mazijaro 25.10.05, 14:50 Może ktoś zna sposób na dostanie się komunikacją publiczną, bez przesiadki do centrum W-wy, w okolicach Placu Bankowego lub Domów Centrum. Dzięki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziubek34 Re: Dojazd do Centrum W-wy 25.10.05, 14:53 Nie ma szans aby dostac sie komuniukacja miejska.trzeba pojechac 718 do M1 a potem w 190 do bankowego. Lub autobusami (autokarami) trzeba machnac łapka i autokar sie zatrzyma na przystanku tym co jest autobus 718 w strone Wawy.Bilecik kosztuje ok. 4zł Odpowiedz Link
agnieszka.jg Re: Dojazd do Centrum W-wy 25.10.05, 15:01 Witam miejską nie ma szans niestety... A prywatnymi jest jeden który jeździ bezpośrednio do Centrum... wiem że na pewno ok 8.00 ale dokładnych godizn nie znam... Odpowiedz Link
wymiotek Re: Dojazd do Centrum W-wy 25.10.05, 16:52 popytaj ludzi z osiedla sąsiadów tu na forum czy ktoś nie jeździ w określonym czasie do centrum, pewnie cię zabiorą. Ja niestety nie jeżdże, ale jakbym miał na 7 do roboty i ty byś miał jakoś tak to co by mnie kosztowało zebyś sie ze mną nie zabierał i raźniej i weselej Odpowiedz Link
wymiotek Re: Dojazd do Centrum W-wy 26.10.05, 11:25 no i co sąsiedzie ktoś podał ci pomocne koło? Odpowiedz Link