Dodaj do ulubionych

metoda Tomatisa

19.01.11, 14:27
Witam, czy ktoś słyszał czy trening uwagi słuchowej metodą Tomatisa refunduje nasz kochany NFZ? Prywatnie to koszy minimum 2 tysięcy. A może ktoś zna placówki na Śląsku prowadzące takie treningi albo korzystające z innych metod. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • greendorka991 Re: metoda Tomatisa 23.01.11, 18:18
      Raczej nie refunduje,niestety.

Gabinet,może tutaj:
      www.terapiairozwoj.pl/oferta.html
      • greendorka991 Re: metoda Tomatisa 23.01.11, 18:23
        Za szybko wcisnęłam enter....

Miało być jeszcze to:
        Gabinet 2:
        www.centrumincorpore.pl/terapia_tomatisa.html
        Pozdrawiam
        Dorota
        • mama_pa Re: metoda Tomatisa 06.02.11, 23:04
          Co prawda nie znam szczegółów, ale upewnij się, że Twoje dziecko nie ma zadnych laryngologicznych problemów zanim podejmiesz sie tej terapii. Ja się dowiedziałam po fakcie. Treningi kosztowały masę pieniędzy i stresu, nic nie pomogły tylko znacząco pogorszyły stan dziecka, a potem się okazało, że przerośnięty trzeci migdał i tak wszystko blokował więc nic to nie mogło dać. No ale czekając na kilka tysięcy od klienta, tego na wszelki wypadek nie sprawdzają zawczasu (przynajmniej tu gdzie my byliśmy, nie na Śląsku). Powodzenia!
    • tomatis Re: metoda Tomatisa 06.05.11, 19:20
      Jest dobre centrum w Katowicach. Pomogli wielu dzieciakom, na stronie internetowej masz nawet referencje od rodziców, pisane własnoręcznie. Mają metodę Tomatisa i Biofeedback, i nie są naciągaczami. Zobacz na www.centrumincorpore.pl/terapia_tomatisa.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka