Dodaj do ulubionych

Głosowanie

09.04.21, 21:55
Tak sobie siedzę i czytam te uchwały i dochodzę do wniosku że to jakaś straszna prawnicza pomyłka, poczynając od samej formy i treści 🤔. Ale nie mnie to osądzać. Jak patrzę na to co się dzieje na tym osiedlu a mieszkam tu od początku to włos się jeży. Ta pseudo ochrona przestała wpuszczać na osiedle kurierów bo podobno tak im kazał zarząd. Dramat jakiś. Mam nadzieję że niedługo tak się rozpędza w wykonywaniu poleceń że siebie nie wpuszcza 🙄 co i tak nic raczej nie zmieni w tej ochronie
Obserwuj wątek
    • marian_xx Re: Głosowanie 10.04.21, 12:33
      a skąd ta informacja, że nie wpuszczają?
      i "podobno" - to chłop na oko w szpitalu umarł smilesmile -
    • horowa1221 Re: Głosowanie 12.04.21, 09:40
      Pawulon co masz na myśli pisząc "prawnicza pomyłka" ?
    • swietoszek Re: Głosowanie 13.04.21, 16:54
      kto nie widzi ten ślepy!!! ale jak "marian" siedzi sobie cieplutko w pomieszczeniu ochrony to co ma wiedzieć? drzewo zdewastowane - nikt nic nie wie!; latarnia obcięta (zniszczenie mienia! trzeba chyba powiadomić Policję?) - nikt nic nie wie!, dzieci pompują wodę z kranu na tyłach budynku ochrony - nikt nic nie wie!; zerwana reklama zakładu fryzjerskiego - nikt nic nie wie, ale hieny z "niby zarządu" kaskę miesięczną biorą!; nikt już nie sprząta przy krawężnikach ale prywatny zrzut na kupy przed klatką Pań z "Zarządu" jest czyszczony codziennie, przy okazji robią te Panie ( z niby Zarządu) wszystko żeby odebrać koncesję na sprzedaż alkoholu w "Zabce". Czytajcie na tym wpisie, a znajdziecie prawdziwe przerażające informacje o "dwóch takich", które chcą nas na siłe uszczęśliwić.... cd na pewno nastąpi!!!!
      • marian_xx Re: Głosowanie 14.04.21, 09:52
        swietoszek napisał:

> kto nie widzi ten ślepy!!! ale jak "marian" siedzi sobie cieplutko w pomieszcze
        > niu ochrony to co ma wiedzieć?

Zna mnie Pan że tak pisze?
    • daria345 Re: Głosowanie 04.05.21, 21:56
      przykro mi, że muszę zgadzać się z większością wpisów zamieszczanych tu od czasu nowego zarządu. 7 lat tu mieszkam i nigdy nie miałam potrzeby brać udziału w dyskusjach. Jednak od pewnego czasu aż czuję się intruzem w miejscu gdzie mam swoje mieszkanie. Szok trochę. Zero odpowiedzi na mejla ze strony Pani Ewy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka