julik03 12.11.07, 14:26 Szukam osób, które ćwiczą met. Vojty w Wałbrzychu u mgr Radwańskiego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1.sara Re: Wałbrzych- neurolog 10.07.08, 19:42 witam ja ćwiczyłam z moim synkiem u radwańskiego lecz zrezygnowałam Odpowiedz Link
iwka-p Re: Wałbrzych- neurolog 10.07.08, 23:01 Ja również ćwiczyłam u niego i bardzo żałuję. Przez to że w pewnym momencie uznał, iż u naszej córeczki nie ma już nic do zrobienia - bo jak twierdził resztę sama nadrobi(znając jej "ciężką" przeszłość związaną z narodzinami) dziś zbieramy "przykre żniwa" tej decyzji. Zaprzestanie rehabilitacji przyczyniło się do zaburzeń koordynacji, wykształcenia niewłaściwych wzorców ruchowych. Jakże bardzo żałuję, że tak mu ufałam:-( Żałuję, że kiedy ćwiczyłam u niego nie spotkałam nikogo kto otworzyłby mi oczy jakim to on jest "specjalistą". Kiedy zaczęłam szukać rehabilitacji w innych miejscach okazało się, że płacąc 50 zł mam zapewnione 45 min rehabilitacji przez terapeutę z pełnym instruktarzem co i jak robić w domu. Jednego nie mogę mu zarzucić: zna się na tej metodzie i to tyle. Przujnuje tylko prywatnie.Podczas wizyty bada i pokazuje ćwiczenie. Na tym kończy się rehabilitacja u pana Radwańskiego (i to za większe pieniądze).Ponadto wogóle nie ćwiczy z dzieckiem ( w przeciwieństwie do każdego innego rehabilitanta których spotkałam później na swojej drodze!!!!!). Jeśli ktoś ma naprawdę poważny problem radzę szukać pomocy w innych miejscach. Bardzo dużo bym dała aby móc cofnać czas.............:-( Pozdarwiam Odpowiedz Link
dzidzia2008_0 Re: Wałbrzych- neurolog 15.09.08, 20:38 Witam! My też ćwiczymy u Radwańskiego, i zastanawiamy się nad zmianą metody. Jeżeli to możliwe prosze o podanie namiarów na innych rehabilitantów. Odpowiedz Link
iwka-p Re: Wałbrzych- neurolog 30.09.08, 23:17 POLECAM p, Małgorzatę Ulatowską. Przyjmuje w Świebodzicach obok szpitala położniczego (w budynku oddziału pediatrii na Ip ) Pozdrawiam Odpowiedz Link