Dodaj do ulubionych

Ogłoszenia drobne

• karina00 sprzedam mieszkanie z garażem 20.02.12, 10:37
      sprzedam bezpośrednio urządzone 76 metrowe mieszkanie z garażem pod blokiem, ul.Albatrosów 1, widok z mieszkania na ul. Jarząbka,cena 380 tyś.
      kontakt : amparo@interia.pl
    • gosha_1 Dni Otwarte !! 22.02.12, 17:04
      Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy na

DNI OTWARTE

w Salonie Sukien Ślubnych
      „ZŁOTA ANDROMEDA”
      Warszawa ul. Grochowska 144/146 paw nr 9

w dniach 25 – 26 lutego 2012 r.
      w godz. 10.00 – 17.00

promocje i rabaty
      od 50% do 70%

na miejscu także konsultant ślubny oraz florysta

Zapraszamy :)
    • xxartechxx koparka jcb 3cx z operatorem tel. 793 42 20 20 05.04.12, 22:43
      Tel. 793 42 20 20 / 508 85 25 02
      email: grabarczykr@wp.pl, grabarczykk@wp.pl
      Oferta firmy
      Koparka JCB 3CX Contractor z operatorem
      Wykopy
      - fundamenty
      - hale, budynki
      - szamba
      - sieci wodociągowe, kanalizacyjne, gazowe, elektryczne i telekomunikacyjne
      - inne
      Korytowanie pod:
      - hale
      - drogi
      - parkingi
      - chodniki
      - inne
      Prace ziemne:
      - niwelacja i profilowanie terenu
      - karczowanie
      - skarpowanie, hałdowanie
      - nasypy, zasypki
      - inne
      Rozbiórki:
      - budynków
      - nawierzchni parkingów, dróg
      - inne
      Odśnieżanie
      - dróg dojazdowych, placów, parkingów
      Świadczymy usługi na terenie Piaseczna i okolic.
      • xxartechxx Re: koparka jcb 3cx z operatorem 793 42 20 20 05.04.12, 22:45
        Oferta firmy
        Wykopy
        - fundamenty
        - hale, budynki
        - szamba
        - inne
        Korytowanie pod:
        - hale
        - drogi
        - parkingi
        - chodniki
        - inne
        Prace ziemne:
        - karczowanie
        - nasypy, zasypki
        - inne
        email: grabarczykr@wp.pl Tel. 793 42 20 20 / 508 85 25 02

Rozbiórki:
        - budynków
        - inne
        Odśnieżanie

xxartechxx napisał(a):

> Tel. 793 42 20 20 / 508 85 25 02
        > email: grabarczykr@wp.pl, grabarczykk@wp.pl
        > Oferta firmy
        > Koparka JCB 3CX Contractor z operatorem
        > Wykopy
        > - fundamenty
        > - hale, budynki
        > - szamba
        > - sieci wodociągowe, kanalizacyjne, gazowe, elektryczne i telekomunikacyjne
        > - inne
        > Korytowanie pod:
        > - hale
        > - drogi
        > - parkingi
        > - chodniki
        > - inne
        > Prace ziemne:
        > - niwelacja i profilowanie terenu
        > - karczowanie
        > - skarpowanie, hałdowanie
        > - nasypy, zasypki
        > - inne
        > Rozbiórki:
        > - budynków
        > - nawierzchni parkingów, dróg
        > - inne
        > Odśnieżanie
        > - dróg dojazdowych, placów, parkingów
        > Świadczymy usługi na terenie Piaseczna i okolic.
    • jacacc Fajna huśtawka dla niemowlaka - tanio 17.04.12, 10:57
      Sprzedam w Piasecznie huśtawkę dla niemowląt:Fisher Price Huśtawka Przytulny Króliczek V0099
      taką jak na stronie: www.ceneo.pl/10937005
      Huśtawka jak nowa i do obejrzenia (zmontowana) w Piasecznie.
      Kupiłem za ponad 639 zł (obecnie najtańsza cena na ceneo to 608.99 + koszty przesyłki).
      Sprzedam za 400 zł
      tel. 505149304.
    • izabela_wasik Masaż niskie ceny! Piaseczno 07.05.12, 12:34
      Oferuję:
      -masaż klasyczny,
      -masaż odchudzający,
      -masaż relaksacyjny
      -masaż gorącymi olejkami
      -brazylijski masaż gorącą czekoladą,
      -tybetański masaż gorącym miodem,
      -peelingi
      -maseczki z alg
      -drenaż limfatyczny (usuwanie obrzęków, redukcja celulitu, wspomaganie odchudzania, przyśpieszenie przemiany materii, usuwanie "zakwasów")
      -masaż centryfugalny (po stłuczeniach, zwichnięciach, skręceniach, , po urazach więzadeł, ścięgien, torebek stawowych i mięśni)
      -masaż kontralateralny (wykonywanie masażu na zdrowej kończynie gdy do chorej nie ma dostępu)
      -masaż izomeryczny (przy zanikach mięśniowych)

Zainteresowanych proszę o kontakt. Przy dojeździe do klienta na terenie Piaseczna dojazd gratis. Nie wykonuję masażu erotycznego ani usług seksualnych.

• massage2016 Re: Masaż niskie ceny! Piaseczno 24.04.16, 20:03
        Jaka jest cana masazu?Za dojazd?
    • ulasat Montaż, serwis anten satelitarnych i naziemnych. 09.05.12, 00:10
      Zajmujemy się wykonywaniem instalacji antenowych.
      Wykonywane usługi:

- montaż, serwis, sprzedaż zestawów antenowych do odbioru niekodowanych polskich i zagranicznych kanałów z satelit Hot Bird, Astra i inne
      - montaż, serwis zestawów satelitarnych do wszystkich polskich platform:

Telewizja nowej generacji N
       Cyfra+
       Cyfrowy Polsat
       Telewizja na Kartę
       Telekomunikacja Polska/Orange

- instalacja całych zestawów do odbioru TV TRWAM
      - instalacja kartspriterów i usługi multiroom
      - montaż anten do odbioru telewizji naziemnej analogowej i cyfrowej DVB-T oraz anten radiowych
      - sprzedaż, instalacja dekoderów STB do cyfrowej telewizji naziemnej DVB-T MPEG4
      - zbiorcze i indywidualne instalacje telewizyjne w domkach, mieszkaniach, na osiedlach, w biurach oraz wszystkich innych instytucjach
      - wykonujemy profesjonalne schematy zbiorczych instalacji multiswitchowych
      - modernizacje istniejących już instalacji telewizyjno-satelitarnych
      - precyzyjne ustawianie sygnału miernikami
      - naprawianie usterek, serwis
      - wykonujemy wstępne pomiary sygnału (czy jest możliwość zamontowania anteny?)
      - montaż telewizorów na ścianach LCD, LED, PLAZMA
      Na wykonane usługi udzielamy dwuletniej gwarancji.
      Tel. 509 381 722
    • ulasat Montaż, serwis anten satelitarnych i naziemnych. 09.05.12, 00:11
      Zajmujemy się profesjonalnymi instalacjami antenowymi do odbioru telewizji satelitarnej i naziemnej na terenie Warszawy i okolic. Wykonujemy podłączenia, pełne instalacje, naprawy anten, ustawiania sygnału miernikami do odbioru telewizji z platform cyfry plus, cyfrowego polsatu, telewizji N, telewizji na kartę, telekomunikacji polskiej, telewizji trwam oraz wszystkich innych zagranicznych platform. Wykonujemy zbiorcze i indywidualne instalacje telewizyjne w domkach, mieszkaniach, na osiedlach, w biurach oraz wszystkich innych instytucjach.
      Tel. 509 381 722
    • d-orka sprzedam laktator elektroniczny 16.05.12, 10:30
      w bardzo dobrym stanie Philips Avent z torbą terniczną, cena 150
    • martazreda Sprzedam mieszkanie Piaseczno Pawia 7 Bezpośrednio 28.05.12, 13:48
      Witam
      Sprzedaję mieszkanie w Piasecznie na Osiedlu Róż, na ulicy Pawiej, niska zabudowa, przyjazna okolica, mili sąsiedzi; mieszkanie bardzo zadbane. SPRZEDAJĘ BEZ POŚREDNIKÓW
      Mieszkanie o powierzchni 55,97m2.
      3 pokoje:
      sypialnia 1 - 11,3m2
      sypialnia 2 - 10,2m2
      salon+aneks kuchenny - 23,18m2
      łazienka - 4,37m2
      przedpokój - 6,46m2
      balkon - 4,75m2
      Mieszkanie posiada własne miejsce postojowe w cenie mieszkania, które przy zakupie kosztowało 18.000zł.
      W mieszkaniu znajdują się drewniane jesionowe podłogi(salon, sypialnie, część przedpokoju)oraz płytki - w kuchni płytki Paradyż, w łazience płytki Vives Ceramica.
      W kuchni zostały wykonane meble kuchenne na zamówienie (14.000zł) wraz ze sprzętami, lodówka LG z programatorem, piekarnik, płyta elektryczna, okap Mastercook, zmywarka Electrolux.
      W łazience znajduje się pralko-suszarka Mastercook, która może zostać w mieszkaniu oraz meble Cersanit, które znajdują się w cenie mieszkania.
      Mieszkanie dobrze położone, północ-południe.
      Kontakt mailowy:
      martazreda@gmail.com
      jzreda@gmail.com
      Kontakt telefoniczny
      513905012
      785550900
      link do ogłoszenia ze zdjęciami mieszkania allegro.pl/mieszkanie-piaseczno-i2366048626.html?source=oo
      • jemejska Re: Sprzedam mieszkanie Piaseczno Pawia 7 Bezpośr 26.09.12, 20:43
        Witam, czy to mieszkanie jest jeszcze aktualne?
    • art-ech ARTECH: koparka jcb 3cx z operatorem 793 42 20 20 14.06.12, 18:17
      Oferta współpracy ARTECH: koparka jcb 3cx z operatorem tel. 793 42 20 20 lub 508 852 502

Oferta firmy
      Wykopy
         - fundamenty
         - hale, budynki
         - szamba
         - inne
      Korytowanie pod:
         - hale
         - drogi
         - parkingi
         - chodniki
         - inne
      Prace ziemne:
         - karczowanie
         - nasypy, zasypki
         - inne
      Rozbiórki:
         - budynków
         - inne
      Odśnieżanie
    • rene_2004 Sprzedam Fotelik samochodowy Recaro 28.06.12, 15:28
      Witam :)
      350 zł - Fotelik dla dzieci Recaro Young Profi Plus 0-13 Kg - od urodzenia do 1,5 roku życia, używany przez jedno dziecko przez ok. 10 mcy. Czysty, bez żadnych plam - sprzedaje nie uprany, ale wypełnienie fotelika można zdjąć i uprać bez przeszkód. Kolorystyka szaro - niebieska. Proszę o kontakt podeślę zdjęcia fotelika na maila.
    • rene_2004 Sprzedam - Rama łóżka 160 x 200 28.06.12, 15:30
      300 zł - Rama łóżka + stelaż - bez materaca. Produkt Ikea – chyba poprzedni model ramy Malm), kolor czaronobrązowy, wymiary 160 x 200 cm. Mebel używany, ale w dobrym stanie, drobne zarysowania - mogę podesłać zdjęcia na maila.
      • rene_2004 Re: Sprzedam - Rama łóżka 160 x 200 02.07.12, 10:49
        kontakt: renatab@plusnet.pl; telefon 601913585 cena do negocjacji:)
    • malila Nauka chemii - szukam 20.07.12, 14:06
      Szukam osoby, która rzetelnie naucza chemii w zakresie liceum oraz przygotowuje do olimpiad. Kontakt przez pocztę gazetową.
    • cpt1 Sprzedam Daewoo Lanos 20.07.12, 14:48
      Mam do sprzedania Daewoo Lanos. Rok produkcji 1998. Samochod od pierwszego właściciela. Oryginalny przebieg 58600 km. Zadbany, czysty, mało używany. Bezwypadkowy.
      Warszawa-Ursynów
      tel: 606-334-056
    • kathy27 sprzedam podręczniki do klasy 4 28.07.12, 19:23
      Sprzedam podręczniki w stanie db ++( środek jak nowy, podniszczone tylko rogi książek)
      Przyroda: Tajemnice przyrody
      Matematyka: Matematyka wokół nas
      Język polski: Słowa na start
      Historia: Moja historia

Zestaw 35 zł, sztuka 10 zł
      Info na maila
    • elwis1 Pokój do wynajęcia oferuję w urządzonym mieszkaniu 31.07.12, 06:18
      Chcę wynająć wspólnie za niewielkie pieniądze kompleksowo wyposażone (telewizja kablowa) mieszkanie. Dzięki temu, że w pomalowanym pokoju znajduje się m.in. łóżko piętrowe z biurkiem, szafa płócienna, półka jest on przygotowany do wprowadzenia się. Oczywiście istnieje możliwość praktycznie każdej modyfikacji, w tym wstawienia własnych "gratów".
      Kontakt:
      tel.: 699169078
    • instalacjepiaseczno Re: Ogłoszenia drobne 03.08.12, 11:03
      Usługi hydrauliczne Piaseczno i okolice - Jacek Baran tel.: 795 262 323
      - instalacje wodne, grzewcze,
      - odwodnienia budynków,
      - kolektory słoneczne,
      Więcej szczegółów znajdą Państwo na mojej stronie www.
      • gusiaa00 Sprzedam dom w pięknej okolicy 07.08.12, 12:45
        Mam do sprzedania dom o powierzchni 250m2 na działce 1100m2. Położenie domu jest piękne, gdyż jest to Mazowiecki Park Krajobrazowy (Radość- Aleksandrów). Piękna i spokojna okolica. W sąsiedztwie lasów można delektować się ciszą i pięknem natury. Trasy rowerowe a zimą trasy do narciarstwa biegowego pozwalają na miłe a zarazem aktywne spędzenie czasu wolnego. Niedaleko PKP Radość.

Stan domu jest surowy, poddasze użytkowe, dach pełne deskowanie i papa. 2 pietra, 7 pokoi. Dom wybudowany w 2010 roku. Prąd, gaz. Droga dojazdowa jest utwardzana. Budowany z najlepszych materiałów:) W sąsiedztwie domów jednorodzinnych.
        Możliwość zamiany na działkę przy głównej drodze lub na działkę do 700 m2 w gm. Wawer.
        Cena jest do negocjacji. Zapraszam do obejrzenia domu. Naprawdę polecam. Jest to idealny dom dla osób ceniących sobie ciszę, piękno natury a zarazem dobry i szybki dojazd z Warszawy oraz miłych sąsiadów:)

Zainteresowanym wyślę zdjęcia na maila
        Kontakt: pzupzu@op.pl
    • aloneczka przedszkole (zamiana z Pragi Południe na Piaseczno 13.08.12, 13:47
      Z powodu przeprowadzki do Piaseczna zamienie się miejscem w przedszkolu (obecnie mój syn uczęszcza do publicznego przedszkola na Pradze Południe Nr.143)
      Proszę o kontakt osoby zainteresowane!
      • kasia1980.pl Oddam za "czekoladę" ;) 05.09.12, 10:20
        Witam
        oddam dwie wanienki do kąpieli wraz ze stelażem, tel 795 583 106 Baszkówka
        oczywiście dla dzidziusiów, możliwy dowóz do Piaseczna, głoskowa i okolic;)
        • pearl3434 Re: Oddam za "czekoladę" ;) 14.09.12, 17:22
          Sprzedam tanio wanienkę dla małego dziecka Onda Ok Baby za 50 zł.Stan bardzo dobry.Wanienka jest super,i dla bardzo małego dziecka jak i dla już siadającego.Z termometrem,który się bardzo przydał.Jest także korek.Ja byłam z niej bardzo zadowolona.Moje dziecko ją uwielbiało.Odbiór w Piasecznie.Kontakt: ewittam@gmail.com
    • pearl3434 sprzedam tanio wanienkę dla dziecka 16.09.12, 17:24
      Sprzedam tanio wanienkę dla małego dziecka Onda Ok Baby za 50 zł.Stan bardzo dobry.Wanienka jest super,i dla bardzo małego dziecka jak i dla już siadającego.Z termometrem,który się bardzo przydał.Jest także korek.Ja byłam z niej bardzo zadowolona.Moje dziecko ją uwielbiało.Odbiór w Piasecznie.Kontakt: ewittam@gmail.com
    • terezzia Meble na wymiar - szafy kuchnie 27.09.12, 13:48
      Firma "FALCO-MEBLE" specjalizuje się w projektowaniu i produkcji:

- szaf (w tym w systemach drzwi przesuwnych)
      - zabudów wnęk i garderób
      - mebli kuchennych, łazienkowych i biurowych

Podczas tworzenia projektu zapewniamy profesjonalne doradztwo w zakresie innowacyjnych rozwiązań.

Szeroka gama dostępnych materiałów i kolorów pozwala nam na dopasowanie projektu do indywidualnych potrzeb klienta.

Realizujemy projekty na terenie Warszawy i okolic.

Wystawiamy faktury VAT !!!

Zapraszamy!!!

tel. 0 692 488 925
      e-mail: biuro@falco-meble.pl
    • zussanka Mieszkanie do wynajęcia- kawalerka w Piasecznie!!! 30.09.12, 19:55
      Mam do wynajęcia małe mieszkanie 31m2 składające się z pokoju z aneksem kuchennym, przedpokoju i łazienki oraz małego balkonu. Mieszkanie jest czyste, zadbane, urządzone. Znajduje się na zamkniętym osiedlu w centrum Piaseczna (ul.Warszawska)

tel. 792-799-533
    • estudi Re: Ogłoszenia drobne 09.10.12, 23:08
      Sprzedam fotelik samochodowy z funkcją bujaczka oraz nosidełka dla niemowlat (od 0 do 13 kg). W bardzo dobrym stanie. Cena 60 zl. Odbior osobisty. Moge tez dostarczyc w piasecznie/okolicy. Info: estudi@tlen.pl
      • estudi Re: Ogłoszenia drobne 09.10.12, 23:24
        Sprzedam używany wózek Emmaljunga 2w1 (gondola+spacerówka). W bardzo dobrym stanie. Dominujący kolor: kawa z mlekiem. Dorzucam gratisy m.in. torba, parasolka, chusta-nosidło Bebelulu. Cena:1000 zł. Odbiór osobisty bądź ja mogę dostarczyć w Piasecznie/okolicach. Dodatkowe info: estudi@tlen.pl
        • estudi sprzedam wózek Emmaljunga 2w1 10.10.12, 21:24
          Sprzedam używany wózek Emmaljunga 2w1 (gondola+spacerówka). W bardzo dobrym stanie. Dominujący kolor: kawa z mlekiem. Dorzucam gratisy m.in. torba, parasolka,
          chusta-nosidło Bebelulu. Cena:1000 zł. Odbiór osobisty bądź ja mogę dostarczyć w Piasecznie/okolicach. Dodatkowe info: estudi@tlen.pl
      • estudi sprzedam fotelik samochodowy/bujaczek 10.10.12, 21:21
        Sprzedam fotelik samochodowy z funkcją bujaczka oraz nosidełka dla niemowlat (od 0 do 13 kg). W bardzo dobrym stanie. Cena 60 zl. Odbior osobisty. Moge tez dostarczyc w piasecznie/okolicy. Info: estudi@tlen.pl
      • kupiem Kupie pilnie kawalerke w Piasecznie 30 M2 150000zl 26.06.13, 19:58
        KUPIE PILNIE KAWALERKĘ W PIASECZNIE 30 M2 150000 ZŁ TEL: 661 981 031
    • klaudia_musidlak Wynajmę dom dwupokojowy w Głoskowie 11.10.12, 20:52
      Do wynajęcia domek dwupokojowy w Głoskowie z kuchnią i łazienką po remoncie. Domek znajduje się 300 metrów od przystanku 727, do dyspozycji wynajmującego miejsce parkingowe.Więcej informacji pod nr tel 505071834
    • moto_socho Re: Ogłoszenia drobne 16.10.12, 19:56
      Skupujemy auta:

- Osobowe
      - Dostawcze
      - Uszkodzone
      - Zaniedbane
      - Po firmowe

Oferujemy

- szybki dojazd do klienta
      - sprawną transakcję natychmiast po ustaleniu wartości samochodu,
      - gwarantowany skup aut używanych w oparciu o umowę kupna-sprzedaży lub F-VAT,
      - płatność w gotówce

Wystarczy sms oddzwonimy od razu !!!

Tel 880-211-798
      886-746-665
    • mexxi2 Odsprzedam Protopic 0,03% maść 10g 12.11.12, 23:13
      Mam do odsprzedania maść Protopic 0,03% w tubce 10g oryginalnie zapakowany, kupiony w aptece, nie używany. Termin ważności 07/2013. Proszę o kontakt na priv mexxi2@gazeta.pl
      • pateryzanka Re: Odsprzedam Protopic 0,03% maść 10g 20.02.13, 16:49
        chetnie bym kupila, bo uzywam ale dlaczego taki krotki termin waznosci?
        jaka cena?

mexxi2 napisała:

> Mam do odsprzedania maść Protopic 0,03% w tubce 10g oryginalnie zapakowany, kup
        > iony w aptece, nie używany. Termin ważności 07/2013. Proszę o kontakt na priv m
        > exxi2@gazeta.pl
        • donhal Re: Odsprzedam Protopic 0,03% maść 10g 18.05.13, 14:28
          PROTOPIC 0,03% ale ta duża tuba 30gram! odsprzedam. Mam aktualnie 4 sztuki po 80zł za sztukę lub 250zł za te wszystkie 4 sztuki. Jest to maść zupełnie nowa z plombą z terminem ważności: 07/2014. (ulotka w języku angielskim). Możliwość wysyłki za pobraniem z możliwością sprawdzenia zawartości przesyłki w obecności listonosza (mogę tak zaznaczyć na zleceniu mam nadzieję)
          Kontakt: danielmoszczynski@onet.eu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka