Gość: jazzak IP: *.mst.gov.pl 18.02.03, 09:51 Max czy to Ty jesteś na fotce zamieszczonej na stronie www firmy w której pracujesz? ;0) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Max Re: Pytanko do Max IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 18.02.03, 12:27 hhmmm....tak się składa,że od 2 miesięcy jestem bezrobotna......Nie widziałam na stronie UP żadnych fotek, hi hi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Pytanko do Max IP: *.acn.pl 18.02.03, 13:40 Ale w tej instytucji samoobrona jest "dosyć" mocną stroną. I nawet kursy są ;oP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Pytanko do Max IP: *.mst.gov.pl 18.02.03, 14:01 Gość portalu: Max napisał(a): > hhmmm....tak się składa,że od 2 miesięcy jestem bezrobotna......Nie widziałam > na stronie UP żadnych fotek, hi hi. Jeśli dobry humor jest to nie jest źle. Pozdrawiam. ps. ale piszesz z firmy co ją mam u siebie w bazie danych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Pytanko do Max IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 18.02.03, 15:30 > > Jeśli dobry humor jest to nie jest źle. >szkoda,że tylko u mnie....a to raczej ja powinnam się martwić: znaleźć pracę w Puławach to wyczyn! PS. Korzystam grzecznościowo z kompa.Też żałuję, że tak jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Pytanko do Max IP: *.mst.gov.pl 18.02.03, 15:47 Gość portalu: Max napisał(a): > > > > Jeśli dobry humor jest to nie jest źle. > >szkoda,że tylko u mnie....a to raczej ja powinnam się martwić: znaleźć prac > ę w > Puławach to wyczyn! > PS. Korzystam grzecznościowo z kompa.Też żałuję, że tak jest! A w jakiej profesji szukasz roboty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Pytanko do Max IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 18.02.03, 17:34 Gość portalu: jazzak napisał(a): > A w jakiej profesji szukasz roboty? hhmmm...czy musisz zadawać tak trudne pytania? Podobno w obecnych czasach wykształcenie nie ma znaczenia, bo i tak każdy z nas będzie zmuszony przekwalifikować sie parę razy w ciągu swojego życia zawodowego. Ja mam dosyć swojego(niechodliwego)zawodu. Oferta: kto da mi szansę przekwalifikowania się? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Pytanko do Max 19.02.03, 09:37 hmmmm, ale dosyc trudno liczyc na przekwalifikowanie sie na koszt pracodawcy, to asie raczej robi wcześnie a starając się o posadę trzeba raczej wykazac sie jakimis potrzebnymi umiejetnosciami (które mozna w trakcie praqcy rozwijać) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Pytanko do Max IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 19.02.03, 11:30 m.in napisał: > hmmmm, ale dosyc trudno liczyc na przekwalifikowanie sie na koszt pracodawcy, > to asie raczej robi wcześnie a starając się o posadę trzeba raczej wykazac sie > jakimis potrzebnymi umiejetnosciami (które mozna w trakcie praqcy rozwijać) > powodzenia hhmmm.....doskonale sobie z tego zdaję sprawę, ale umiejętności to też nie wszystko, zawsze dostaję pytanie: czy pracowała na podobnym stanowisku? wrrrrrr........ Ale umiem sie postawić w sytuacji pracodawcy i dlatego nie narzekam, robię swoje:szukam, rozmawiam , namawiam itd. Ale to PUŁAWY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Pytanko do Max 19.02.03, 13:36 jeśli wierzysz w siebie to mów że tak. ale firma zbankrutowała i własciciel wyjechał do nowej zelandii na roboty, aby zwrócić długi no chyba ze faktycznie nie masz kwalifikacji - wtedy nie kręć bo cie wywala po pierwszym dniu zawsze można pojechac do warszawy, ale tam rynek też spsiał i po otrzymaniu wypłaty mozna ja nierzadko od razu wpłacic za mieszkanie w całosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Pytanko do Max IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 19.02.03, 14:15 m.in napisał: firma zbankrutowała i własciciel > wyjechał do nowej zelandii na roboty, aby zwrócić długi hi hi hi , m.in., skąd wiedziałeś?hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Pytanko do Max 20.02.03, 18:57 sory za osobiste pytanie: Max to jakis skrót od imienia czy całkiem co innego? Maksymiliana... :))) fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Pytanko do Max IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 21.02.03, 14:43 > Maksymiliana... :))) > fajne :) cóż, jakoś trzeba sobie radzić w życiu, jak się nie lubi swojego imienia. A dlaczego M.IN.? