alb-ka Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 31.08.11, 21:39 Witam, z pewnością nie polecam "Tęczowej Krainy", Panie co prawda z wykształceniem ale bez podejścia i chęci aby je wyrobić:/ Wychowawczynie bardziej zainteresowane TATUSIAMI niż dziećmi. Pani Dyrektor też słyszałam, że często interesuje się cudzymi mężami.... Na szczęście wyprowadziłam się z Piaseczna i teraz na Woli mam świetnie wyszkoloną kadrę pedagogów.... Odpowiedz Link Zgłoś
e_mamosia polecam Brzdąca na ul.Jarząbka 09.09.11, 11:59 jest to żłobek i przedszkole,mój 1,5 roczny syn i 3 letnia córka tam chodzą i jest super,nie mam najmniejszego powodu do narzekań,ciekawe zajęcia dodatkowe,miłe ciocie.Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mgnienieoka Re: polecam Brzdąca na ul.Jarząbka 09.09.11, 21:31 A ja tam pod oknem często przechodzę i słyszałam jak Pani ciocia się zwraca do dziecka i nie oddałabym tam swojego.... Odpowiedz Link Zgłoś
mar-kow778 Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 12.09.11, 23:54 Przedszkole Chatka Puchatka to placówka o najniższym poziomie. Panie Pomoce pełniące rolę wychowawców - bez kwalifikacji (oszukiwani rodzice), zepsute stare zabawki, ruina na placu zabaw. Postawa właścicielki wobec rodziców karygodna! Nastawione na branie - nie na dawanie miłości dzieciom. Rodzicu Twoje dziecko zasługuje na najlepszą opiekę. Zdecydowanie odradzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mar-kow778 Najgorsze z najgorszych!!! 12.09.11, 23:58 Przedszkole Chatka Puchatka to placówka o najniższym poziomie. Panie Pomoce pełniące rolę wychowawców - bez kwalifikacji (oszukiwani rodzice), zepsute stare zabawki, ruina na placu zabaw. Postawa właścicielki wobec rodziców karygodna! Nastawione na branie - nie na dawanie miłości dzieciom. Rodzicu Twoje dziecko zasługuje na najlepszą opiekę. Zdecydowanie odradzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariolalesinska Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 01.10.11, 09:31 Polecam przedszkole PANDA na ul. Jarząbka /osiedle Róż. Przedszkolanki są przesympatyczne, kochana ale gdy trzeba trzymają dzieci "krótko". Jedzonko smaczne, dobre. W przedszkolu jest zawsze czysto, schludnie. Naprawdę mogę polecić!Moja Maja uczęszcza do tego przedszkola od 9 miesięcy i nie było nigdy sytuacji niepokojącej. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_kwiat0 Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 02.07.13, 19:16 Ja po roku mogę szczerze polecić Domek Elfów. Rok temu jak zapisywałam tam małą to było to nowe przedszkole i trochę ryzykowałam wierząc zapewnieniom właścicieli że mają zamiar stworzyć super przedszkole. Po roku mogę tylko potwierdzić ich słowa - dziecko jest bardzo zadowolone - my jako rodzice też. Bardzo dobra kadra, ciekawe zajęcia i co najważniejsze rodzice są na bieżąco informowani o planach, osiągnięciach dziecka itp. Mają też bardzo dobrze utrzymaną stronę www i facebooka. Rok temu nie byłam pewna ale teraz uważam że Domek Elfów to jedno z najlepszych przedszkoli, a spotykam się z innymi rodzicami i mam porównanie opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
lucasss84 Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 15.07.13, 16:45 Nasz młody chodzi do przedszkola Time4kids w Piasecznie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zajęć jak i opieki. Adres przedszkola jest tu --> www.przedszkolepiaseczno.pl. Z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
magda800 lucasss84 16.07.13, 22:38 czy Tobie placa za reklamę???????? W każdym watku dotyczącym przedszkoli polecasz to przedszkole, az tak bardzo Ci zależy na polecaniu? Troche to nienaturalne Odpowiedz Link Zgłoś
