził się na GW tylko zmienia swój profil dziennikarski - ,,Jagielski 31 marca oficjalnie zakończył współpracę z "Gazetą Wyborczą". Od 1991 roku był publicystą działu zagranicznego tego dziennika. - Mogę potwierdzić, że odszedłem z "Gazety". Uznałem, że ten rodzaj dziennikarstwa, którym się zajmuję, będzie lepiej uprawiać w innym miejscu - skomentował swoją decyzję dla Presserwisu."
              Ale pisz nadal, lubię jak ktoś o wszystko obwinia PO i GW, taki dorastający klon Hofmana, Brudzińskiego(ksywa Jojo), Rysia Czarneckiego, Kuchcińskiego, Suskiego, Karskiego. Człowieku, lubię Ciebie!!! Mam po co żyć, dajesz mi radość!!!!
              • artsg Re: W sprawie kultury na forum 25.06.12, 23:02
                iwieniec napisał:

> Dziecko, co Ty wiesz o reżimie? Poczytaj Sołżynicyna, zajrzyj na charter97.org/ porozmawiaj z rodzicami lub dziadkami. Tacy Ludzie jak Michnik, Kuroń, Moczulski to byli bohaterowie. Kiedyś za taki wpis jak Twój dawno siedziałbyś na dołku a potem długo nie znalazł pracy. Jaruś i jego kumple za swoje działania dawno pracowaliby w kamieniołomach.
                > A jeśli chodzi o Jagielskiego to on nie obraził się na GW tylko zmienia swój pr
                > ofil dziennikarski - ,,Jagielski 31 marca oficjalnie zakończył współpracę z "Ga
                > zetą Wyborczą". Od 1991 roku był publicystą działu zagranicznego tego dziennika
                > . - Mogę potwierdzić, że odszedłem z "Gazety". Uznałem, że ten rodzaj dziennika
                > rstwa, którym się zajmuję, będzie lepiej uprawiać w innym miejscu - skomentował
                > swoją decyzję dla Presserwisu."
                > Ale pisz nadal, lubię jak ktoś o wszystko obwinia PO i GW, taki dorastający klo
                > n Hofmana, Brudzińskiego(ksywa Jojo), Rysia Czarneckiego, Kuchcińskiego, Suskie
                > go, Karskiego. Człowieku, lubię Ciebie!!! Mam po co żyć, dajesz mi radość!!!!

Czy ty w ogóle masz jakieś poglądy? Poza na żywca wklejanymi wyświechtanymi formułkami rodem ze Szkiełka i Superstacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka