Dodaj do ulubionych

Jak tam PKP ?

24.11.05, 09:40
Witam, czy możecie mi powiedzieć, jak sprawuje się PKP,
czy są tak duże opóźnienia jak w zeszłym roku (7.32 Piaseczno)?
Planuję od grudnia znowu się przerzucić na pociągi, bo jakoś nie widzę
jazdy "Expressem Piaseczno" podczas opadów śniegu i mrozów.
Obserwuj wątek
    • woy Re: Jak tam PKP ? 24.11.05, 10:01
      Wybrałaś dobry dzień na pytanko, dziś ten 7.32 odjechał z Piaseczna dopiero
      koło 8.10. Do tej pory opóźnienia były rzędu 10-15 minut, dziś niestety rekord.
      Choć dobrze, że zapowiedziany na peronie.

Trwają roboty gdzieś pod Warką plus remonty przejazdów na trasie Magdalenka -
      Piaseczno, remont nastawni za Piasecznem /ta która przy wymianie okien nieco
      się obaliła/. Czy zimą będzie lepiej?
      w :(
      • huczusia Re: Jak tam PKP ? 24.11.05, 11:17
        Upsss...
        No to niezły pasztet.
        Dzięki
        • gosbi Re: A jeśli można wiedziec... 24.11.05, 16:54
          to o której normaqlnie jest się w W-wie jadąc 7.32? (zakładając, ze przyjedzie
          na czas:)).)
          • huczusia Re: A jeśli można wiedziec... 25.11.05, 08:43
            W normalnych warunkach ten pociąg powinien być 8:09 na stacji Warszawa Ochota, a
            8:12 na stacji Warszawa Śródmieście, od 11-12-2005 ma się zmienic rozkład jazdy
            i ten pociag powinien wyjechać z Piaseczna ( o ile mam dobre informacje) o 7:18
            czli na Ochocie powinien być ok. 7:50
            • woy Re: A jeśli można wiedziec... 25.11.05, 08:56
              Dziś spóźnił się tylko 4 minutki, no super. Do czego to doszło by ze spoźnienia
              pociągu tak się cieszyć...
              w.
              • jostel Re: A jeśli można wiedziec... 25.11.05, 19:11
                a co się dziś działo popołudniu wrrrrr
                finalnie przyjechał do piaseczna 30 minut po rozkładzie ehhh
                • matra29 Re: A jeśli można wiedziec... 26.11.05, 15:58
                  nie wiem o której jechałeś(aś) ale ja myślałam wczoraj ze wyjde z siebie
                  wracam zawsze z rakowca 15.56 i normalnie dojeżdza do piaseczna przed 16.30 ale
                  ostatnimi czasy zatrzymuje się chyba przed okęciem i tam stoi od 10 do 30 minut
                  szlak trafia , ja musze odebrać do 17 dziecko z przedszkola ijak wchodze już o
                  16 35 to nie ma nikogo tylko to moje biedne dzieciątko i spojrzenia spod łba
                  ale w tym tygodniu co dzień to później jestem , a w piątek całkowita
                  katastrofa , dojechalismy po 17 i chyba ostatecznie to dobrze że wogóle
                  dojechaliśmy do piaseczna bo na tym sie bieg skończył pociąg ustawił się na
                  samym końcu peronu bo okazało się że już jeden tam stoi.........czyli wielkie
                  współczucia dla jadących jeszcze dalej
                  • mahony2109 Re: A jeśli można wiedziec... 26.11.05, 18:11
                    Może "pociąg odwołany ze względu na zły rodzaj śniegu na torach", jak to
                    ogłaszają w Wielkiej Brytanii, jak tylko śnieg spadnie :-D
                  • jostel Re: A jeśli można wiedziec... 27.11.05, 19:25
                    to jechałyśmy tym samym złomem :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka