horovsky 06.06.21, 22:55 Stało się - dzisiejszej nocy po wielu dniach oświetlania osiedla w biały dzień wprowadzono całkowite zaciemnienie osiedla. Słuszną Linię ma nasz Zarząd. W nocy ma przecież być ciemno, a w dzień jasno. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horovsky Re: Słuszną Linię ma nasz Zarząd 07.06.21, 10:21 nastał nowy dzień i latarnie znowu mimo światła dnia oświetlają nasze osiedle Odpowiedz Link
horowa1221 Re: Słuszną Linię ma nasz Zarząd 07.06.21, 14:52 Oczywiście pofatygował się pan panie Tomaszu dowiedzieć dlaczego się świecą latarnie? Bo ja wiem dlaczego Świecą żeby doświetlić ciemnogród, który pisze takie posty Odpowiedz Link
kobietacodzienna Re: Słuszną Linię ma nasz Zarząd 08.06.21, 17:00 To proszę podzielić się tą Wiedzą Tajemną. Odpowiedz Link
pawulon1976 Re: Słuszną Linię ma nasz Zarząd 12.06.21, 16:55 Oświetlenie po byku. Oslepia ale może zobaczą nas z kosmosu 🤔 póki co to nawet matka natura nie lubi tych toreb 😆 hi hi Odpowiedz Link
kobietacodzienna Re: Słuszną Linię ma nasz Zarząd 15.06.21, 08:44 Panie/i horowa1221, nadal czekam na prawdę objawioną, widać jakiś głębszy powód, bo dzisiaj też latarnie świecą pełną mocą. Odpowiedz Link
horowa1221 Re: Słuszną Linię ma nasz Zarząd 15.06.21, 12:23 Oj widać że uciekało się z lekcji, na których uczono czytania ze zrozumieniem... Odpowiedz Link
kobietacodzienna Re: Słuszną Linię ma nasz Zarząd 15.06.21, 17:20 Widzę, że w ogóle uciekało się z lekcji, skoro nie nauczono odpowiadania na proste pytania. Bo uznaję, że odpowiedź o ciemnogrodzie jest raczej odpowiedzią mającą być pseudosarkastyczną. Czyli wychodzi na to że nawet fani zarządu nie wiedzą po co w dzień osiedle się oświetla. Odpowiedz Link
horowa1221 Re: Słuszną Linię ma nasz Zarząd 18.06.21, 22:17 Nie wiem czy fan zarządu to dobre określenie, natomiast bawi mnie ból du.y pewnego jegomościa, który nie może pogodzić się, że dwie fajne dziewczyny pokazały jaja i zrobiły wreszcie porządek. Odpowiedz Link
kobietacodzienna Re: Słuszną Linię ma nasz Zarząd 19.06.21, 09:20 To co się dzieje teraz to niby porządek? Dwie fajne dziewczyny? Proszę mnie nie rozśmieszać. Odpowiedz Link
kobietacodzienna Re: Słuszną Linię ma nasz Zarząd 19.06.21, 15:27 Zaczynam podejrzewać, że rozmawiam z jedną z tych "fajnych dziewczyn", tylko ciekawe którą. Tą od zamknięcia placu zabaw bo jej za głośno? Tą co się wynosi już z osiedla? Jakby były takie porządne, to by odpowiadały na pytania o nieprawidłowości w głosowaniu, w zarządzaniu pieniędzmi etc. Odpowiedz Link
madzialena95 Re: Słuszną Linię ma nasz Zarząd 23.06.21, 18:57 Na placu zabaw trwa remont. Planowane oddanie 12.07. Więc nie bardzo rozumie po co ta mowa nienawiści i krytykowanie kogoś kto wziął się za robotę A nie tylko pojaństwo z ochroną i dziwne konwersacje o których pewnie się co niektórzy dowiedzą. Odpowiedz Link
kobietacodzienna Re: Słuszną Linię ma nasz Zarząd 23.06.21, 22:19 Pani to chyba nie za bardzo wie, jak mowa nienawiści wygląda. Czyżby to była sławna pani od pozwów o "hejt"? Uwaga, bo za pomówienia typu "pijaństwo z ochroną" też można beknąć. 😆 Odpowiedz Link
madzialena95 Re: Słuszną Linię ma nasz Zarząd 23.06.21, 18:46 Szanowny Panie po pierwsze nie życzę sobie używanie mojego zdjęcia gdziekolwiek A po drugie czemu nie był Pan taki wyglądamy będąc w zarządzie osiedla? Odpowiedz Link
kobietacodzienna Re: Słuszną Linię ma nasz Zarząd 23.06.21, 22:20 Jakie znowu pani zdjęcie i do kogo właściwie się pani szanowna zwraca? Odpowiedz Link
pawulon1976 Re: Słuszną Linię ma nasz Zarząd 24.06.21, 13:57 Też mam nieodparte wrażenie że w tej korespondencji wystepuje "fajna dziewczyna ". Wcześniej była jakaś daria 😂 Odpowiedz Link
madzialena95 Re: Słuszną Linię ma nasz Zarząd 24.06.21, 17:53 Zapewniam stanowczo, że nie. Odpowiedz Link
madzialena95 Re: Słuszną Linię ma nasz Zarząd 24.06.21, 17:50 Nie do Pani tylko do horovsky. I już napisałam że o zdjęcie nie chodzi. Mój błąd. Odpowiedz Link