bonita76 Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 23.07.13, 20:39 Serdecznie polecam ABC na Orężnej w Piasecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.szewc Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 03.08.13, 14:38 Witam, odgrzebałam wątek. Właśnie wypisałam córkę z przedszkola i poszukuję nowego. Czy możecie mi trochę naświetlić gdzie chodzą Wasze pociechy bądź gdzie w żadnym wypadku dziecka nie posyłać?? Nie chcę już małej drugi raz narażać na przenosiny i wolę teraz dłużej przemyśleć swój wybór. Zastanawiałam się nad Ptasim Gniazdem i domkiem Elfów. Może ktoś ma tam swojego potomka?? Odpowiedz Link Zgłoś
tomig1976 Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 04.08.13, 14:01 Przedszkole Melodia, moje dziecko uczęszcza i z pełnym przekonaniem mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
magda800 Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 06.08.13, 13:34 A jakie to przedszkole? Możesz napisac na priv Odpowiedz Link Zgłoś
tomig1976 Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 06.08.13, 14:56 Poproszę o adres i oczywiście z chęcią podzielę się informacją o naprawdę wspaniałym przedszkolu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
magda800 Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 06.08.13, 22:08 magda800@gazeta.pl Czekam z niecierpliwoscia bo wlasnie ja szukam przedszkola dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
tomig1976 Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 08.08.13, 08:43 W dniu wczorajszym wysłałam info na podany adres, napisz proszę czy otrzymałaś wiadomość, pzdr:)) Odpowiedz Link Zgłoś
magda800 Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 16.08.13, 13:51 Tak,otrzymalam wiadomość. Serdecznie dziekuje za cenne informacje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.szewc Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 08.08.13, 07:34 Hej na adres : magda800@gazeta.pl?? Odpowiedz Link Zgłoś
magda800 Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 16.08.13, 13:50 Tak na ten wlasnie adres Odpowiedz Link Zgłoś
bellazza Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 07.08.13, 00:28 Odradzam Pandę. Personel słabo wykwalifikowany. Polecić nic nie mogę bo mi etap przedszkolny już minął. Dziecko chodziło do Pandy i uważam, że zrobiłam błąd posyłając je tam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga-mm Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 18.08.13, 14:19 Moje dzieci chodzą do Domku Elfów - mogę ze szczerym sumieniem polecić. Jak ktoś ma jakieś pytania to mogę odpowiedzieć na priv jak tam wygląda (nie chcę zaśmiecać wątku). Odpowiedz Link Zgłoś
pampati Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 09.09.13, 09:57 Witam aga-mm, byłbym wdzięczny za kontakt w sprawie przedszkola Domek Elfów, o którym piszesz gdyż chciałbym się od Ciebie dowiedzieć coś więcej. Mój mail: pampati@gazeta.pl Dzięki z góry. Piotr. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj121 Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 18.04.14, 19:25 Polecam przedszkole ABC przy Waniliowej. Moje dziecko chodzi tam od 4 lat i jesteśmy baaaaardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
zyczliwi123 Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 29.08.14, 22:18 Pewnie juz pozno na odpisywanie ale my nie polecamy przedszkola KLEKS W PIASECZNIE na Jana Pawla, ciocie niektore fajne, ale to moze tylko 2-3, plac zabaw mały, slyszelismy od znajomych ze bardzo zadowleni sa z przedszkola Kleks na Warszawskiej, super ciocie, fajna atmosfera, dzieci zadowolone dopilnowane, sale pieknie udekorowane,porzadek. Jednak na Warszawskiej plac zabaw szkoda mowic, dwie zabawki na krzyz. Synek chodzil tam rok i zabralismy go, nauczycielki co chwile sie zmieniaja, z pania dyrektor trudno sie umowic na spotkanie. I do tego ostatni przez przypadek zona uslyszala na placu zabaw rozmowe jakis mam ze w kleksie kazdy rodzic placi inaczej. Co to za polityka dziwna. Nie polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
julcys Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 18.08.13, 23:03 Czy ktoś z Was słyszał coś o Huśtawce Anioła na Bobrowcu? W internecie nie ma żadnych opinii a wydaje mi się ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
malila Julcys 09.09.13, 11:08 Ja kilka lat temu odwiedziłam Huśtawkę Anioła, kiedy szukałam przedszkola dla swojego dziecka. Ostatecznie wybrałam inne, ale z powodów typu dieta i odległość. Samo przedszkole zrobiło na mnie dobre wrażenie, a przesiedziałam tam kilka godzin. IMO przedszkole kameralne i dbające. Mam nadzieję, że znajdzie się jakaś świeższa informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
fireheaven Re: Julcys 09.09.13, 23:20 Z czystym sumieniem mogę polecić Ci tylko jedno przedszkole - Piruet (róg Nadarzyńskiej i Dworcowej) To najlepsze przedszkole jakie spotkałam. Mnóstwo zajęć (przedszkole taneczne), wspaniała i wykwalifikowana kadra. Korzystamy z radością już trzeci i niestety ostatni rok :) Wcześniej córka chodziła do "przechowalni" (jak dla mnie) Kleks. Absolutnie nie polecam, choć niektórzy są ponoć zadowoleni. Zwiedziłam kilka placówek, także z racji zawodu i mogę polecić Ci tylko Pirueta. I jeszcze taka mała rada - nie szukaj opinii w necie (są często przekłamane), popytaj rodziców, np pod wybranym przedszkolem. Pozrd, Odpowiedz Link Zgłoś
okina Re: Julcys 10.09.13, 11:50 Niestety w Piruecie od wrzesnia z 9 opiekunek 4 sie zmienily wiec swiadczy to o problemach w zarzadzaniu personelem (mam nadzieje ze nie przelozy sie to na opieke nad dziecmi). Poza tym z tego co pamietam zrezygnowano z rytmiki i wycieczki ktore byly wczesniej w czesnym takze beda odplatne. Wiec jak dla mnie zmienia sie na gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
fireheaven Re: Julcys 10.09.13, 22:47 Na szczęście dla mojego dziecka panie się jej nie zmieniły. Co do nowych pań wiec się nie wypowiem. Ze sporadycznego kontaktu dziecka z nimi wszystko wynika, ze jest ok. Co do reszty masz rację, jednakże nie przewidywałabym zmian na gorsze. Widzimy także co dzieje się w kraju, każdy szuka alternatyw aby nie opuszczać na jakości innych rzeczy. Tak czy siak moim osobistym zdaniem to najlepsze przedszkole. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_lemanska Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 06.10.14, 19:56 Polecam Harwardzik z Warszawskiej w Piasecznie. Bardzo mało dzieci więc opieka dobra i bardzo dobry kontakt między rodzicem a opiekunami - wszelkie problemy można rozwiązać, bo mają na to czas i dużo chęci. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-meander Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 04.12.14, 19:27 Wesprzyj przedszkole nr 8 w Piasecznie głosując na projekt w konkursie ogólnopolskim. forumpiaseczno.info/topic/2374-kliknij-na-przedszkolak%C3%B3w-z-%C3%B3semki/#entry33880 Odpowiedz Link Zgłoś
ai.ko Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 12.03.15, 16:24 Wiem, że dla akooo sprawa już nieaktualna, ale może kogoś innego interesuje rozpoczęty temat. Jeżeli ktoś dojeżdża do Wawy to polecam Przytulankę - żłobek (przy karczunkowskiej i przedszkole (przy ul. Kurantów) (są w osobnych budynkach), niedaleko Puławskiej. Super placówki, może niepozorne, ale zapewniają bardzo dobrą opiekę, przesympatyczne ciocie, zdrowe jedzenie i ciekawe zajęcia (m.in. pieski, koniki, bębenki, ceramikę, w przedszkolu wyjazdy na basen, dużo wycieczek). Malutkie grupy (szczególnie w żłobku). Naprawdę polecam, nasza córka jest w nim szczęśliwa, zdrowo się rozwija, prawie nie choruje :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_mamusia Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 13.03.15, 19:40 Ja bardzo serdecznie polecam przedszkole PIRUET na ul. Nadarzyńskiej zaraz koło Biedronki. Moja córka tam chodzi i jestem niesamowicie zadowolona. Panie bardzo sympatyczne, nigdy nie ma o nic problemu, zawsze wszystkiego się dowiem. Zajęcia z tego co widać są naprawdę świetnie przygotowane. Bardzo dużo przeróżnych atrakcji od wycieczek po różne teatrzyki i inne imprezy. A same imprezy typu jasełka czy dzień mamy i taty po prostu na najwyższym poziomie! Moja córka bardzo lubi przychodzić do tego przedszkola. Najważniejsze jak już wspomniałam kontakt nauczyciel - rodzic rewelacyjny. Zawsze wszystkiego się dowiem. I co mi się bardzo podoba to rozmowy semestralne gdzie mogę dokładnie o rozwoju mojego dziecka porozmawiać. Polecam z całego serca to przedszkole! Odpowiedz Link Zgłoś
sygulka Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 10.06.15, 23:32 Serdecznie zapraszam do naszego przedszkola, które z dniem dzisiejszym wychodzi do Państwa z bardzo korzystną promocją: PROMOCJA W DOMKU ELFÓW DLA 3 i 4 LATKÓW! ========================================== Jeżeli zdecydujecie się Państwo skorzystać z naszych usług już podczas pierwszej wizyty w naszym przedszkolu, za całodzienny pobyt dziecka w roku szkolnym 2015/16 zapłacicie jedynie 600 zł / miesięcznie! Jeżeli potrzebujecie Państwo opieki nad swoją pociechą codziennie do godziny 13.00 za pobyt malucha zapłacicie w roku szkolnym 2015/16 tylko 400 zł / miesięcznie! Więcej informacji znajdziecie Państwo na stronie www.domekelfow.pl lub kontaktując się z dyrekcją pod numerem telefonu: 662 202 273 Polecamy nasze przedszkole przede wszystkim ze względu na: zieloną, spokojną, kameralną okolicę, piękną willę i dużą powierzchnię jaką oferujemy dzieciom, dwa place zabaw, mnóstwo atrakcji, kółek zainteresowań i comiesięcznych wycieczek oraz mnogość zajęć dodatkowych do wyboru. Z doświadczenia wiemy, że każdy rodzic, który przyjdzie do nas w odwiedziny, od razu decyduje się zostawić swoją pociechę pod naszą opieką. Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
zarabiamnabankach Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 15.09.16, 14:58 Polecam zapoznać się ofertą publicznego przedszkola Ala i kot Szczegóły znajdziesz na www.alaikot.pl/ -zapewniają bezpłatne nauczanie i opiekę przez 5 godzin dziennie(od 7-12) a za kolejne godziny pobytu dziecka w przedszkolu pobierają tylko 1 zł! Odpowiedz Link Zgłoś
werazu Re: Szukam dobrego przedszkola w Piasecznie i oko 22.11.16, 09:07 zarabiamnabankach napisał(a): > Polecam zapoznać się ofertą publicznego przedszkola Ala i kot > Szczegóły znajdziesz na www.alaikot.pl/ -zapewniają bezpłatne nauczanie i opiekę przez 5 godzin dziennie(od 7-12) a za kolejne godziny pobytu dziecka w przedszkolu pobierają tylko 1 zł! Racja to bardzo dobre przedszkole. Sami przenieśliśmy córeczkę właśnie do przedszkola Ala i Kot, do poprzedniego nie wiadomo czemu nie chciała chodzić. SKończyły się bunty dziecka, znów jest radosna, chętnie chodzi do przedszkola, uwielbia zajęcia dodatkowe- mają tu dzieci grupę taneczną, j.angielski w formie zabawy, uczą się gry na instrumentach. Jestem zadowolona bardzo z wyboru Odpowiedz Link Zgłoś