drzejms-buond 09.12.08, 12:26 przyznam, że nie słyszałem wcześniej tego kolesia a tu się okazuje że DZISIAJ gra w piasecznie slawekjaskulketrio.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMTk3NS5odG1s Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
len_y Re: bardzo fajna muza 09.12.08, 15:56 jest w naszym mieście i okolicy kilka zespołów grających fajną muzykę. zobacz tu jeden z nich www.slajd.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: bardzo fajna muza 09.12.08, 16:10 o! marcel? a propossss a wiedzieliscie że w Afro Kolektyw grają dwa ludzie z Piaseczna? -też sie zdziwiłem. Malicki ponoć mieszka w Zalesiu Górnym waldemarmalicki.com/content/view/17/36/lang,pl/ jest u nas jeszcze ktoś ogólnopolskomuzykujący? Odpowiedz Link Zgłoś
len_y Re: bardzo fajna muza 09.12.08, 17:31 Malicki ponoć mieszka w Zalesiu Górnym waldemarmalicki.com i ma kilka ładnych potworów amerykańskich:) (samochodów) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: bardzo fajna muza 03.04.09, 13:16 W Onecie o kolesiu pisali. Zajrzałem i jestem pod wrazeniem. Izraelczyk tworzy miksy z zasobów you tube. Dla mnie rewela, podrzucam linka: www.youtube.com/watch?v=EsBfj6khrG4 Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: bardzo fajna muza 03.04.09, 18:57 www.youtube.com/watch?v=vch-Z9ccHTk&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: bardzo fajna muza 06.04.09, 11:04 a tak! Kutiman jest klawy! odkryłem go jakis czas temu... Odpowiedz Link Zgłoś