karol291 17.02.09, 09:39 Czy ktos byl moze na weselu zorganizowanym w restauracji Siwy Dym na Pulawskiej? Jezeli tak to jakie wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spejsik2 Re: siwy dym 17.02.09, 13:38 a co tam daja w ogole dobrego do jedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: siwy dym 17.02.09, 14:31 spejsik2 napisała: > a co tam daja w ogole dobrego do jedzenia? Kuchnia polska. Super żeberka mają. Zupy słabe. w weekend trzeba rezerwować, w tygodniu tez czasem ciezko trafic na pusty stolik. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: siwy dym 17.02.09, 15:03 Steńciu czy jest jakaś knajpa w promieniu 30 km w której nie degustowałes tego i owego?! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kgb.xsara Re: siwy dym 19.02.09, 11:43 nie wiem jak siwy dym ale moja rodzina(zagraniczna zreszta- szwajcarzy)zaliczyła sylwestra w oycowiznie-byli zachwyceni (a bardzo duzo podróżują po świecie)zarówno organizacją jak i a może przede wszystkim jedzeniem.Część hotelowa w Oycowiźnie doskonała więc to dobre też dla gości z daleka.. Odpowiedz Link Zgłoś
ssyyllwwiiaa11 Re: siwy dym 28.02.09, 17:58 Miałam dziś przyjemność bycia w tej "restauracji" przyznam szczerze, jako częsta bywalczyni różnych restauracji ,ze skoda czasu i pieniędzy. Ceny bardzo wygórowane do jakości jedzenia i usług. Śledź który mi podano (12 zl) był bardzo niesmaczny, zrobiony z olejem, a nie oliwa (dla porównania polecam restauracje Pani Gessler- lepszego śledzia nigdzie nie jadłam) zamówiłam również krokieta z barszczem czerwonym- barszcze w miarę, natomiast krokiet wręcz kwaśny !! Poza tym brak wyczucia czasu, danie główne podali zanim zdążyłam wraz z narzeczonym zjeść przystawkę (oboje zamówiliśmy śledzia) daniem głównym narzeczonego była golonka, podali ja po 15-20 min od chwili zamówienia, świadczy to o tym, ze chyba najświeższa nie była, poza tym najlepiej nie wyglądał (w innych restauracjach przeważnie na golonkę czeka się Ok 40 min). Jeśli chodzi o napoje coca-cola nie jest podawana w butelce , tylko nalewana przy barze, rozcieńczona z woda, kelner nie wie czy maja piwo z kija, a talerze po przystawkach zbierają dopiero jak klient juz zapłaci i wychodzi, całkowity brak zainteresowania KLIENTEM !!!!!!!!!!!!!! Uważam, ze w Wa-wie jest dużo lepszych restauracji od "siwego dymu" pod względem obsługi, jedzenia itd. Nie polecam tej restauracji i osobiście juz mnie tam nie zobaczą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: siwy dym 02.03.09, 12:25 Wyjęłaś mi to z ust. Mam takie same odczucie. Arek Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz002 Re: siwy dym 02.03.09, 14:25 też słyszałem, że ceny tam mają wygórowane i jedzenie mocno średnie. "Siwy Dym" to chyba dlatego ze tak szybko się z tej knajpy ucieka:) Odpowiedz Link Zgłoś
daro-1234 Re: siwy dym 27.11.09, 10:48 Byłem tam ostatnio z moją zona i znajomymi. Generalnie wystrój nam się podobał, jeśli chodzi o jedzenie pozostawia ono dużo do życzenia. Nie jest e ogóle przyprawione, bez smaku. Obsługa po prostu tragedia.... zero jakiego kolwiek zainteresowania klientem i tym co się dzieje przy stoliku... Najbardziej jednak zażenował mnie stan toalet. Ciesze sie, ze byłem po jedzeniu bo z pewnością jeśli byłbym w trakcie to już nie zjadłbym nic... Czy jest jakaś osoba która jest odpowiedzialna za czystość toalet iza obsługę sali. Ewidentnie widac, że panuje tam kompletna samowolka, każdy robi co chce... Jestem bardzo zawiedziony i z pewnością tam nie wrócimy z żoną. Odpowiedz Link Zgłoś
ania9943 Re: siwy dym 28.11.09, 22:30 ja rowniez nie polecam-ceny nieadekwatne do zawartosci talerza, naslabszy punkt obsluga! Odpowiedz Link Zgłoś