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in KOBIETOOOOOO! 21.02.03, 15:25 BEZ KROPKI NA KOŃCUUUUUUU!!!! m.in po prostu m.in :)))) postawiaj sobie rózne literki zamiast tej kropki to cos ci pewnie wyjdzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in KOBIETOOOOOO! 21.02.03, 15:25 BEZ KROPKI NA KOŃCUUUUUUU!!!! m.in po prostu m.in :)))) powstawiaj sobie rózne literki zamiast tej kropki to cos ci pewnie wyjdzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: KOBIETOOOOOO! IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 24.02.03, 11:08 Ups,poprawię się! Nawet nie zauważyłam,że dopisałam kropkę.....źle ze mną...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: KOBIETOOOOOO! IP: *.acn.pl 24.02.03, 12:15 Nie wiem. czy Ci to poprawi samopoczucie, ale mnie się też swego czasu oberwało. Za to samo :o) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: KOBIETOOOOOO! IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 24.02.03, 14:47 Gość portalu: Jank napisał(a): > Nie wiem. czy Ci to poprawi samopoczucie, ale mnie się też swego czasu > oberwało. Za to samo :o) > Pozdrawiam Thnx, poprawiło mi się bardzo! Bałam się,że popełniłam jakąś straszną gafę, ale jeżeli to nie tylko mnie się przytrafiło, to może m.in powinien sie zastanowić nad innym (inaczej pisanym) skrótem? :-)))) Też pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m.in oj oj 24.02.03, 15:17 rozumiem pragamatyzm ale nie ustąpie pod naciskiem nick ma głeboki (no.. bez przesady) sens wiec musi zostać taki jaki jest jeśli cały swiat bedzie mi dopisywał kropke na końcu to czyz nie cały swiat się pomyli?? :))) pozdrawiam ps a max to imie meskie, jesli juz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: oj oj IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 24.02.03, 17:48 OK, masz rację. Może świat sie przyzwyczai do tego nicka i nie będzie już popełniał mojego (i nie tylko)błędu? A MAX bardzo do mnie pasuje: krótko, prosto i bardzo bezpłciowo. To ja. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak ?! IP: *.mst.gov.pl 25.02.03, 08:34 Gość portalu: Max napisał(a): > > A MAX bardzo do mnie pasuje: krótko, prosto i bardzo bezpłciowo. > To ja. > :-) znaczy jak? ps. w imieniu 'menczyzn' proszę o barwny, plastyczny i maxymalny opis Twojej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: ?! IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 25.02.03, 11:43 Gość portalu: jazzak napisał(a): > ps. w imieniu 'menczyzn' proszę o barwny, plastyczny i maxymalny opis Twojej > postaci. Oj, na to chyba się nie odważę! 1. To stanowczo przekracza moje możliwości werbalne 2. NA FORUM?!?!? Wprawdzie niewielu tu czytelników, ale zawsze.... 3. A jak się okaże,że jestem tą nijaką sąsiadką z góry(brrrrrr)lub z dołu (fujjjj)? I cały urok zabawy w necie szlag trafi! 'Menczyźni', proszę o uruchomienie wyobraźni! I niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: ?! IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 26.02.03, 12:31 Gość portalu: Max napisał(a): > Gość portalu: jazzak napisał(a): > > > ps. w imieniu 'menczyzn' proszę o barwny, plastyczny i maxymalny opis Twoj > ej > > postaci. > Oj, na to chyba się nie odważę! > 1. To stanowczo przekracza moje możliwości werbalne > 2. NA FORUM?!?!? Wprawdzie niewielu tu czytelników, ale zawsze.... > 3. A jak się okaże,że jestem tą nijaką sąsiadką z góry(brrrrrr)lub z dołu > (fujjjj)? I cały urok zabawy w necie szlag trafi! > > 'Menczyźni', proszę o uruchomienie wyobraźni! > I niech tak zostanie. może 'menczyźni' opiszą plasycznie i barwnie swoje postacie, chętnie kobiety poczytają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak fotoplastikon IP: *.mst.gov.pl 26.02.03, 13:58 Gość portalu: agat napisał(a): > może 'menczyźni' opiszą plasycznie i barwnie swoje postacie, chętnie kobiety > poczytają Witaj, wzrost:183cm. kto da więcej ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: fotoplastikon IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 26.02.03, 15:12 Gość portalu: jazzak napisał(a): > wzrost:183cm. kto da więcej ;o) 183 cm po raz pierwszy! Kto da więcej? Hmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: fotoplastikon IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 27.02.03, 08:30 Gość portalu: jazzak napisał(a): > Gość portalu: agat napisał(a): > > > > może 'menczyźni' opiszą plasycznie i barwnie swoje postacie, chętnie kobie > ty > > poczytają > > Witaj, > wzrost:183cm. kto da więcej ;o) ten opis nie jest w żaden sposób plastyczy i barwny raczej matematyczny, ale chętnie zobaczymy dalej co napiszesz, czekamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: fotoplastikon IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 27.02.03, 08:32 Gość portalu: jazzak napisał(a): > Gość portalu: agat napisał(a): > > > > może 'menczyźni' opiszą plasycznie i barwnie swoje postacie, chętnie kobie > ty > > poczytają > > Witaj, > wzrost:183cm. kto da więcej ;o) ten opis nie jest w żaden sposób plasyczny ani barwny wręcz matematyczny czekamy dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Pytanko techniczne IP: *.mst.gov.pl 26.02.03, 14:03 agat z jakiego Ty adresu piszesz - ktoś się podszywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Pytanko techniczne IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 26.02.03, 15:20 Gość portalu: jazzak napisał(a): > agat z jakiego Ty adresu piszesz - ktoś się podszywa? nikt się nie podszywa. Witaj, agat. Może uda mi się jeszcze kogoś ściągnąć na to forum.....czy ktoś ma coś przeciwko? Zastanówcie się -teraz albo nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Pytanko techniczne 26.02.03, 16:17 to może dziewczyny by sie zalogowały??? wtedy by nie było problemu czy ktoś sie podszywa... "nasza" agat to agat1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Pytanko techniczne IP: *.acn.pl 26.02.03, 16:28 m.in napisał: > "nasza" agat to agat1 Dokładnie tak! Gratuluję jazzakowi i m.in spostrzegawczości Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: Pytanko techniczne IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 27.02.03, 13:04 Gość portalu: Jank napisał(a): > m.in napisał: > > > "nasza" agat to agat1 > > Dokładnie tak! Gratuluję jazzakowi i m.in spostrzegawczości > Pozdrowienia "wasza" agat to nie agat1 to tylko dla sprostowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Pytanko techniczne IP: *.acn.pl 26.02.03, 16:33 To ja w samozwańczy sposób serdecznie zapraszam innych na forum! Nie sądzę, żeby pozostali mieli coś przeciwko. W końcu może puławskie forum będzie bardziej puławskie a mniej "emigranckie". Teraz tylko przyjdzie pilnować się podwójnie, bo to pisownia m.in i agat a agat1. Pomyl się człowieku, a obrugają jak nic. Hihi, wesoło się robi :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: Pytanko techniczne IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 27.02.03, 08:25 Gość portalu: Jank napisał(a): > To ja w samozwańczy sposób serdecznie zapraszam innych na forum! Nie sądzę, > żeby pozostali mieli coś przeciwko. W końcu może puławskie forum będzie > bardziej puławskie a mniej "emigranckie". > > Teraz tylko przyjdzie pilnować się podwójnie, bo to pisownia m.in i agat a > agat1. Pomyl się człowieku, a obrugają jak nic. > Hihi, wesoło się robi :o) agat nie podszywa się pod nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: Pytanko techniczne IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 27.02.03, 08:45 Gość portalu: agat napisał(a): > Gość portalu: Jank napisał(a): > > > To ja w samozwańczy sposób serdecznie zapraszam innych na forum! Nie sądzę > , > > żeby pozostali mieli coś przeciwko. W końcu może puławskie forum będzie > > bardziej puławskie a mniej "emigranckie". > > > > Teraz tylko przyjdzie pilnować się podwójnie, bo to pisownia m.in i agat a > > > agat1. Pomyl się człowieku, a obrugają jak nic. tak jakoś wyszł czy agat ma zmnienić swoja nazwe w sumie to nie zmieniam > > Hihi, wesoło się robi :o) > agat nie podszywa się pod nikogo > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Pytanko techniczne IP: *.acn.pl 27.02.03, 08:47 Gość portalu: agat napisał(a): Pomyl się człowieku, a obrugają jak nic. > > Hihi, wesoło się robi :o) > agat nie podszywa się pod nikogo > Ależ ja nie twierdzę ze się podszywasz. Podobne i "trudne" w pisowni nicki wymagają tylko większej uwagi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: Pytanko techniczne IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 27.02.03, 08:37 Gość portalu: jazzak napisał(a): > agat z jakiego Ty adresu piszesz - ktoś się podszywa? ja się nie podszywam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak ale się zamotało IP: *.mst.gov.pl 27.02.03, 13:37 proszę o dementi lub nie, kto jest agat, kto Jank, m.in ,kto jazzak a kto permanentnie podszywa się pod serwetki, serwery oraz zjada białe sery! 'Prodakszon' - rym częstochowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: ale się zamotało IP: *.acn.pl 27.02.03, 14:50 Gość portalu: jazzak napisał(a): > > proszę o dementi lub nie, kto jest agat, kto Jank, m.in ,kto jazzak a kto > permanentnie podszywa się pod serwetki, serwery oraz zjada białe sery! > Jazzak - oddychaj proszę głęboko, to zaraz minie...;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: ale się zamotało IP: *.mst.gov.pl 27.02.03, 14:53 Gość portalu: Jank napisał(a): > Jazzak - oddychaj proszę głęboko, to zaraz minie...;o) .... i odlazło ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: ale się zamotało IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 27.02.03, 14:55 Gość portalu: Jank napisał(a): > Jazzak - oddychaj proszę głęboko, to zaraz minie...;o) o, właśnie, wszystko jest oko, jazzak, czego się czepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: ale się zamotało IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 27.02.03, 15:05 Gość portalu: jazzak napisał(a): > > proszę o dementi lub nie, kto jest agat, kto Jank, m.in ,kto jazzak a kto > permanentnie podszywa się pod serwetki, serwery oraz zjada białe sery! > > 'Prodakszon' - rym częstochowski. > > > jazzak ja jem zółty ser Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak ser IP: *.mst.gov.pl 27.02.03, 15:58 Gość portalu: agat napisał(a): > jazzak ja jem zółty ser na śniadanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: ser IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 27.02.03, 16:02 Gość portalu: jazzak napisał(a): > Gość portalu: agat napisał(a): > > > > jazzak ja jem zółty ser > na śniadanie? > to może zjemy razem śniadanie hihihihi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak do agat IP: *.mst.gov.pl 28.02.03, 08:27 Gość portalu: agat napisał(a): > to może zjemy razem śniadanie hihihihi, to jest ewidentne molestowanie na ekranie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: do jazzak IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 28.02.03, 08:39 Gość portalu: jazzak napisał(a): > Gość portalu: agat napisał(a): > > > > to może zjemy razem śniadanie hihihihi, > > to jest ewidentne molestowanie na ekranie ;o) > > Mi się ni kojarzy jedzenie żółtego sera z molestowaniem, jazzak o czym ty myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: do jazzak IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 28.02.03, 08:44 Gość portalu: agata napisał(a): > Gość portalu: jazzak napisał(a): > > > Gość portalu: agat napisał(a): > > > > > > > to może zjemy razem śniadanie hihihihi, > > > > to jest ewidentne molestowanie na ekranie ;o) > > > > > > Mi się ni kojarzy jedzenie żółtego sera z molestowaniem, jazzak o czym ty > myślisz? przepraszam poprawiam się nie kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
m.in jam nie jazzak ale: 28.02.03, 09:29 po pierwsze primo: ustalmy czy jestes agat czy agata :))) po drugie primo: ewidentnie nie proponowałas jedzenia sera tylko jedzenie sniadania wspólne... ewidentne molestowanie, jakem m.in pzdrOFF niemal weekendowe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank jam też nie, ale... IP: *.acn.pl 28.02.03, 10:54 m.in napisał: > po pierwsze primo: ustalmy czy jestes agat czy agata :))) > po drugie primo: ewidentnie nie proponowałas jedzenia sera > tylko jedzenie sniadania > wspólne... > > ewidentne molestowanie, jakem m.in Tak jest!!! Zgadzam się w zupełności! Może jakaś mała komisja śledcza do spraw zbadania propozycji molestacyjnej na forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak gouda IP: *.mst.gov.pl 28.02.03, 10:46 Gość portalu: agata napisał(a): > Mi się ni kojarzy jedzenie żółtego sera z molestowaniem, jazzak o czym ty > myślisz? Agata Jesteś prowokatorka. ;o )czissssss) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: gouda IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 28.02.03, 12:08 Gość portalu: jazzak napisał(a): > Gość portalu: agata napisał(a): > > > Mi się ni kojarzy jedzenie żółtego sera z molestowaniem, jazzak o czym ty > > myślisz? > > Agata Jesteś prowokatorka. ;o )czissssss) A skąd tak wszyscy wiedzą jak mam na imie, ja nie prowokuje ja proponuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak co powie jak się pojawi..... IP: *.mst.gov.pl 28.02.03, 10:48 hrabia, jak znam życie to nas 'ustawi' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: co powie jak się pojawi..... IP: *.acn.pl 28.02.03, 10:56 Hrabiego się zrobi sekretarzem komisji śledczej i będzie ugotowany ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: co powie jak się pojawi..... IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 28.02.03, 11:29 A przewidujecie późniejsze zamiany członków komisji na innych(INNE)? Bo jeżeli tak, to ja też jestem "może nie drapieżna, ale zdeterminowana". Zgłaszam swoją kondydaturę na zamiankę. Kompetencje też coś podobnie..........hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak pkt 1 posiedzenia... IP: *.mst.gov.pl 28.02.03, 13:13 ..przegląd bielizny ciała komisyjnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: pkt 1 posiedzenia... IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 28.02.03, 13:27 Gość portalu: jazzak napisał(a): > ..przegląd bielizny ciała komisyjnego! My kobiety prosimy szanowną komisję o szczegóły szczególnie przeglądu b......, czy słuszna jest podstawa oskarżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: co powie jak się pojawi..... IP: *.acn.pl 28.02.03, 16:51 Gość portalu: Max napisał(a): > A przewidujecie późniejsze zamiany członków komisji na innych(INNE)? > Bo jeżeli tak, to ja też jestem "może nie drapieżna, ale zdeterminowana". > Zgłaszam swoją kondydaturę na zamiankę. Kompetencje też coś > podobnie..........hi hi hi I Ty mówisz o kłopotach z pracą??? Przecież z takim podejściem z miejsca masz zapewnioną karierę na szczytach władzy! Albo, jeśli nie masz (jeszcze) matury, to przecież i tak "możesz doczytać przepisy prawne do soboty". Tylko "zacznij od prawa karnego"... Miłego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś