m.in 02.07.02, 15:04 w weekend bedę w Puławach! pójde zobaczyć co sie zmieniło pod pocztą. ale co jeszcze? co sie zmieniło ZASADNICZO przez ostatnie pieć lat??? co MUSZĘ zobaczyć??? gdzie moge sprawdzić maila? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agat1 Re: Wiem! IP: 195.116.92.* 02.07.02, 15:50 Zazdroszczę Ci, ja znów nie mogę przyjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Wiem! IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 02.07.02, 16:14 m.in napisał(a): > w weekend bedę w Puławach! pójde zobaczyć co sie zmieniło pod pocztą. ale co > jeszcze? co sie zmieniło ZASADNICZO przez ostatnie pieć lat??? co MUSZĘ > zobaczyć??? gdzie moge sprawdzić maila? Ha! Ja też będę w Puławach (jak Bóg da) - co się zmieniło? wybudowali nam market w Centrum, na terenie po jednostce - Champions sie nazywa, rózne nowe budynki na marsz. Piłsudskiego postawili, dworzec PKP dalej się sypie.....eh co jeszcze? A poczte mozesz sprawdzic albo w kafejce na Zielonej, albo w kafejce na Lubelskiej, w takim nowym budynku przy salonie z samochodami, koło ulicy Gościńczyk Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Wiem! 08.07.02, 09:36 dobra, byłem, widziałem. i pytam: co sie ^$$%*%# dzieje z zajazdem na 4 pułku? 3/4 juz nie ma!!! placyk pod pocztą jest strasznie dziwny, łysy jakiś taki, te drzewka co tam rosna są niskopienne i zieleni dużo nie będzie. ale cienistą i samotnię ładnie zrobiono, jakos teraz wygladają, przy czym mam wrażenie, ze cienista sie pare metrów przesunęła :))) a w "moim" przedszkolu jest teraz liceum... katolickie... 6 zetów za zwiedzanie zamku w janowcu to przegięcie! obraziłem sie i nie kupiłem biletu. i jakies płotki postawili "w stepie" jak sie idzie od zamku w strone skarpy nad wisłą. nawet furtka jest... coś jak "tajemniczy step" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Wiem! IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 08.07.02, 16:16 m.in napisał(a): ale cienistą i > samotnię ładnie zrobiono, jakos teraz wygladają, przy czym mam wrażenie, ze > cienista sie pare metrów przesunęła :))) cha, cha, dorgi m.in to nie te same budynki - to atrapy - szczegolnie Cienista - zostala wyburzona i odbudowana na nowo ;( Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Wiem! 09.07.02, 09:37 cienista BYŁA, zdaje sie, zabytkiem z XVIII wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Wiem! IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 09.07.02, 15:24 m.in napisał(a): > cienista BYŁA, zdaje sie, zabytkiem z XVIII wieku... tak, tak "BYŁA" to jest najwłaściwsze słowo..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat1 Re: Wiem! IP: 195.116.92.* 22.07.02, 07:49 Masz rację, że za wstęp do zamku w Janowcu liczą sobie nieźle ; ja i tak nie chodzę, ale 6 zł to duuuuża PRZESADA. a te płotki na skarpie to stoją już pewnie z 15 lat albo i więcej (chyba że dostawili cos nowego) ; fyrtę nazwalismy kiedyś drzwiami do lasu. Ja wróciłam z Janowca 3 dni temu, ale nie wiem, co się zmieniło, bo przesiadywałam głównie w cieniu, a i tam temp. w dzień wynosiła +/- 32 st. C ! Pozdrawiam po urlopie Agat1 Odpowiedz Link Zgłoś