biszki 09.04.20, 13:16 Witam wszystkich w jakim celu ustawione są progi zwalniające na wjeździe na osiedle skoro są szlabany ? Nie mówiąc o tym że progi te mają 10 cm wysokości w kształcie trójkąta co utrudnia wjazd na osiedle! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mark73 Re: Progi zwalniające 10.04.20, 00:18 Właśnie uszkodziłem spód auta,niestety progi sa za wysokie i nie wszystkie auta przejadą bezproblemowo.Zastanawiam się czy nie zgłosić tego na policje bo nie mam zamiaru płacić za naprawę.Jutro pisze maila do administracji w tej sprawie,ja tego tak nie zostawie.Jeżeli macie z tym progiem problem to piszcie,może warto sie skrzyknąć,niech demontują to na własny koszt. Odpowiedz Link
artur.jesion1987 Re: Progi zwalniające 10.04.20, 07:51 Racja, ja dzisiaj też przytarłem. To są chyba progi przeciw czołgom. Odpowiedz Link
mapola Re: Progi zwalniające 10.04.20, 13:37 Dzień dobry Ja również przytarłam spód auta jadąc a raczej tocząc się. Proszę zwrócić uwagę na to, jak progi są zamonotwane względem czytnika kart (wjazd na osiedle)... te progi to dramat Odpowiedz Link
biszki Re: Progi zwalniające 10.04.20, 22:31 Wczoraj pisałem e-mail dostałem dziś odpowiedź że się tym zajmą, były progi już ich na szczęście nie ma,dziękuję bardzo za pomoc w tym aspekcie. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link