3fx 19.01.07, 11:58 Ktoś jest zainteresowany kupnem mieszkania? bip.piaseczno.pl/public/?id=60507 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kpt5 Re: Klinkier-Bud Developer, Fabryczna, Piaseczno 19.01.07, 16:18 A w którym to jest miejscu. Chyba gdzieś koło osiedla Słowicza, bo pomiedzy Puławską i Powstańców Warszawy nie ma już miejsca na Fabrycznej (chyba, że na miejscu tego parkingu pomiedzy Fabryczną i JPII) Odpowiedz Link Zgłoś
3fx Re: Klinkier-Bud Developer, Fabryczna, Piaseczno 19.01.07, 16:25 Słyszałem że właśnie na miejscu tego parkingu. Odpowiedz Link Zgłoś
arek.stanczak Re: Klinkier-Bud Developer, Fabryczna, Piaseczno 19.01.07, 21:52 Jak na mój gust to nie na całym parkingu, a jedynie na fragmencie leżącym przy fabrycznej. Od dawna wiadomo, że ta jego część nie należy do właścicieli parkingu. Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: Klinkier-Bud Developer, Fabryczna, Piaseczno 19.01.07, 22:38 tak wlasnie jest - powstanie tam 11 pietrowy apartamentowiec chyba, ze zmienily sia plany KB :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotcica Re: Klinkier-Bud Developer, Fabryczna, Piaseczno 29.01.07, 12:01 ja bardzo chętnie kupię mieszkanie - mogę już podpisać umowę. Konkretne propozycje e-mail: monikan@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś