Dodaj do ulubionych

Angielski dla dzieci-Piaseczno....

11.09.06, 09:54
Szukam sprawdzonego miejsca ,gdzie mozna by bylo poslac dzieci na nauke
jezyka angielskiego.
Prosze o jakies informacje
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kajot7 Re: Angielski dla dzieci-Piaseczno.... 11.09.06, 15:46
      ja zaryzykowałam i zdecydowalam sie wysłać córkę do nowej szkoły językowej dla
      dzieci na ul. Młynarskiej. /pomieszczenia po pracowni "Razem"/ na zapoznawczej
      lekcji było bardzo miło. zajęcia 2 razy w tyg, po godzinie zegarowej. koszt
      miesieczny 140 zł. nie moge akurat znaleźć ulotki żeby podać Ci do nich kontakt.
      • gugusiaczek Re: Angielski dla dzieci-Piaseczno.... 12.09.06, 13:11
        Dzieki za odpowiedz
        A w jakim wieku tam mozna poslac dzieci,bo mam dwojke (5 i 9 lat) mozna tak
        razem tylko do innych grup?
        A znasz basen w Piasecznie?Ja od niedawna tu mieszkam...
        Pozdrawiam
        • mamawiktorynki Re: Angielski dla dzieci-Piaseczno.... 12.09.06, 14:55
          Hej, a ja chcę spróbować wyslać maluchy do Akademii Piaseczno, na Młynarską,
          www.akademiapiaseczno.pl,
          23-24 09. mają tam lekcje pokazowe bezpłatne, pójdę z córeczka i zobaczymy.
          Poczytaj stronę. Z tego, co zdązyłam się zorientować, dzielą dzieci na grupy
          wiekowe. Wybierzemy się i zobaczymy.
          pozdrowienia
    • nina321 Re: Angielski dla dzieci-Piaseczno.... 12.09.06, 16:53
      Podnoszę temat .Szukam angielskiego dla syna 9-letniego.Na Młnarską się wybiorę.
      Ale proszę o bliższe namiary, gdzie to dokładnie jest (oczywiście mniej
      więcej).Dziękuję
    • kajot7 Re: Angielski dla dzieci-Piaseczno.... 13.09.06, 08:25
      ta nowa szkoła językowa dla dzieci jest na Mlynarskiej 4 /w ciągu pawilonów, są
      tam m.in Pomarańczowa Galeria, Plus, ERA itp. / jest kolorowy baner reklamowy.
      czynne jest chyba od 12 do 19. czekam na telefon z informacją o terminie
      zajęć /2 razy w tyg 6o min/
      gusiaczek pytal o basen. znalazlam to;www.wikaro.pl/
      • kajot7 Re: Angielski dla dzieci-Piaseczno.... 13.09.06, 09:34
        znalazłam ulotkę ze szkoły języka angielskiego dla dzieci. ul. Młynarska 2 b IIp
        Tel. 505 511 482
        • 1nena Re: Angielski dla dzieci-Piaseczno.... 13.09.06, 11:10
          linguanova.com.pl/index.php?pID=11 moje dziecko chodzilo tutaj jak mialo
          4 lata i bylam zadowolona - teraz ma angielski w przedszkolu.
          • mamawiktorynki Re: Angielski dla dzieci-Piaseczno.... 13.09.06, 13:21
            Szkoła, o której pisałam , to Akademia Piaseczno. Mieszczą się na Młynarskiej 19
            lok.110. Rozkręcają się. Robią wielki remont. Mają zajęcia pokazowe 23 i 24
            września. Wszystko przeczytałam na stronie internetowej www.akademiapiaseczno.pl.
            Zapisałam córkę na tę lekcję.Podoba mi się podejscie tyc, co to prowadzą. Dzieci
            wydają się być dla nich najwazniejsze i to mi gra :-) Możesz sama zadzwonić i
            się przekonać.
            pzdr
            • anuleczka007 Re: Angielski dla dzieci-Piaseczno.... 15.09.06, 15:12
              Pisalam juz wczesniej na tym forum o prywatnej szkole jezykowej, ktora miesci
              sie w okolicach ronda kolo starego cmentarza (dokladnie na ul. Nowej). Polecam
              ja bardzo, jednak zdecydowanie dla dzieci OD 7 lat.
              Moja dwojka dzieci chodzi tam juz od 4 lat (tyle lat dzialaja), najwazniejsze
              jest to, ze grupy sa male, maksymalnie 3-4 osobowe, zajecia prowadza lektorzy,
              ktorzy maja rewelacyjny kontakt z dzieciakami,chociaz sa bardzo wymagaja.cy
              Cena jest porownywalna, bo 20zl za godzine zegarowa, ale jesli sa np swieta,
              placi sie odpowiednio mniej.
              Dla doroslych zajecia prowadza native speakers - polacy, ktorzy spedzili po 15
              lat za granica
              Jesli ktos jest zainteresowany, podaje kontakt do wlasiciela +504 362450
              W razie pytan piszcie na priv anula07@wp.pl
              pozdr/Ania
    • magicalnight Re: Angielski dla dzieci-Piaseczno.... 14.09.14, 23:29
      Polecam zwłaszcza www.piaseczno.mobileenglish.pl/ z dojazdem do mieszkania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka