pawel-978 05.01.08, 22:09 szukam firmy kateringowej z Piaseczna proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin-borkowski Re: katering 05.01.08, 22:28 Polecam wyszukiwarkę www.google.pl oraz katalog Panorama Firm: katalog.pf.pl/Piaseczno/Catering-W7G1B277P0R10C-m14.html Pozdrawiam Martin Odpowiedz Link Zgłoś
chlooris Re: katering 06.01.08, 10:35 Osobiście nie korzystałam ale ma dobrą opinię katering "U Pilarskich" - karczma obok "Samaryba" na Okulickiego (w okolicy stacji benzynowej i "Lidl'a") Z tzw. sieciowych to "Polskie jadło" przy ul. Szkolnej na wprost bazarku, i jeszcze "U przyjaciół" kiedyś w Piasecznie obecnie mają lokal w Auchan Pozdrawiam G. Odpowiedz Link Zgłoś
mahony2109 Re: katering 07.01.08, 21:29 Pilarscy mają catering. Nie wiem jaka jest oferta dań ani czy są dobre, ale wiem na pewno że mają super pierogi. Z pierogów zresztą słyną w całej okolicy. Więc jeśli Ci pasują takie pyszne, choć może nie wykwintne dania, to w ciemno. A jak wolisz co innego, to pewnie też niezłe. Poza tym dowóz ma punkt Sushi na Geodetów i rozliczne pizzerie, ale to nie catering, choć czasem może go zastąpić ;) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś