czrny1709 16.11.07, 12:29 Poszukuje partnerki na 2 miesiąc kursu tańca towarzyskiego w Cechu Rzemiosł w Piasecznie. Kurs dla początkujących. Zajęcia odbywają się raz w tygodniu w czwartki od godziny 20.30 do 22.00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabryella Re: Partnerka do tańca 16.11.07, 13:56 W jakim wieku Pan preferuje partnerki? I jaki to kurs tańca, chodzi o rodzaj tańca. Odpowiedz Link Zgłoś
czrny1709 Re: Partnerka do tańca 16.11.07, 21:32 Na początek nie "pan" mam 16 lat xD Jeśli chodzi o wiek partnerki to nie ma to gigantycznego znaczenia jasne fajnie byłoby znaleźć partnerke która nie miałaby więcej jak te 10 lat różnicy ale sam przecież nie będę tańczył :) To jest kurs tańca towarzyskiego. Jeśli ktoś chce dowiedzieć się czegoś więcej o mnie czy zobaczyć kilka moich fotek to zapraszam na swojego bloga : - czarnypl.skyrock.com/ (artykuły o mnie są we wcześniejszej części bloga) lub poprostu napiszcie e-mail-a (nomek91@o2.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Partnerka do tańca 19.11.07, 09:12 Nie wiedziałam, że dzieci sie reklamują na forach - gdzie rodzice? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Partnerka do tańca 19.11.07, 09:28 gabryella napisała: > Nie wiedziałam, że dzieci sie reklamują na forach - gdzie rodzice? a co w tym złego? każdy sposób poszukiwania jest dobry... od siebie mogę polecić serwis grono.net wejdź na grono Piaseczna i tam daj ogłoszenie o tym,że poszukujesz partnerki tu jest raczej mało osób w Twoim wieku,jeżeli jakieś są Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Partnerka do tańca 19.11.07, 10:41 jacekglm napisał: > gabryella napisała: > > > Nie wiedziałam, że dzieci sie reklamują na forach - gdzie rodzice? > > a co w tym złego? > każdy sposób poszukiwania jest dobry... mam inne zdanie i staroświecki pogląd, raczej dzieci w tym wieku powinny szukać w swoim środowisku - szkole, u znajomych swoich rodziców itp. a nie w sieci! tyle się mówi o zagrożeniach, jeśli rodzice o tym wiedzą i kontrolują to ok. ale w tym przypadku sądzę, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Partnerka do tańca 19.11.07, 10:45 no to faktycznie jesteś staroświecka... ...i pewnie nie chodzisz na dyskoteki tylko dancingi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Partnerka do tańca 19.11.07, 11:28 Ani jedno ani drugie - na pierwsze za stara na drugie za młoda więc siedze doma Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Partnerka do tańca 19.11.07, 17:57 Wyluzujcie, chłopak przecież chce potańczyć tylko...Gabryella, może Ty się zgłoś, będzie bezpiecznie dla chłopaka, a i partnerka z Ciebie niczego sobie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Partnerka do tańca 19.11.07, 20:06 Mogę ewentualnie za wiedzą jego rodziców przekazać jego prośbę koleżance ktora ma córke w jego wieku. Stentonik przenosiłeś puchy czy co, jakaś na głowkę spadła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czrny1709 Re: Partnerka do tańca 20.11.07, 19:18 Dzięki za troskę... Moi rodzice o wszystkim wiedzą tak ogólnie to sami mi to doradzali ;)Gabryella jeśli się zapytasz będę wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Partnerka do tańca 20.11.07, 20:44 Ciocia Gabi i wujek Sten Cie nie opuszczą:) Odpowiedz Link Zgłoś