Dodaj do ulubionych

Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Powsinie

16.07.07, 20:30
Witam,
miłośniczka siatkówki plażowej szuka ludzi chętnych,ambitnych do gry w
siatkówkę plażową na poziomie amatorski:)
Preferencje:
- chęć aktywnego, systematycznego ( raz w tygodniu) spędzenia czasu
- wiek od 20 do 100 lat,
- płeć obojętna.
Termin spotkań do ustalenia.
Obserwuj wątek
    • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 17.07.07, 00:06
      z nieba mi kobieto spadłaś ;)
      właśnie myślałem o tym by pograć w siatkówkę...

poproszę o więcej szczegółów...
      dzień jest mi zupełnie obojętny-codziennie jestem wolny po 17
      wymagania wiekowe też raczej spełniam;)
      • richo Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 17.07.07, 02:11
        jacekglm napisał:

> wymagania wiekowe też raczej spełniam;)

Ja też się chętnie przyłączę,... żeby uśrednić ;-)
        Gdzie jest plaża w Powsinie?
        • woy Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 17.07.07, 08:01
          Ja też, ale może jest szansa pograć gdzieś w/koło Piaseczna?

w.
          • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 17.07.07, 09:22
            > Ja też, ale może jest szansa pograć gdzieś w/koło Piaseczna?

trzeba by się rozejrzeć
            może glinki w Gołkowie?
            • agniesia454 Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 17.07.07, 21:04
              Wynajęcie boiska kosztuje 10zl/h więc bardzo tanio np. w Ursynowski Ośrodku
              Sportu i Rekracji 30z./h. W tą cenę wlicza się oczywiście wypożyczenie siatki,
              linii boiska oraz piłki. Wypożyczalnie jest niby czynna do 18.30 ale rozmawiałam
              z kierownikiem i można spokojnie grać do 22, sprzęt oddać do butki ochroniarzy.
              Najlepiej by było zorganizować grupę 6-8 osobową więc jeszcze nam troszkę
              brakuje. Proponowałabym pierwszy mecz rozegrać czwartek ewentualnie w weekend w
              godzinach późno popołudniowych ja już słoneczko przestanie tak grzać np. 18.30
              lub 19.00 ? Co Wy na to? Czy macie jakieś dodatkowe pytania lub inną propozycje
              terminu spotkania?
              • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 17.07.07, 21:30
                no ja bym był za tym Powsinem
                jeżeli będzie chętnych brakować zawsze mogę na zakładzie wieść rozpuścić i firmowy team wspomoże liczebnie...

jak pisałem jest mi to wsio rybka więc proszę mnie dopisać do listy graczy

aha
                w sobotę opuszczam okolicę na rzecz Kozienic więc wyjątkowo weekend odpada chyba że to by było późnym popołudniem w niedzielę...
                • ordyl Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 17.07.07, 22:28
                  może się pojawimy z dziewczynami ale raczej treningowo.

10 PLN to dość tanio

Jest jeszcze bardzo fajne boisko obok augustówki za Siekierkami.
                  Z boisk w Piasecznie słyszałem o chyliczkach oraz Gołkowie ale jeszcze nie
                  byłem . Odradzam stadion w zewszłym roku wyszliśmy pokaleczeni.

Jest jeszce boisko w Krzakach Czaplinkowskich oraz w tym roku robione w Nowej
                  Woli.

Szkoda że nie ma niczego w Piasecznie np. w parku. Niestety proponuje i pukam
                  juyż od ponad trzech lat aby zrobić taki kompleks turnieje byłyby prawie co
                  tydzień ale jak widać mam małe przebicie.

Zdrówka
                  • dani_33 Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 18.07.07, 08:52
                    Aaaaale fajnie sobie pograć w siatę :) Ale Wam zazdroszczę :P

W ogóle jak to wygląda, jaki poziom reprezentujecie? Siatka na takim boisku jest na jakiej wysokości?
                  • woy Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 18.07.07, 11:36
                    sala czy boisko pod chmurką w Gołkowie w szkole podst/gimnazjum nr 3?

W czwartek mi pasuje tylko z Piaseczna do Powsina jechać bez roweru trudno.
                    w.
                    • nizus Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 18.07.07, 16:12
                      jak gdzies w pno lub bliskich okolicach to i ja bym sie pisal tylko tak ok 18 -
                      18.30 bo do 17 pracuje.pzdr
                      • agniesia454 Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 18.07.07, 17:12
                        dobra chłopaki więc sie konkretnie umawiamy na jutro(czwartek) na 18.30 w
                        Powsinie,każdy dociera we własnym zakresie rowerkiem, piechotką,
                        samochodem,hulajnogą, helikopterem itp:)
                        Zbiórka punktualnie na malej, drewnianej trybunie miedzy boiskami do gry. Mam
                        nadzieje ze każdy wie gdzie to jest ( kolo duzego osrodka sportowego,kortow
                        tenisowych, niedaleko polany na ktorej mozna robic ogniska, grile itp) napewno
                        traficie. Ja zajme się wypozyczeniem sprzetu.
                        Spotkanie moze byc oddwalne w przypadku wystapienia burzy, nawalnicy,sniezycy,
                        ataku terrorystycznego.
                        Tak dla orientacji chcialabym wiedziec kto napewno bedzie jutro? Chodzi oto zeby
                        zebrac te minimum 6 osob, nooo 5 nie liczac mnie:)
                        prosze sie zatem zglaszac,
                        pozdrawiam
                        • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 18.07.07, 18:24
                          elo to się zgłaszam :D
                          Majki z tej strony
                          • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 18.07.07, 18:27
                            pisze się bez względów na pogodę

czy jedzie ktoś z Piaseczna rowerem?
                            • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 18.07.07, 18:35
                              yoo ja bede jechał rowerkiem w ursynowa konkretnie ze stokłos aha może mi ktoś
                              wyjaśnić gdzie jest to miejsce zbiórki bo nie kojarzę miejsca
                              • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 18.07.07, 18:50
                                a wracasz na Ursynów czy do Piaseczna?

ja też nie kojarzę miejscówki ale na pewno się znajdzie
                                przecie chyba jedno boisko do siatkówki plażowej jest,co nie?
                                zawsze można cieciów się spytać...to znaczy ochrony

aha
                                pamiętajcie że na terenie ośrodka jest zakaz jazdy na rowerach:/
                                • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 18.07.07, 18:52
                                  bede wracać tez na ursynów genralnie to z ursynowa jestem :)
                                  • agniesia454 Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 18.07.07, 19:19
                                    dokladnie, w Powsinie jest tylko jedno miejsce z boiskami do gry w siatkowke
                                    plazową ( piasek) okolo 50 metrow od samej wypozyczalni sprzetu, zreszta
                                    zapytacie sie kogos i napewno traficie:)
                                    Sa tam rowniez inne boiska na ktorych da sie grac w siatke ale nawierzchnia jest
                                    trawiasta i twarda, a nas interesuje tylko i wylacznie boisko do siatkowki
                                    plazowej wiec takowego szukajcie...
                                    • filipxy Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 09:32
                                      FilipGLM :))))

Jacek napisała:
                                      "aha
                                      pamiętajcie że na terenie ośrodka jest zakaz jazdy na rowerach:/"

A i tak wszyscy jeżdżą, ja się nie przejmuję takimi zakazami!! :]

Manie tez możecie dopisać do któregoś składu.... ;)

Ile jest osób chętnych ????
                                      • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 09:38
                                        powitać zioma:)
                                        > A i tak wszyscy jeżdżą, ja się nie przejmuję takimi zakazami!! :]

no faktycznie,na tyle razy co tam byłem jeszcze nikt mi nie zwrócił uwagi że
                                        łamię zakaz
                                        chociaż za każdym razem jak widziałem ochroniarza to schodziłem
                                        wogóle to powinni wyznaczyć jakieś ścieżki rowerowe na terenie ośrodka,żeby
                                        można było na legalu jeździć

> Manie tez możecie dopisać do któregoś składu.... ;)

będziesz głównym rozgrywającym :P

> Ile jest osób chętnych ????
                                        eeeeee
                                        a czy to ważne?
                                        • filipxy Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 09:47
                                          Ważne ile osób będzie grało, bo chciałbym sobie pograć a nie patrzeć jak inni
                                          grają.... Chyba że zrobimy drużyny i jakieś rozgrywki.

Jest jeszcze jedna osoba chętna, też ze składu zakładowego:) [Paweł P.]
                                          Możemy zrobić drużynę "GLM-SKŁAD" jeśli znajdziemy jeszcze kogoś chętnego.

Pzdr;)
                                          • woy Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 09:52
                                            Ktoś wozem będzie jechał z Piaseczna? Mam problem nieco z dojazdem do Powsina. A
                                            do 17:30 muszę jeszcze być w Gołkowie. I na dodatek chwilowy brak roweryka uuu.

w.
                                          • agniesia454 Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 09:52
                                            ok, wiec robimy liste :)prosze sie wpisywac

1. ja czyli agniesia454
                                            2.
                                            3.
                                            4.
                                            ...?
                                            • agniesia454 Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 09:57
                                              aaa... no i nie zapomnijcie o kasie, nie wiem dokladnie ile osob bedzie no ale
                                              jak z 6 to wyjdzie kolo 3 zl, ja zaplace i wypozycze sprzet, dozobaczenia
                                            • filipxy Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 09:57
                                              agniesia454 napisała:

> ok, wiec robimy liste :)prosze sie wpisywac
                                              >
                                              > 1. ja czyli agniesia454
                                              > 2. filipglm ;)
                                              > 3.
                                              > 4.
                                              > ...?
                                              • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 09:58
                                                filipxy napisał:

> agniesia454 napisała:
                                                >
                                                > > ok, wiec robimy liste :)prosze sie wpisywac
                                                > >
                                                > > 1. ja czyli agniesia454
                                                > > 2. filipglm ;)
                                                > > 3. Jacenty vel. Postrach Brazylii
                                                > > 4.
                                                > > ...?
                                          • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 09:57
                                            no to trza znaleźć jeszcze kogoś z firmy i robimy team GLMowy
                                            trza do działu marketingu pójść po firmowe koszulki....... ;)
                                            • agniesia454 Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 09:59
                                              aaaa... moze ktos wziasc wlasna pilke jesli ma :) niby pilke daja ale nigdy nie
                                              wiadomo jak sie bedzie taka grac, lepiej miec zapasowa
                                              • megi7775 Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 10:19
                                                Witam,

Akurat dzisiaj nie mogę. Ale następny czwartek jak najbardziej (lub jakiś inny
                                                dzień w tygodniu). Co prawda od bardzo dawna nie grałam w siatkówkę ale zawsze
                                                potrzebny jest ktoś kto pójdzie po piłkę (jak ta poleci na aut).

Pozdrawiam
                                                Megi

P.S. Z Piaseczna do Powsina jadę rowerem także mogę towarzyszyć Jackowi.
                                                M
                                                • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 10:29
                                                  > P.S. Z Piaseczna do Powsina jadę rowerem także mogę towarzyszyć Jackowi.
                                                  > M

no ale dopiero za tydzień ;)
                                                  • megi7775 Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 13:29
                                                    no niestey, niektórych rzeczy nie da sie przeskoczyć.

Ale w przyszłym tygodniu będę zwarta i gotowa. Oby tylko pogoda była.

Pozdrawiam

Magda
                                                  • woy Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 14:41
                                                    Ja odpadam, dziś nie dojadę, przyszły tydzień raczej, będę miał rower i dotrę.

w.
                                                  • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 22:22
                                                    jeja strasznie sie zmachałem dziś ale było ekstra :DDD
                                                  • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 22:31
                                                    obecny...

dziękuję serdecznie za dzisiejszy meczyk
                                                    okazuje się że siatkówka plażowa lepiej mi idzie niż zwykła...

podsumowując:było 7 osób z czego 2 z forum,2 z grona oraz silna,3 osobowa grupa z pewnej firmy której nazwy za cholerę nie jestem w stanie wypowiedzieć...
                                                    i właśnie owa 3 osobowa grupa okazała się czarnym koniem rozgromniając ekipę forumowo-gronową

no ale przecie za tydzień rewanż

jeszcze raz dzięki i do zgadania na forum

p.s.wszędzie piach mam...nawet a zwłaszcza za uszami...
                                                  • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 22:54
                                                    dobra, dziś chylimy przed Wami głowe nastepnym razem się bardziej zgramy i
                                                    pokażemy Wam gdzie raki skubią sobie ogonki :D
                                                  • richo Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 23:03
                                                    A czy ktoś mógłby bez owijania powiedzieć jaki był wynik? W meczu GLM - reszta świata postawiłem na
                                                    resztę i nie wiem, czy mogę wypić to piwko ;)
                                                  • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 23:19
                                                    Glm-reszta 3:1
                                                  • richo Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 23:41
                                                    jacekglm napisał:

> Glm-reszta 3:1

To znaczy muszę wypić 4 piwka, a za trzy zapłacić ;)
                                                  • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 23:19
                                                    richo a ty z jakiej parafii ?? i co to za skrut GLM ?? u nas na plażówce w
                                                    Powsinie było 3:1
                                                  • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 23:21
                                                    ok już kumam ;P
                                                  • ordyl Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 23:25
                                                    nie ma nic piekniejszego od siatkówki plażowej. Szczególnie w Hiszpani lub
                                                    Grecji. Na Agrykoli tez fajnie to wyglądało. Następnym razem postaram się wpaść
                                                    pokazać że nie jestem wirtualny.

Czy przepisy i zasady już znacie?

Zdrówka
                                                  • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 19.07.07, 23:36
                                                    > pokazać że nie jestem wirtualny.

no by się zdało bo na razie tylko czytamy się...
                                                    widziałem że na gronie też coś naskrobałeś...

> Czy przepisy i zasady już znacie?

kto przegrywa ten...ten przepis wymaga dopracowania,ale popracujemy nad tym
                                                  • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 20.07.07, 12:00
                                                    powiem tam ze na następny raz musiMY skombinować najmniej 8 osób do gry bo po
                                                    takim prawie 3 h maratonie serwowania, odbierania, dogrywania, padania na piasek
                                                    etc. człowiek czuje się ciut zmęczony nastepnego dnia :P ...TAK WIęC ZAPRASZAMY
                                                    JUż DZIś NA PLAżóWKE DO POWSINA O 18:30 26/07/07 (PRZYSZłY CZWARTEK) !!
                                                  • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 20.07.07, 12:10
                                                    spoko spoko
                                                    z tego co wiem szykuje się kilka osób wiec jeżeli nic się nie zmieni i będzie
                                                    wczorajszy skład+Ci co obiecują to damy radę...

a jeżeli już mówimy o "obrażeniach" to troszkę przedramienie lewe mnie łupie i
                                                    "na zawiasach" skrzypi ;)
                                                  • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 20.07.07, 12:15
                                                    no ja to jak wczoraj wróciłem to jednym z największych moich problemów to był
                                                    głód - jadłem i piłem co popadnie, w pierwszej minucie gdy wszedłem do domu
                                                    pomyliłem butelkę z wodą mineralną z olejem "Bartek" zrobiłem pare łyków a po
                                                    jakichs 30 sex doszlo do mnie ze piję olej :p a pozniej jeja co sie działo do
                                                    północy jadłem i wszystko we mnie wpadało jak w studnie bez dna
                                                  • woy Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 20.07.07, 12:15
                                                    ja już dziś deklaruję obecność czwartkową.
                                                    w.
                                                  • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 20.07.07, 12:17
                                                    gitarka
                                                  • woy Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 20.07.07, 12:19
                                                    nieee, bez gitary, nie gram i nie mam gitary :)
                                                    w.
                                                  • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 20.07.07, 12:24
                                                    no dobra w takim razie 2 zł na sitake :)
                                                  • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 20.07.07, 12:37
                                                    yooo wysuwam taką propozycję może tak by po meczu Czwartkowym jakieś ognisko +
                                                    kiełbaska + browarek (mam w domu stare zeszyty z liceum których chętnie bym sie
                                                    pozbył: :) - jest rozpałka)
                                                  • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 20.07.07, 13:00
                                                    ja już wczoraj myślałem że się na tym skończy stąd moje "zaopatrzenie"

a co z koleżanką się dzieje z którą wracałem?
                                                  • megi7775 Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 20.07.07, 13:06
                                                    Witam,

zaczęłam się zastanawiać nad swoim udziałem w tych spotkaniach siatkarskich.
                                                    Myślałam że to będzie bardziej lihgt-owo, a tu z wpisów wnioskuje że to pełen
                                                    hard core. Ale zawsze jest potrzebny ktoś kto rozwiąże kwestie sporne (mogę
                                                    być sędzią)lub zagrabi boisko w czasie przerwy ( tak jak dzieci, które w czasie
                                                    rozgrywek halowych przecierają boisko).
                                                    Spróbuje. Do zobaczenie w czwartek
                                                    Pozdrawiam
                                                    Megi
                                                  • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 20.07.07, 13:12
                                                    nie wiem Jacku co z Agnieszką, pewno się pojawi :) a Ty Megi się nie strachaj
                                                    gralismy poprostu na całym boisku w 3 os druzynach i troche się poprostu
                                                    nabiegaliśmy

co do ogniska to następnym razem proponuje zeby kazdy sobie przyniosl jakis
                                                    prowiant plus jakies % i robimy Ognicho - to bedzię dobry relaks po graniu :))))
                                                  • woy Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 20.07.07, 13:21
                                                    Tak tylko po tym % powrót rowerem skończyć się może ekspresową 24 godzinną przygodą.
                                                    w.
                                                  • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 20.07.07, 13:29
                                                    no to wiesz ja nie mówię że jakieś 0,5 litra kupować tylko z umiarem jakiś 1
                                                    browarek albo 2, trzeba wiedzieć na ile sobie można pozwolić
                                                  • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 20.07.07, 13:38
                                                    zresztą tu bardziej chodzi żeby odpocząć i zrelaksować się w doborowym
                                                    towarzystwie :) - przecież nie chodzi mi o żaden melanż ;)
                                                  • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 20.07.07, 14:39
                                                    woy napisał:

> Tak tylko po tym % powrót rowerem skończyć się może ekspresową 24 godzinną przy
                                                    > godą.
                                                    > w.

ale przecież po tych dwóch nikt nie będzie jechał rowerem do domu ;)
                                                  • woy Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 20.07.07, 14:49
                                                    po 5 bro-setach to się zakończy noclegiem na tym boisku.
                                                    w moim przypadku napewno.
                                                    w.
                                                  • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 20.07.07, 15:14
                                                    woy napisał:

> po 5 bro-setach to się zakończy noclegiem na tym boisku.
                                                    > w moim przypadku napewno.
                                                    > w.

hyhyhyhy
                                                    biwak w Powsinie
                                                    to jest to :)
                                                  • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 21.07.07, 13:10
                                                    elooo mam prośbe jeśli znacie jakąś maść na obolałe mięśnie - jakąś
                                                    rozgrzewającą i rościągającą mięśnie- to był bym wdzieczny za podanie nazwy i
                                                    przybliżoną cenę...troszke odczuwam nasz sparing i musze do czwartku się
                                                    wykurować :) z bolączek
                                                  • marcin-borkowski Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 21.07.07, 13:26
                                                    michal_karol napisał:
                                                    > znacie jakąś maść na obolałe mięśnie

Poczytaj opisy na stronie:
                                                    www.bramkarze.pl/pokaz.php?ids=2&idt=38
                                                    W każdej aptece doradzą ci jaką kupić (bez recepty).

Pozdrawiam
                                                    Martin
                                                  • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 21.07.07, 13:40
                                                    superancko dzięki za podpowiedź
                                                    ....aha - pytanie: bedziesz w czwartek na siatkówce??
                                                    :)
    • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 21.07.07, 16:07
      Agnieszko, wielka prośba: nawiedź Nas niebawem - wkońcu to od Ciebie się zaczeło :)
      • agniesia454 Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 22.07.07, 18:55
        Witam Moi Kochani
        widze ze sie za mna steskniliscie:)
        Bardzo podoba mi sie pomysl zrobienia jakiegos ogniska po grze, zatem zbierajcie
        juz sily, czeka nas ostra gra.
        GLM-skład niech drży!tym razem Was pokonamy!
        Spotkanie oczywiscie w czartek o 18.30 tym razem proszę przybyć punktualnie.
        pozdrawiam Aga
        • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 22.07.07, 19:06
          > GLM-skład niech drży!tym razem Was pokonamy!

taaaaaaaa
          nie wiem jak tam reszta ale ja ostro cały weekend trenowałem

>tym razem proszę przybyć punktualnie.
          przecie byłe:P
          każdy ma pracę,zajęcia inne więc ciężko wyczuć czas żeby być punktualnie...

ale dołączam się do prośby!
          • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 22.07.07, 19:30
            elo elo z tej strony Majkelo ..hehehe no ja to się stęskniłem Agniesiu :P ...co
            do czwartku napewno sie zjawię - zrobimy jakąś krótką rozgrzewkę a poźniej
            meczyk...mam nadzieję że tym razem bedzie nas więcej ..aha a po meczyku możemy
            zrobić to ognisko jeśli macie ochotę bo ja Bardzo mam :) więc wypowiedzcie się
            najlepiej żeby była jasność czy robimy jakiś Fire - poza tym boiskowym ;) - czy
            nie ?

• woy Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 22.07.07, 20:02
              Ja z "fire" nie wiem jeszcze, w czwartek nocną porą na Białystok może przyjdzie
              mi jechać, wtedy po siatce ekspresowo spadam.
              w.
              • woy Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 22.07.07, 20:06
                Aha w Zalesinku w "Hodowli Strusi" jest boisko trawiaste do siatki, dowiem się
                jutro czy udostępnią, byłoby bliżej ( no może nie dla wszystkich).
                w.
                • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 22.07.07, 20:45
                  wiesz co wojtek wszystko bylo by ok do momentu jak się poźlizgniesz na tej
                  trawie i becniesz na tyłek na ziemie i po pierwsze ubrudzisz sobie gatki, dwa
                  stuczesz tyłek albo bok...poza tym Agnieszka ustaliła że gramy w plażówkę więc
                  się tego trzymajmy, poza tym na trawiastej nie ma się jak rzucać a i jeśli nawet
                  to ma się pewne hamulce bo sobie można coś uszkodzić, na plażówce zaś nie ma się
                  tych klopotów ..aha 3 sprawa jestem z ursynowa i troszke trwa moj dojazd do do
                  Powsina a co dopiero do Zalesinka(nawet nie wiem gdzie to jest).
                  Powsin jest taką "stacją", którą wszyscy znają więc proponuję jej się trzymać.
                  pozdr
                  P.S. aha po 4 - robimy ognisko czy nie robimy ? Kto jest za ?
                  • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 22.07.07, 20:53
                    grałem trochę w weekend na boisku trawiastym i jednak wolę jak mam piach po nogami niestety-można się spokojnie rzucić i nic sobie nie stłuc...
                    co do samej miejscówki to sie nie wypowiadam ale fajnie by było jak by coś się znalazło bliżej domu,choć tak jak Odryl napisał u nas porażka z siatkówką jest...

co do ogniska to mam jakieś takie mieszane uczucia ale jeżeli chętni będą to i ja zostanę
                    • agniesia454 Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 22.07.07, 21:22
                      hmm... ja też bym wolała znaleźć co bliżej Piaseczna,super by bylo gdyby boiska
                      byly w parku czy tez kolo GOSiR, ale niestety nic nie ma :(
                      więc pozostaje nam tylko to ... wiec nie marudzić:)
                      • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 22.07.07, 21:40
                        zgadzam się z Agnieszką "nie marudzić" :) - przyjdźcie w czwartek o ustalonej
                        godzince, zaproście przyjaciół i bedize fajnie tak jak ostatnim razem :)))))
                        • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 22.07.07, 22:26
                          aha ostatnio grało raptem 6 osób czyli po 3 os w dróżynie zapraszamy więc was
                          Ludki, którzy dopiero wejdziecie na to forum do gry o 18:30 - kazdy Czwartek w
                          Powsinie na boiskach do gry w siatkówkę plażową ..hasło rozpoznawcze : jestem/
                          -eśmy z forum gazety.pl
        • lazy_dog Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 23.07.07, 11:30
          Witam,

Czy są jeszcze jakieś wolne miejsca ? :)
          Jeżeli tak to ja chętnie we czwartki bym pograł - z tym że nie wiem jak z
          punktualością - o 18:30 to zazwyczaj jestem w domu po pracu (Piaseczno-Gołków)
          no i zanim wskoczę na rowerek i dopedałuję do Powsina to minie przynajmniej 30
          minut.
          • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 23.07.07, 11:41
            lazy_dog napisał:
            > no i zanim wskoczę na rowerek i dopedałuję do Powsina to minie przynajmniej 30
            > minut.

no to dobrego powera musisz mieć;)
            mi to zajmuje podobnie ale na prawdę trzeba się spiąć żeby w pół godziny dojechać...
            • lazy_dog Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 23.07.07, 11:59
              Power już nie taki jak dawniej ale tak jak napisałem minie "przynajmniej" 30
              minut. :).
              Właśnie sobie obliczyłem że do przejechania będę miał 16 km a więc faktycznie
              żeby dojechać w 30 minut musiałbym pomykać jakieś 32 km/h co jeżeli byłoby
              wykonalne przy mojej kondycji mogłoby się źle skończyć a już napewno nie byłbym
              w stanie w nic zagrać :)

A więc raczej 45 minut :)

Chociaż ostatnio wybrałem się do pracy - Warszawa, Wola - odległość 28 km i bez
              zbytniego napinania się dojechałem w 1h 15 min - sam byłem w szoku :) (chyba w
              plecy musiało nieźle dmuchać)
              • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 23.07.07, 12:13
                no to szacuneczek w takim razie :)
                ja z Jazgarzewa na Rakowiecką w godzinkę się wyrabiałem :)
                teraz śmigam do Wilanowa i tak 45 minut mi wychodzi jak się zepnę...

myślę że jak będziesz ok.19 to też nic się nie stanie:)
                a wrócić możemy razem...
              • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 23.07.07, 12:15
                Tak są jeszcze miejsca do gry... to osoby które będą punktulanie będą się
                rozgrzewać a Wy dojedziecie :) aha nie grzejcie na tych rowerach też za mocno bo
                bedziecie podczas gry bez sił ;)
                • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 23.07.07, 13:55
                  żeby Was pokonać zawsze znajdziemy siłę :P
                  • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 23.07.07, 14:35
                    taaaa nie tym razem :)
                    • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 24.07.07, 16:09
                      zapowiada się na czwartek super pogoda, nie ma przewidywań na zaden deszcz :)
                      • woy Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 25.07.07, 10:06
                        To ile osób jest na jutro?
                        w.
                        • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 25.07.07, 10:53
                          troszke sprosiliśmy ludu :) sądzę że bedzie co najmniej po 5 os. na jednej
                          stronie :)
                          • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 25.07.07, 11:20
                            sporo zależy od pogody ale z mojej strony raczej 3-4 osoby będą...
                            jak będzie sporo ludu to się rezerwę zrobi albo trzy drużyny...
                            • lazy_dog Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 25.07.07, 15:24
                              Ja jednak w tym tygodniu nie dam rady.
                              Ale mam pytanie pomocnicze - zazwyczaj w siatkowkę plażową grałem na plaży,
                              zazwyczaj w kąpielówkach i zazwyczaj po grze siup do wody dzięki czemu można się
                              było oplukać z wszędobyslkiego piasku.
                              Podejżewam że w powsinie takiego komfortu nie będzie - jak sobie z tym radzicie
                              ? W sensie czy nie przeszkadza to później np. w jeździe na rowerze, jak się ma
                              za przeproszeniem tyłek caly w piachu ? :)
                              • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 26.07.07, 10:12
                                no jest z tym problem bo jak kończymy jest juz smierzch i trudno tam o eksluziw
                                :p basen wiec raczej wracamy z piachem :PPP w gatkach
                                • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 26.07.07, 13:16
                                  Ludu mój ogarnij się przybądź na 18:30 :))))) today :))
                                  • woy Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 26.07.07, 13:39
                                    wstawię się.
                                    w.
                                    • ordyl Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 26.07.07, 21:50
                                      przepraszam nie dałem rady

Zdrówka
                                      • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 27.07.07, 10:31
                                        dziś króluje fastum żel - czuje sie jak ten dziadek z reklamy :P
    • richo Ale jaki wynik?! 30.07.07, 09:01
      Poproszę szczegółowo.
      • jacekglm Re: Ale jaki wynik?! 30.07.07, 09:12
        richo napisał:

> Poproszę szczegółowo.
        >
        nie zdradzać!!
        niech wreszcie się ruszą i zobaczą na żywo a nie tylko czytają w internecie...
        to tak jakby relację z koncertu Rolnik Stones przeczytać na portalu muzyka.pl a
        potem twierdzić że się było na koncercie :P
        • richo Re: Ale jaki wynik?! 30.07.07, 09:15
          jacekglm napisał:

> potem twierdzić że się było na koncercie :P

Dobra, bum, bum*!
          Się postaram, ale stanę na przeciwko ;)
        • woy Re: Ale jaki wynik?! 30.07.07, 09:17
          Walka była na tyle zażarta, że piasku z oczu pozbyłem się dopiero w sobotę.
          Acha, powrót komunikacją miejską z Powsina do Piaseczna jest nieco czasochłonna.
          W domku byłem tuż przed 24-tą! Truchtem za rowerową kompaniją byłoby szybciej.
          w.

• richo Re: Ale jaki wynik?! 30.07.07, 09:20
            > w.

WYNIK! Litości :(
            • gabryella Re: Ale jaki wynik?! 30.07.07, 16:01
              richo napisał:

> > w.
              >
              > WYNIK! Litości :(
              >

Agniecha liczyła, ale tam gdzie ja byłam to wygraliśmy :P też grałam przeciwko
              Jacentemu ;), zresztą nie to się liczyło, zabawa wspaniała chodź miejscami
              zażarta :D
          • gabryella Re: Ale jaki wynik?! 30.07.07, 16:04
            woy napisał:

> Walka była na tyle zażarta, że piasku z oczu pozbyłem się dopiero w sobotę.
            a ja bohatersko stałam pod prysznicem, zimmmnym brrry z piętnaście minut, ale
            czego się nie robi dla chwili sławy :P

> W domku byłem tuż przed 24-tą! Truchtem za rowerową kompaniją byłoby szybciej.
            > w.
            no właśnie ja chyba pobiłam rekord powrotu rowerem (czasowo) z Kabat - Jacenty
            pewnie byłam szybciej niż Wy ;)
            • richo Re: Ale jaki wynik?! 30.07.07, 16:10
              gabryella napisała:

> no właśnie ja chyba pobiłam rekord powrotu rowerem (czasowo) z Kabat - Jacenty
              > pewnie byłam szybciej niż Wy ;)

Sama wracałaś?
              Dzięki za rąbek choć. Jakieś foto? ;)
              • michal_karol Majki niczym posłaniec Bogów :p 31.07.07, 23:16
                nom wszyscy wiecie kim jest, nom i tak to bywa na pare dni przed Wielką Grą, że
                Majki nawołuje: -= przybywajcie i stawcie się w Powsinie przy boiskach od
                siatkówki plażowej i nie lękajcie sie pogody, wieszczę, iż tego dnia temperatura
                będzie zgoła inna niż w minionych dniach: wzrośnie temepratura do ok. 23 stopni
                Celsjusza, wiatr będzie umiarkowany a gdy zaświecą nam promienie słoneczne -
                wtedy będziemy błogo stąpać po ciepłym piasku i niczym sokoły będziemy omijać
                wilcze doły i pagórki też :), wylewając siudme poty na boisku i dając z siebie
                wszystko ku chwale siatkówki oraz zdrowiu fizycznemu=- chodź i tak następnego
                dnia będę narzekać, że mnie wszystko boli ale oj tam :D
                • jacekglm Re: Majki niczym posłaniec Bogów :p 01.08.07, 08:25
                  będąc jutro w kinie(nie w kimie) będę o Was myślał jak w strugach deszczu,pod
                  wiatr(a może wiater?) zmagacie się w ekstremalną odmianę plażówki

czyli jednym słowem jutro nie liczcie na mnie
                  chyba że coś by się zmieniło ale na tą chwilę pauzuję
                  • filipxy A może jutro zagramy jutro WTOREK 28.08.07 27.08.07, 09:51
                    Ze względu na wyjazd w delegację naszego LIBERO Pawła i ATAKUJĄCEGO Rafała w
                    czwartek dość poważnie uszczupli nam się reprezentacja GLM-u :)
                    Jest propozycja zagrać we Wtorek.... CO wy na to ???

