franciszka_wygrzmot 16.03.07, 12:31 Przedszkola-gdzie najlepiej i dlaczego? Czy waszym zdaniem przydałoby się w Łukowie prywatne przedszkole? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karina_a Re: Łukowskie przedszkola 19.04.07, 21:37 Z jakim wyprzedzeniem trzeba w Łukowie zapisywać dziecko żeby się załapać i które przedszkola w mieście są najbardziej oblegane?-ktoś wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
katela Re: Łukowskie przedszkola 20.04.07, 12:42 Aby dziecko zostało przyjęte do przedszkola trzeba złożyć podanie do końca kwietnia. Decydują różne kryteria (np. status materialny, to czy rodzice pracują), a nie kolejność składania podań. Ja zpisałam dziecko do przedszkola nr4 na Klimeckiego, bo jest najbliżej mojego mieszkania, ale już jestem przerażona, mimo że moja córka jeszcze tam nie chodzi. Place zabaw w łukowskich przedszkolach są w stanie tragicznym, kto pozwala z nich korzystać? Poza tym martwi mnie to jak traktuje się rodziców, nie jak partnera, ale jak intruza. Mam nadzieję, że to tylko obawy... Odpowiedz Link Zgłoś
marlena2007 Re: Łukowskie przedszkola 30.07.07, 15:42 na łukowskich słupach pojawiło się ogłoszenie iż prywatne przedszkole szuka pań do pracy; czy ktoś wie gdzie powstaje to prywatne przedszkole, kiedy rusza, jakie opłaty i co oferują? Odpowiedz Link Zgłoś