piotrekwawa5 16.01.08, 12:12 czy wpływa pozytywniena na postęp prac? Był ktoś na budowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idolw666 Re: Łagodna zima... 21.01.08, 23:49 byc moze, byc moze :) Jade w czwartek podpisywac jakies papiery z gazownia. MOje mieszkanko w A maja oddac w lutym - podobno brak juz tylko chodnikow i kraweznikow. Odpowiedz Link Zgłoś
fazi_mistrz Re: Łagodna zima... 22.01.08, 11:34 idolw666 napisał: > MOje mieszkanko w A maja oddac w lutym - podobno brak juz tylko chodnikow i > kraweznikow. Czyli wszystkie 'kanalizacyjne' kwestie i nieporozumienia na linii nasz deweloper - mieszkańcy domków są rozwiązane? Odpowiedz Link Zgłoś
idolw666 Re: Łagodna zima... 23.01.08, 09:20 > Czyli wszystkie 'kanalizacyjne' kwestie i nieporozumienia na linii nasz > deweloper - mieszkańcy domków są rozwiązane? Na to nie umiem odpowiedziec. Trzebaby wezwac kontrole :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrekwawa5 Re: Łagodna zima... 22.01.08, 16:36 To nie zapeszając gratuluje ;) Dobrze, że przynajmniej budowa idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
basias-ka Re: Łagodna zima... 17.02.08, 21:54 Hej byłam dzisiaj na budowie - ładnie to wyglada :) nawet pracownikow kilku cos stukało hej bs Odpowiedz Link Zgłoś