Pozdrawiam,
                    Filip
                    Nocny nurek... :P
    • lazy_dog Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 01.08.07, 11:05
      A może ktoś ma jakąś opracowaną trasę i podzieliłby się informacją ?
      Może jakoś przez Las Kabacki ?
      A może ktoś się wybiera jutro ?
      Z tym że ja będę ruszał dopiero o 18:30 z Gołkowa - w centrum piaseczna będę
      gdzieś o 18:40. O ile pogoda dopisze.
      • lazy_dog Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 01.08.07, 11:06
        Zapomniałem dodać że rowerkiem...
        • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 01.08.07, 11:32
          jeżeli chodzi o dojazd z Piaseczna to polecam zielony szlak rowerowy z Piaseczna
          przebiega ulicą Kilińskiego,Sierakowskiego i dalej przez
          park,Chyliczkowską,Julianowską...

ze względu na dziurwy na Julianowskiej proponuję inny wariant:do
          Energetycznej,Energetyczną do końca,przez skrzyżowanie w Wilanowską i oporowo do
          Kabackiego
          jak się skończy asfalt na Wilanowskiej z prawej strony wbiega szlak zielony
          który już do końca doprowadza do Powsina

tam już tylko szukać boiska do siatkówki-za kortami,obok trampoliny do skoków,od
          strony polanki gdzie się ogniska robi...

wieczorkiem postaram się zrobić mapki z dokładnym planem dojazdu jeżeli to ma
          komuś pomóc
          • woy Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 01.08.07, 11:36
            Jak znajdę rower to może i bym pojechał, też z Gołkowa.
            w.
    • lazy_dog Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 02.08.07, 16:16
      Czy dzisiaj ktoś się wybiera ?
      Ja bym chętnie zadebiutował, a nawet ja i mój kuzyn - czyli 2 sztuki - ale jakoś
      tak cicho w temacie...
      • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 02.08.07, 16:26
        ja już obiecałem kobiecie kino więc na mnie nie liczcie
        co prawda próbowałem ją przekonać na siatkówkę a potem Misia pod Kinoteką o 22 ale to tak jak by człowiek chciał kijem Wisłę zawrócić ;)
        więc życzę dobrej zabawy
        • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 02.08.07, 22:29
          my zawsze jesteśmy i będziemy chyba ze pogoda nie dopisze, dziś dwa filary tego
          forum czyli Aga i Ja byliśmy i podtrzymujemy tradycję czwartkowych spotkań i
          dalismy dzisiaj czadu :))) : stali bywalcy, zwyciężyli nowo przybyłych chodź
          mecz był zażarty ;) szacun dla lazy_doga i dróżyny przeciwnej :) - fajnie że
          przeszliście :D
          • kiziorina1 Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 02.08.07, 23:16
            to ja na początku się przywitam "dobry wieczór" ;)

a dalej zaznaczę,że i ja się chętnie dołączę do gry w siatkę :) niestety,w
            najbliższy czwartek nie będzie to jeszcze możliwe [praca od 12-20 :/],ale co
            byście powiedzieli jakbyśmy zrobili dodatkowy meczyk np. w tę niedzielę?
            jesli by była taka pogoda jak dzisiaj to szkoda słonka :)

pozdrawiam,
            M. :)
            • woy Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 03.08.07, 10:11
              Za wynoszenie piasku z boiska do domu powinni nas dodatkowo skasować, ja usypuję
              górkę, będzie czym posypać chodnik zimową porą.
              pozdrawiam wczorajszych współgraczy!
              w.
              • gabryella Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 05.08.07, 15:20
                ubolewam, że nie mogłam dołączyć a byłaby silna drużyna bo przywlokłabym chłopa
                ze sobą, kontuzja się odnowiła :( :( nie wiem co dalej :( jutro lekarz

oooo Jacenty Ty do kina ? a nie na film ? :P ;)
                • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 06.08.07, 12:30
                  YOOOOOO postuluję abyśmy spotykali sie również na WEEKEND żeby pograć w siatkę :)
                  • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 09.08.07, 11:22
                    ja dziś raczej pasuję.. ;/
                    • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 09.08.07, 12:11
                      michal_karol napisał:

> ja dziś raczej pasuję.. ;/

nie może być...
                      ja może podbiję ale nie obiecuję...
                      • agniesia454 Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 09.08.07, 12:59

.... a może dziś zimnemu i mokremu piasku powiemy "nie" i dla odmiany zagramy
                        na boisku tartanowym :) ? do zobaczenia

• woy Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 09.08.07, 13:16
      Właśnie solidnie w centrum pada, wręcz lejeeee.
      Chmura superkomóra znad Białegostoku zdaje się zawitała.
      w.
      • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 09.08.07, 13:25
        u nas na wsi za oknem też nie za wesoło
        • agniesia454 Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 09.08.07, 16:34
          ...nooo kochani mamy piękne słoneczko więc proszę tłumnie przybywać :) gramy na
          tartanowym boisku
          • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 09.08.07, 17:41
            a jednak będę
            wybijam z chaty
            do zoba
            • michal_karol Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 10.08.07, 01:29
              jak się grało...jaka frekfencja, był ktoś nowy...? :)
              • woy Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 10.08.07, 08:22
                Tak, nowe to były niespotykane okoliczności przyrody, ulewa solidna.
                Ale grało się fajosko.
                w.
    • jacekglm 16 sierpnia 16.08.07, 08:36
      widzę że Agnieszka nie napisała więc ja ją wyręczę:D

dziś wyjątkowo zapraszamy o godzinie 18

pogoda idealna więc przybywajcie tłumnie

do zoba wieczorem!
      lewy rozgrywajacy Placenty
    • lazy_dog 23.08 23.08.07, 08:04
      Czy dzisiaj ktoś się wybiera ?
      I jeszcze pytanie o dojazd samochodem - zazwyczaj do Powsina jeźniłem rowerem i
      nie bardzo wiem z której strony dojechać i gdzie zaparkować żeby było w miarę
      blisko do boiska. Będę jechał od strony W-wy.

Pozdrawiam
      • woy Re: 23.08 23.08.07, 08:26
        Parking strzeżony jest przed placykiem dla autobusów, skręt w lewo przy budce
        parkingowca. Wcześniej jest parking niestrzeżony, kawał placu. Dojście do boiska
        5 minut góra.

Jeszcze nie wiem czy się wybieram.
        w.
        • agniesia454 Re: 23.08 23.08.07, 08:48

... ja się jak zawsze wybieram i apeluje o tłumne przybycie :)
          mamy piękna pogodę więc trzeba to wykorzystać...
          przypominam że zaczynam trochę wcześniej o 18.00
          do zobaczenia
          • lazy_dog Re: 23.08 23.08.07, 10:24
            > przypominam że zaczynam trochę wcześniej o 18.00
            > do zobaczenia

hmm - niektórzy, np. ja pracują do 17, pewnie duża część w Warszawie
            więc ja nawet jeżeli bezpośrednio po pracy pojadę do Powsina to mogę
            się nie wyrobić - nie mówiąc już o zahaczaniu o dom w Piasecznie.
            Dzisiaj akurat jadę bezpośrednio więc pewnie niewiele się spóźnię.
            • kuba_z_kabat Re: 23.08 23.08.07, 15:33
              ja bede o 18.00 i mysle ze to lepiej niz 18.30 bo dłużej mozna pograć w te coraz
              krótsze dnie, a jak ktoś sie nie wyrobi to żaden problem - dołączy później
              • michal_karol Re: 23.08 27.08.07, 09:22
                elo do miasta wrócił Majkelo, wrócił z Mazur (Giżycka) :P było fajnie ale mało
                grałem w sitakę więc jestem niedopieszczony :)
                • filipxy A może jutro zagramy?.... 27.08.07, 09:57
                  Ze względu na wyjazd w delegację naszego LIBERO Pawła i ATAKUJĄCEGO Rafała w
                  czwartek dość poważnie uszczupli nam się reprezentacja GLM-u :)
                  Jest propozycja zagrać we Wtorek.... CO wy na to ???

Pozdrawiam,
                  Filip
                  Nocny nurek... :P
                  • michal_karol Re: A może jutro zagramy?.... 27.08.07, 12:13
                    ja z chęcią :)
                  • agniesia454 Re: A może jutro zagramy?.... 27.08.07, 12:29
                    ja się już umówiłam na jutro noo ale.... coż drużyna ważniejsza :)
                    mam nadzieje że jutro nie będziemy mieli podobnej akcji co w zeszłym
                    tygodniu pod tytułem " boisko do siatki plażowej juz zajęte" :)

Ps. Mam nadzieje że GLM skład intensywnie ćwiczył w trakcie weekendu
                    i wykarze się większą skutecznością niż ostanio zwłaszcza w ostnim
                    secie (o ile dobrze paimętam 7:25)

Pozdrawiam serdecznie
                    GŁÓWNY LICZĄCY PUNKTY
                    • michal_karol Majki's back and full of hardcore 27.08.07, 12:41
                      Agniesiu, GML squad i inne robaczki- wróciłem ... tęskniliście :P :D :)
                      • filipxy wtoreczek.... 27.08.07, 15:17
                        To jutro jeszcze potwierdzimy rozgrywki ligowe.... cya
                        • filipxy Re: wtoreczek.... 28.08.07, 11:48
                          kiepska pogoda, chyba sobie odpuścimy...
                          • richo Może nowy wątek? 28.08.07, 12:44
                            Wzorem 'rowerów', bo ciężko się to przewija, a pogoda (luk przez okno)
                            wygląda OK.
                            • agniesia454 wtoreczke 28.08.07, 12:49
                              hmm... pogoda rzeczywiście nie najlepsza odpuscimy sobie dziś
                              • woy Re: wtoreczke 28.08.07, 13:06
                                Pogoda jest ok.
                                Ale ja niestety i tak nie mogę, trenuję dziś budując szafę wnękową, brrr.
                                w.
                              • kuba_z_kabat Re: wtoreczke 28.08.07, 14:07
                                też nie wiem czego chcecie od pogody, na Kabatach świeci słonko i wieje chłodny
                                aczkolwiek przyjemny wiatr, a białe drobne cumulusy, kłębiąc się gdzieniegdzie,
                                zwiastują piękną pogodę - w sam raz do grania; ja moge grać ale u was widze
                                jakoś ochota osłabła, ale nic, jak nie dzisiaj to w czwartek
                                • michal_karol O co kaman ? - czwartek 30.08.07, 11:01
                                  pogoda taka średnia, nie za ciepło :( ..pozostaje nam czekać na rozwój zdarzeń
                                  pogodowych i patrzeć co nieboskłon nam przyniesie
                                  • jacekglm Re: O co kaman ? - czwartek 30.08.07, 11:04
                                    dziś wyjątkowo słońce świeci ale myślę że czasy biegania na bosaka po piachu już
                                    się skończyły
                                    jestem na etapie szukania sali gdzieś w okolicy Piaseczna i trzeba będzie
                                    przenieść imprezę pod dach aby nie być zależnym od pogody
                                    • woy Re: O co kaman ? - czwartek 30.08.07, 11:24
                                      W pełni popieram przedmówcę, z naciskiem na "w okolicach Piaseczna".
                                      w.
                                      • michal_karol Re: O co kaman ? - czwartek 30.08.07, 11:37
                                        jeśli nic nie znajdziecie to ja mam przerobione 2 sale gimnastyczne na ursynowie
                                        ...50 zł za 1h
                                        • agniesia454 Re: O co kaman ? - czwartek 30.08.07, 13:24
                                          ... rzeczywiście trzeba rozejrzeć za jakaś salą, sezon gry w
                                          plażówkę juz nam się wyraźnie kończy :(
                                          .. no ale dzisiaj mam nadzieje ze przynajmnej na tartanowej zagramy:)
                                          czy ktos przychodzi?
                                          .. ja do pracy (na mokotwie)przyjechałam rowerkiem, zabrałam
                                          wszytykie rzeczy na zmiane i nie mam zamiaru wracac do domu odrazu:)
                                          • filipxy Re: O co kaman ? - czwartek 30.08.07, 13:48
                                            Będziemy na 100%!!!
                                            Od nas 6 os.

Pozdro
                                            GLM

• agniesia454 Re: O co kaman ? - czwartek 30.08.07, 14:02
                                              .. no to rozumiem:)
                                              do zobaczenia
                                              • filipxy Re: O co kaman ? - czwartek 30.08.07, 15:02
                                                jak ktoś może być trochę wcześniej i zaklepać boisko, to niech to zrobi żeby nie
                                                powtórzyła się sytuacja z zeszłego tygodnia...
                                                • filipxy Re: O co kaman ? - czwartek 30.08.07, 15:03
                                                  oczywiście boisko do siatkówki plażowej!!!!
                                                  • woy Re: O co kaman ? - czwartek 30.08.07, 15:16
                                                    ja niestety dziś odpadam.
                                                    w.
                                                  • agniesia454 02.09pożegnanie lata-oficjalne zamknięcie sezonu 30.08.07, 16:25

... moi kochani sądzę że nastał odpowiedni czas na podsumowania.
                                                    To był okres ciężkiej pracy dla nas wszytkich.
                                                    Poczyniliśmy znaczne postępy w technice gry oraz w ilości
                                                    spożywanego alkoholu ze spotkania na spotkanie :)

Proponuję zatem niedzielne, walne zgromadzenie tego jakże
                                                    elitaarnego klubu siatkarzy.
                                                    Miejsce spotkania oczywscie Powsin, godz. 15.30
                                                    Rozegramy np. 2 godziny mecz poczym udamy się w kierunku polanki, na
                                                    której rozpalimy ognisko, upieczemy kiełbaski i ... :)

Co Wy na to?
                                                  • agniesia454 haloooo? czy ktoś tu wogóle zagląda? :( 31.08.07, 12:46

powtarzam!!!

... moi kochani sądzę że nastał odpowiedni czas na podsumowania.
                                                    To był okres ciężkiej pracy dla nas wszytkich.
                                                    Poczyniliśmy znaczne postępy w technice gry oraz w ilości
                                                    spożywanego alkoholu ze spotkania na spotkanie :)

Proponuję zatem niedzielne, walne zgromadzenie tego jakże
                                                    elitaarnego klubu siatkarzy.
                                                    Miejsce spotkania oczywscie Powsin, godz. 15.30
                                                    Rozegramy np. 2 godziny mecz poczym udamy się w kierunku polanki, na
                                                    której rozpalimy ognisko, upieczemy kiełbaski i ... :)

Co Wy na to?

• jacekglm Re: haloooo? czy ktoś tu wogóle zagląda? :( 31.08.07, 13:24
                                                    z racji pełnionych obowiązków moderatora ja jestem zmuszony tu zaglądać:/

co do spotkania:w niedzielę Pędziwiatry jadą na Air show więc jak dla mnie odpada
                                                    patrząc na dzisiejsza pogodę już nawet nie ma co zakańczać....
                                                  • michal_karol Re: haloooo? czy ktoś tu wogóle zagląda? :( 31.08.07, 18:36
                                                    yooo agniesiu ja bardzo chętnie :)
    • crazyefa Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 31.08.07, 13:46
      słuchacie ludziska
      a tez jestem chetna pograc ale moze okolice Agricolii :)co???
      dajcie znac kto jest chetny moje gg 8701279
      Pozdrawiam szalona
      • jacekglm Re: Kto chętnych do gry w siatkówke plażową w Pow 31.08.07, 13:50
        ja to myślę że jak byśmy na Bielanach grali to by tłumy przychodziły
        bo Powsin to za blisko
      • michal_karol Niedziela 15:30 - kto z was przybędzie?? 01.09.07, 09:48
        yooow PISZCIE CZY BĘDZIECIE :-))))) bo My z Agnes mamy ochotę zagrać ....
        • michal_karol halo halo jest pogoda !!! dawajcie na siate !!! 06.09.07, 13:11
          yooooo ludu mój to możliwe że ostatni dzwonek żeby zagrać na powietrzu jeszcze
          WIĘĆ ZGŁASZAJCIE SIĘ _KtO WpAdA??
          • woy Re: halo halo jest pogoda !!! dawajcie na siate ! 06.09.07, 13:22
            W co WpAda? W zamarznięty, mokry powsiński piaseczek? brrr :) Przytulna sala w
            Jazgarzewie czeka!
            w
            • michal_karol Re: halo halo jest pogoda !!! dawajcie na siate ! 06.09.07, 13:24
              nie no gramy na tartanie :) byle na powietrzu
              • filipxy Re: halo halo jest pogoda !!! dawajcie na siate ! 06.09.07, 14:51
                ja mogę wpaść i zabrać ze sobą ze 2 os. ... tylko dajcie znać czy będziecie??
                Pozdrooo
                • agniesia454 Re: halo halo jest pogoda !!! dawajcie na siate ! 06.09.07, 15:07
                  ... ja nie dam rady dziś :(
    • jacekglm 13.09 godz.17 13.09.07, 09:43
      niektórzy odgwizdali koniec sezonu już ale "dżielem" gra dalej...

zapraszamy dziś o 17 na boisko w Powsinie
      • filipxy Re: 13.09 godz.17 13.09.07, 09:47
        GRAMY! GRAMY! GRAMY! P R Z Y B Y W A J C I E! ! !....
        • agniesia454 Re: 13.09 godz.17 13.09.07, 13:42
          ... no chłopaki zaskoczyliście mnie, nie sądziłam że będzie się Wam
          chciało jeszcze grać:)
          .. niestety ja w tym tygodniu pozostaje po godzinach i odpracowuje
          wolny dzień :(

pozdrawiam
      • lazy_dog Re: 13.09 godz.17 13.09.07, 14:24
        Ja moge dojechac ale nie o 17:00 - 18:00 to najwczesniej jak moge
        byc. W kazdym razie postaram sie przynajmniej przyjechac, moze
        jeszcze ktos bedzie gral.
        • jacekglm Re: 13.09 godz.17 13.09.07, 14:30
          mają być chłopaki i grać do wieczora
          ja też będę coś koło 18 bo muszę jeszcze o centrum zawadzić
          a potem wracam do Jazgarzewa rowerem więc zachęcam Lazy abyś też podjechał na
          dwóch kółkach :)
          • filipxy Re: 13.09 godz.17 13.09.07, 14:55
            Będziemy na 100% !!

Jeżeli nie znajdziecie nas na boiskach przy plażówce, to będziemy grać w lasku...

Pozdroo600
      • lazy_dog Re: 13.09 godz.17 14.09.07, 09:57
        Czy ktoś wczoraj był ?
        Ja dojechałem gdzieś tak o 18:30 i w lasku znalazłem ekipę z której jedną osobę
        znałem - ale chyba to nie byl nikt z grupy :)
        Graliśmy 3 na 3, obok na boisku była większa ekipa ale nikogo z widzenia nia
        poznałem.

Pozdrawiam
        • jacekglm Re: 13.09 godz.17 14.09.07, 10:58
          ja byłem z koleżanką po 18 trochę właśnie w lasku ale że chłopaki grali zawodowo
          nie chciałem zaniżać poziomu i ostatecznie poszedłem po drzewach na linach
          połazić...też było fajnie...zwłaszcza zjazd po 100metrowej linie w ciemności...
          • michal_karol wtorek 18.09.2007 - bedzie bombastyczna pogoda !!! 17.09.07, 18:15
            yoooo dawajcie jutro na siate ma być ok 24- 25 stopni i ładna pogoda jak dzisiaj
            to już chyba ostatni dzwonek bo po środzie ma być załamanie pogody i to
            tragiczne ...takze kto chętny jutro to zapraszam na 18 do powsina :D
            • michal_karol Re: wtorek 18.09.2007 - bedzie bombastyczna pogod 18.09.07, 18:54
              ups ale lipton z tą pogodą :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka