bobrownik 21.01.05, 15:13 zapraszam mieszkańców i nie tylko na forum podpiaseczyńskiego bobrowca. Pozwoliłem sobie tutaj zapostować, bo inaczej pewnie by nikt nie zauważył, że takie forum powstało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bobrownik Re: Bobrowiec 24.01.05, 11:42 Ale ja młot! Miałem wkleić linkę i zapomniałem. Forum jest tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25342 Pozdrowienia woy (wiesz od kogo... z muratora, tylko psst! nie mów) Odpowiedz Link Zgłoś
mniminka Re: Bobrowiec 11.10.13, 15:41 Poszukuję koleżanek- młodych mamuś (20-35 lat)z małymi dziećmi - około roczku(poniżej i powyżej również mile widziane. Najlepiej z Bobrowca i pobliskich okolic do wspólnych spacerów, kaw i rozmów o wyższości kobiet nad mężczyznami. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.szewc Re: Bobrowiec 13.10.13, 18:51 hehehe ale mnie rozbawiłaś. Ja jestem z Żabieńca więc na kawie nie pogadamy, ale o wyższości kobiet nad mężczyznami to nawet w necie mogę pogadać :)))))) Pozdrawiam, Anka Odpowiedz Link Zgłoś