schwinn1 28.03.07, 22:05 hej, czy może ktoś z was kupuje od kogoś świeże mleko?.. jakoś niedaleko piaseczna.. chętnie bym kupowała po jakieś 2-3 litry w tygodniu.. mogę podjechać rowerem rano albo wieczorem.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacekglm Re: świeże mleko 28.03.07, 22:49 jak Cię kozie interesuje to polecam Głosków przy wyjeździe na Tarczyn... Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: świeże mleko 28.03.07, 23:00 Ja kupuję na targu. Mam zaufana sprzedawczynię od której kupuję mleko i swojski twarożek. Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: świeże mleko 29.03.07, 20:49 artsg napisał: > Ja kupuję na targu. Mam zaufana sprzedawczynię od której kupuję mleko i swojski > > twarożek. a może stać się i moją zaufaną?.. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: świeże mleko 29.03.07, 23:29 schwinn1 napisała: > artsg napisał: > > > Ja kupuję na targu. Mam zaufana sprzedawczynię od której kupuję mleko i s > wojski > > > > twarożek. > > a może stać się i moją zaufaną?.. > Nazwiska nie znam, ale to taka szczupła i raczej niska kobieta o jasnych włosach. Polecałbym kupić u kilku różnych osób i potem sobie wybrać co komu pasuje. Polecam też kupno PRAWDZIWEJ śmietany. Na smietanę warto wziąć słoik na wymianę. I uwaga!! nabiał jest bez konserwantów i może poleżeć w lodówce góra dwa - trzy dni bo potem "dojrzewa" Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: świeże mleko 30.03.07, 20:51 pisząc targ masz na mysli bazarek przy szkolnej?.. czy coś innego?.. czy po godzinach pracy mozna jeszcze cos tam dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: świeże mleko 30.03.07, 23:15 schwinn1 napisała: > pisząc targ masz na mysli bazarek przy szkolnej?.. czy coś innego?.. czy po > godzinach pracy mozna jeszcze cos tam dostac? Nie, chodzi o ten targ co jest we wtorki i piątki na JP II tam przy torach kolejowych. Tylko że ten targ jest otwarty od rana do około południa. Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: świeże mleko 31.03.07, 11:30 aha, to nie wiedziałam.. dzieki za odpowiedz.. moze zdaze przed pracą.. i bedzie świeżutkie mleczko od krówki bez konserwantów.. wow! Odpowiedz Link Zgłoś