Gość: JAJOWIEC IP: 24.83.56.* 13.04.03, 09:39 JA INO SLYSZOL,JAK KTO JE Z BILGORAJA TO MU UTNA JAJA-JAJOWIEC- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gnida Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 13.04.03, 10:58 A JAK ICH NI MO, TO CO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAJOWIEC Re: Bilgorajskie-anabasis IP: 24.83.56.* 13.04.03, 21:31 JAK INO NI MO TO MU JAJA DOKLEJO I ZROBIA TO CO TRZEBA-JAJOWIEC- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyn co ni mo... Re: Bilgorajskie-anabasis IP: 212.182.27.* 19.04.03, 14:13 A jakie bedom? Silikonowe? Bo to wozne! Cy kace? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bafalo Re: Bilgorajskie-anabasis IP: 24.83.56.* 22.04.03, 22:43 BEDO-KACZE,BYCZE i INDYCZE.......Przynajmniej umiesz odebrac wiadomosc z Humorem -szanuje i posdrawiam-BIZON- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amator Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 23.04.03, 13:31 Wybiyrom byce, he, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Bilgorajskie-anabasis 24.04.03, 19:21 A Strusich tam bez przypadek ni ma?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAJOR Re: Bilgorajskie-anabasis IP: 24.83.56.* 25.04.03, 07:11 Bedo i ode STUSIA,ZOLWIA i nowet DINOZAURA-JAJOR-Pozdrowka dla KLUBU JAJOWCOW!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAJOR Re: Bilgorajskie-anabasis IP: 24.83.56.* 27.04.03, 03:23 Oj cos mi sie wydaje,ze My przez Klub Jajowcow chociaz troche powiekszymy Bilgorajskie Forum-JAJOR- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyros Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 16:04 jakby coś to z końca stawki jesteśmy na 3 poz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAJOR Re: Bilgorajskie-anabasis IP: 24.83.56.* 28.04.03, 18:33 Masz racje Pyros-JAJOR- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: 24.83.56.* 07.05.03, 20:58 No co jest CISZA w KLUBIE JAJOWCOW-Jajor???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 08.05.03, 01:29 A moge se pierdnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: 24.83.56.* 08.05.03, 07:19 Przeciez to ludzie robia dlaczego nie-Jajor- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: 212.182.27.* 08.05.03, 16:56 A słysołeś takie powiedzenie: " Kto sie wiecznie stracho, temu bździnom dzwoniom", ino nie wiem, czy kurzą, czy naszą? I temu my się niczego i nikogo nie boimy. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.Kury Re: Bilgorajskie-anabasis IP: 24.83.56.* 09.05.03, 18:55 Fajny jestes,bedziesz dlugo zyl bo Cie HUMOR nie OPUSZCZA-PZDR.-Jajor- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 09.05.03, 19:26 Ale skopsane powiedzenie! Miało być: "Kto sie wiecznie stracho (boi), temu bździnom na pogrzebie dzwoniom" Teraz jest właściwie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.03, 02:57 Gość portalu: Kura napisał(a): > > A moge se pierdnąć? No pewnie bo gdyby nie ten dech to by czlowiek zdechl (tak to S.P babcia gadala jak se juz w majtki nasrala ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 15.05.03, 10:27 Haleee! Dobrze wom syćkim idzie!!! Cha, cha,cha!Telo. Pozdr.dla obiesiów zartownisiów.Hej Muse sie do tego Biłgoraja City wybrać, bo nigdy u wos nie byłak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJOR Re: Bilgorajskie-anabasis IP: 24.83.56.* 15.05.03, 20:47 O Very welcome to BILGORAJ.I jusci jak KLUB JAJOROW rozwija watek Naszego forum- Jajor-Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAJOR Re: Bilgorajskie-anabasis IP: 24.83.56.* 27.05.03, 01:35 No co jest KLUB JAJOWCOW cisza w eterze-obudzcie sie prosze????-JAJOR- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 27.05.03, 02:14 Wysiaduję jaja! Podrzucone! Obaczym co się wykluje, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.03, 16:23 Ale jaja UEeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 28.05.03, 11:11 Oby sie nie wylęgły same Millery, Leppery , Gertychy i inne Rydzykopodobne kogutki, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAJOR Re: Bilgorajskie-anabasis IP: 24.83.56.* 28.05.03, 17:56 MACIE RACJE-JAJOR- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 31.05.03, 23:04 ...widzę żółtodziuba, już się wykluwa... kto to może być? Czyżby kandydat na premiera? hehehe, nowy pisk! kokooooooooo, pomału, pomału....kokokooooo... No...kto to??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: 24.83.56.* 01.06.03, 06:01 A moze RYDZYK ten to MARYJA-JAJOR-Pozdrowionka dla Kury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 01.06.03, 10:09 Ta cytom te Jajora i inksych gości dowcipy, hale na mój dusiu, nie zycce nom syćkim źle, a kysz, a kysz, precz z Rydzykiem, trza kurcęciu odrazu łeb ukręcić, nawet nie bee wielgiego grzychu, pokiela małe, ba haj! Telo. Pozdr. Teroz modne klonowanie, trza tyn metode zastosować do wyklucia sie takich, jako nom treba - mądrych kogutków, a nie głuptoków. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 05.06.03, 12:37 Kookookoo, Jajor, gdzie jesteś, bo na nas napadli, a ja jeszcze nie wysiedziałam wszystkich jaj! Koookoookooo, kookoookoooo, kookoookoooo..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: 24.83.56.* 06.06.03, 00:46 Juz jestem Moja KURKO-Melduje sie jak do Generala Glodzia(do niego z krzyzem czy Karabinem)......Szanuje Ciebie KURO,CIUPAZKO za Wasze poczucie humoru.Zawsze z Wami-Jajor......Z Naszego forum to My w CZOLOWCE.Czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 06.06.03, 17:00 Zabronili mi wydawać jakiekolwiek kokokooo. Cichutko ino siedze , bo nie mam czasu na myślenie... Ale jak się wszystkie kogutki wylęgną, i będzie wiadomo, ile kogutków, ile kurek , a ile mieszańców fałszywych, niezidentyfikowanych, to wtedy narobię holofu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 08.06.03, 21:28 NO, wszystko się już wykluło, teraz dopiero będzie gdakanie, hehehe. Narazie słucham Łopuszańskiego, Piskorskiego i innnych. A ja kura też sobie pozwalam swoim głosem dać wyraz zadowoleniu: kokokokokokokokokokokokokokokoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: 24.83.56.* 09.06.03, 19:51 No i co KURKA jestesmy w UE teraz mozesz sobie swobodnie robic KOKOOOOOO,a noz cos WYKOKOSISZ-Pozdrowionka przyjemnego dnia-Jajor- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 10.06.03, 13:58 Nie co, a kogo? Już się za łby wzięli... Wartko, w myśl zasady, kto pierwszy ten lepszy??? Do boju KOGUTKI, do boju! MARSZ: lewa. lewa, lewa, lewa... No ciekawa jestem, który się pierwszy wykopyrtnie, he? KUKURYKUUUUUUUUU!, kukurykuuuuuuuuuuuuu!!! Tylko dwa kukuryki? Trzymać się koguciki!!! A ty Jajorze za którym jesteś, he? Można wiedzieć, czy nie? Tajemnica państwowa? Hę? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: 24.83.56.* 11.06.03, 20:54 Kurko co zlote znosisz jajka-Nie mam NIC do UKRYCIA-pytaj-Odpowiem-Jajor- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 15.06.03, 23:12 Kura na Ukrainie, pięknej, zielonej. Zwiedzała Kijów , Berdyczów, Złoczów, Lwów, wróciła trochę zmęczona, ale bardzo, bardzo zadowolona, że tam była w towarzystwie wspaniałych, rozśpiewanych kur i kogutków. Szkoda Jajorze, że tam ciebie nie było. Trochę gorzej tam z dostępem do kompa, niby na poczcie jest, ale napisać nic nie można, a cafe internet okupuje młodzież (gry) i praktycznie sieć jest niedostępna.Pozdr. A co w Polsze? Miller się utrzymał? Coś słabo te miotły wymiatają, hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: 24.83.56.* 16.06.03, 19:04 No fajnie,ze juz Jestes juz sie troche niepokoilem Twoja nieobecnoscia....Jak Sama widzisz ciezko w Polsce-politrukom-opuszczac cieplutkie stoleczki.Dobrze,ze podrozujesz-zycie jest krotkie.No czesc KURKA do nastepnego ko ko ko-Jajor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: 212.182.27.* 17.06.03, 18:45 ...Zaś mnie niesie... a świeże jajeczka zniosę tym razem na swojskim terenie w Wysokich Taterkach, oby sie tylko nie potłukły o granitowe skały ....Tam dopiero bedę gdakała.....a echo będzie niosło się aż do ....Biłgoraja.... kokooooo, ko, ko kokokokooooo,a ja z radości będę się śmiała, oj śmiała... Żegnaj Jajorku, Jajorze, jak ciężko się zegnać, o Booooże..... Zostawiam cię samego, o moje ty nieboże...a któż ci tu w Biłgoraju , ach któż pomoże????. Do następnego koko! Smutno mi, bo nikt ze mną nie chce jechac, nie może ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: 24.83.56.* 17.06.03, 18:54 LUBIE-CIE KURKO-JAJOR- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 18.06.03, 09:47 Dzięki za lubienie, hihihi. Dlatego ostatni stuk i pa, pa, komu w drogę , temu czas i obyśmy po drodze nie mieli jaj Jajorze! Hehehe, bo do Zakopanego daaaaaleko! Pozdr. O tym rodzinnym Zjeździe nawet Dziennik Polski napisał, ale się zjedzie kur, kogutków, starych kogutów , no i kurczątek.... A to się bedzie działo, oj działo, jadło... piło ... piało...ale nie daj Boże.... dziubało...Hehehe!!! .... X Jubileuszowy Zjazd KUR, KOGUTÓW, KURCZĄTEK i KOGUTKÓW- ....19.06.2003.w ..."PORONINIE przy LENINIE" !!! ...... KuuuuuuuKuuuuuuuRyyyyyyKuuuuuuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: 24.83.56.* 19.06.03, 18:34 Hej KURKO zycze przyjemnego odpoczynku w plenerze,a moze Lenin sie obudzi i wprowadzi RZADY z KURNIKA one by napewno lepiej poprowadzily gospodarke przynajmniej dla KUR-----do nastepnego KUUUUUKUUURYKU-Jajor-Czesc- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 22.06.03, 15:34 Jajorowi z wojaży przyspiewka góralska: "Zalycoł sie kogut kurze chodziył do niej na pazdurze kurecka sie radowała skrzydełka mu ozkladała" Super było, kura się wróciła, o mało tam nóg nie potraciła. ej było goniacki było... a Tatry - najpierw gradem mnie przywitały, a wczoraj śniegiem popruszyło...Bielućko na szczytach.... No i co ? Kurze zimno było, hehehe.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.vc.shawcable.net 23.06.03, 04:21 Oj KURECKO jak jo Ci ZAZDROSZCZAL tyj ESKAPADY ino w ty GORECKI.....No,ale Fajnie pojechac,gdzie KOLWIEK,jak czlowiek umie patrzec i dostrzegac piekno to tak jest WSZEDZIE LADNIE i w POLSCE i w SWIECIE.No narazie-KURKO-Jajor- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 25.06.03, 22:01 Za krótko, a następne wyjazdy, pewnie aż za rok. Kura zaszalała tej wiosny Teraz zostanie cieszyć się latem w mieście. Śledzić ekran TV, oraz imprezy kulturalne w mieście. A moze coś wyremontować. Strach myśleć... Kura spać, czas na kury! Kokoko, dobranoc! POzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.vc.shawcable.net 26.06.03, 19:09 Wis ty co Kurko?? jak ja ino LENIUCHUJE to ida na CALOSC,a jusci jak sie ino ZAPRA to moga TYROC,az sie ZAMENCO....Mysle,ze tak jest LOGICZNIE-POTRZEBUJEMY biologicznego RELAXU......Tez musialbym zrobic maly remoncik w mieszkaniu,a jeszcze troche POLENIUCHUJE-Wciaz Cie LUBIE KURKO-Czesc Jajor-....Ps.Przodujemy na tym forum-no no!!!!!-Ale sie rozbazgralem,do nastepnego ko ko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 27.06.03, 10:53 Samotni w Biłgoraju? Kruca pała, nikt tu nie umie do sieci wejść, co robią szkoły. A moze to tajemne miejsce tylko dla kury i jajora? He? Dobre co? Z tego wszyskiego wsiądę znów na jaja... Hehehe. Tylko sie nie bój Jajorze, na kurze, na kurze!!! Robie biszkopt...Powinnam zaprosic, ale nie wiem , czy sie uda...? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.vc.shawcable.net 27.06.03, 23:12 MILA jestes KURKO z tym BISZKOPCIKIEM to troche problem(bo obawiam sie,ze daleko od siebie mieszkamy),ale kto wie tak daleko,a tak blisko???-Lubie Cie- Jajor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 29.06.03, 17:19 Cosi kury nie trzepotały skrzydłami a i koguty nie piały dzisiaj, kiedy Premier INDOR przemawiał, mnie też skrzydła opadły, bryndza, brak kadr i będziemy dziubać przez 4 lata to samo i z tymi samymi. Ale perspektywaaaa... Ide znieść jajo...to przynajmniej pewne, hehe.Z mieszanymi uczuciami pozdr. Chyba coś mocniejszego rąbnę, twoje zdrowie Jajorze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.vc.shawcable.net 01.07.03, 09:17 Najwazniejsze to nie ZALAMUJ sie KURKO.Ja wiem,ze z jeszcze 4lata trzeba sie meczyc z tymi "INTELIGIENTAMI" od Naszej Ekonomi,ale musimy to PRZETRWAC.USMIECHNIJ sie KURKO to POMAGA.LUBIE CIE.No czesc Jajor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it 02.07.03, 00:08 Dałam sobie upust złej krwi, czasami trzeba to zrobić, ale nie bardzo mi to pomaga. Ostatnio, coś za dużo spraw mnie po prostu , tak po prostu w... , a gdakanie nie pomaga. Może trzeba dać dyla na urlop. Mam zaproszenie do Cervene`go Klastoru w Pieniny (Slovakia) strona:www.pltnici.sk adres: petrik@pltnici.sk . Dostałam dzisiaj zdjęcia z rodzinnego zjazd niesamowite) i zaproszenie, właśnie tam. Może rzeczywiscie uciec? Narazie niestety nie mogę, bo koło 5 lipca będę mieć gości z moich stron, którzy będą uczyć Polonusów tańców góralskich w miesiącu lipcu. No i trzeba bedzie sie sprężać...O, zapomniałam, że 10 lipca jeszcze egzaminy sesyjne...A niech to... Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.vc.shawcable.net 02.07.03, 20:54 No co jest KURKA NIE ZALAMUJ SIE!!!! Musisz byc DZIELNA zle dni przejda i bedzie znowu w NORMIE.Jaki kierunek studiujesz tylko nie pisz,ze Marketing to TAKIE modne TYSIACE "FACHOWCOW" z tej dziedziny,a GOSPODARKA Polska jest KOMPLETNIE CHORA.Lubie Cie.Pzdr.-Jajor- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 04.07.03, 11:23 Jajorze! Ja jestem po drugiej stronie barykady i terroryzuję innych, ale nie ciebie Jajorze. Tu się ralaksuje i nie dokuczam już nikomu , ba robię sobie jaja, ale nie z Jajora, uchowaj Boże! A że zarty mnie się trzymają, to i dobrze, nieprawdaż Jajorze? Przynajmniej mam z kim zrobić pogaduchy do poduchy, i szepnąć cichutko: "ale jaja"! Hehe.Kokokokokokoooooo!!!Kokoko. koko. ko...Pozdrawia kokoszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJOR Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.vc.shawcable.net 04.07.03, 23:11 Oczywiscie,ze tak POPIERAM-LUZ-BLUESS,nieoszukujmy sie MY POLACY to SMUTASY- USMIECHU malo-duzo KRYTYKI i NARZEKAN (wiesz co KURKO duzo moich znajomych popiera mnie w tym zgledzie,ale wiekszosc zaraz powraca do tego co lubia NARZEKAC)to CALI MY......np.JANKESOW nie lubia,ale kolejki po wizy w NIESKONCZONOSC,a zreszta USMIECHNIJ sie-LUBIE CIE-Czesc-Jajor- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 06.07.03, 20:22 No, już dobrze, dobrze Jajorze, już nie narzekam, chyba, że na pogodę, hehe... Chociaż - dzięki niej poleniuchowałam, jak nigdy...poczytałam, po prostu odpoczęłam. I o to chodziło, od dłuższego czasu..., no i forumowałam..., aż do przesady...w krainie baśni, tak, tak i w Biłgoraju też Jajorze! O jak dobrze Jajorze! Lenistwo, to piękna rzecz! Pozdrawia kura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.vc.shawcable.net 08.07.03, 00:58 Oczywiscie bez przesady,mozesz i nawet PONARZEKAC to sie nazywa WOLNOSC SLOWA.Ale i LENIUCHOWAC tez TRZEBA dla RELAXU.Ale wydaje mi sie,ze lubisz PODROZOWAC w tym wzgledzie mozemy sobie podac KONCZYNY bo ja BARDZO,jak mi czas i budzet pozwala juz jestem spakowany.Niechwalac sie zwiedzilem kawal SWIATA,ale ile jeszcze przedemna to ho- ho-ko-ko.NO czesc do nastepnego razu.Lubie Cie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 08.07.03, 15:58 Wiesz, ze najważniejsze to to, że możemy i umiemy się jeszcze z tego co jest z tego, co mamy cieszyć, oby jaknajdłużej. Jakoś mi dziwnie nie tak, gdy obie z syjamskich sióstr Ladam i Laleh Bijani musiały?... odejść z tego łez padołu. Jakie wnioski? Stwórcy nie poprawisz? Tak miało być i nalezało ich pozostawić , takie, jak widzieliśmy? Tylu mądrych ludzi poniosło klęskę? A może te wstrząsy też są potrzebne nam wszystkim... może??? I tą smutną refleksją pozdrawiam cię Jakorze.Przyznam się, że od samego początku nie wierzyłam w pomyślne zakończenie tego zabiegu, zbyt mocno osadzona jestem na ziemi??? Dobrze i niedobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.vc.shawcable.net 09.07.03, 20:55 Widzisz KURKO niestety i tak jest z coraz to NOWSZA medycyna jeszcze DUZO OFIAR POCHLONIE za nim osiagnie cos takiego co sie nawet nam nie snilo.A przykre,ze One sa OFIARAMI......Gdy np.male dzieci polaczone sa np.pupa nie ma problemu,ale One MOZG-SYSTEM NERWOW to jest dopiero "ELEKTRONIKA".Usmiechnij sie chociaz do samej SIEBIE to "BUDUJE"-Czesc-Jajor- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 11.07.03, 17:14 Dowcipny jesteś kukuryku Jajorze, ,usmiechnijże się i ty nieboże, moze nie do kury, a może? Nie wymagam, Broń Boże! Intensywnie myślę, gdzie by tu się wybrać, za zimno nad morze, a w góry? Może, może, kokokoko, odrazu gdaczę wesoło i rzeczywiście chyba dam dyla , a gdzie? Do Poronina, hehe. Patrz: www.litworówka.pl A moze ci sie ten adres kiedyś przyda? Odpust - 22 lipca - odpust zupełny ( też potrzebny) w parafii jawnogrzesznicy św. Marii Magdaleny( mojej imienniczki) w Poroninie, gdzie mnie chrzczono ślubu udzielano - zostały wspomnienia no i rodzina... Imieniny św. Anny (siostrzyczki), potem Ludwiczki, i tak bez końca mogłabym od imienin do imienin wędrować, od chałupy do chałupy - ciesząć się i ładując baterie na zaś. Fajnie se obmyśliłam, urlop mam i napewno go nie zmarnuję. A i Tatry przy pogodzie bliziuuuutko. Ciebie też zapraszam, niekoniecznie ze mną , bierz koko swoje i jedź!!!Pozdrawia kura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do MADZI Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.vc.shawcable.net 12.07.03, 01:01 Madziu-Kurko,a moze sie gdzies,kiedys RAZEM WYBIERZEMY.....PORONINA,CZERNINA,SWIDWINA,a moze na LABLADOR czy NEPAL.SWIAT jest TAKI WIELKI i TAKI MALY-HOW NOWS?????.KOKO-JAJOKO....Jajor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 12.07.03, 09:51 A madzia kura duma...gdzieś...? kiedyś... ? razem... ? koko koko...? kukuryku...? Narazie tylko do Poronina ... w kieszeni dziura budżetowa, hehe i tylko koko na własnym podwórku może coś podziobać, hehe, wiesz gdzie, Jajorze , hehehe, koko. Pozdr. Dobre... co? Hehehe!Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.vc.shawcable.net 14.07.03, 06:33 Wiesz KURKO jak jestem za DZIOBANIEM-wiecej czy -mniej zawsze cos????-Budzet jest WAZNY,ale znam takich co z finansami sa do przodu,ale gorzej u nich z MOZGIEM i ODWROTNIE.....Ja wciaz PREFERUJE szare komorki!!!-USMIECHNIJ sie tym razem do mnie.Wciaz Cie LUBIE-Czesc-Jajor- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 15.07.03, 18:50 Gębusia sama się rozdziawia, a tobie jeszcze mało? Gdyby kury nie było, to Jajor nie potrzebował by tu zaglądać i byłoby spoko? Przecież tu tak naprawdę nikt nie zagląda... Żadne koko i kukuryku .... Kurnik pusty, nikomu i niczemu nie służy no, może się mylę... Pozdr. Jajorze z nieśmiałym koko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.vc.shawcable.net 16.07.03, 07:21 Hej MAGDA WYRZUC z Siebie bol psychiczny,jezeli Cie UWIERA-Jestesmy LUDZMI i mamy PRAWO mniec MORALNIAKA.Wciaz Cie LUBIE.Nie odpisalas mi co STUDIUJESZ???,chyba,ze nie chcesz.No czesc-Jajor- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 17.07.03, 17:23 Kokokoko , już wyrzuciłam i do przodu parę podfrunięć, o ile kura jeszcze potrafi fruwać, hehe i "wyfrunie" znów daleko... za góry, za rzeki, w świat daleki... Nie ma mnie ...Hej Jajorze! Do koko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.vc.shawcable.net 17.07.03, 18:29 Nie GNIEWAJ sie na mnie,ale jak zadaje Ci pytanie to prosze o odpowiedz,jezeli nie to napisz,ze nie odpowiesz bo to odbieram jak IGNORACJE.......Moze dajmy sobie spokoj-Napisz No Czesc-LUBIE CIE-Jajor- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 17.07.03, 19:23 Gdzieżbym śmiała Jajorze, co ci do głowy przychodzi? Przecież nie wszystko w necie muszę pisać, nieprawdaż? Ty też nic nie piszesz i dobrze! Wyjeżdżam, pisałam gdzie, znikam z netu , będe żywa wśród swoich i żywych, jest mi to bardzo potrzebne. Hej! Jeżeli chcesz abym zniknęła nie ma sprawy. Dzieki za towarzystwo choć czsami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.vc.shawcable.net 18.07.03, 19:56 Masz RACJE???,ze nic nie pisalem o sobie bo NIKT mnie o NIC nie PYTAL,a ja Ci zadalem PYTANIE odnosnie Twojej uczelni....To chyba nie bylo MOCNO PRYWATNE pytanie???-Zycze PRZYJEMNEGO Wypoczynku-to co LUBIE-Czesc Jajor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 18.09.03, 12:41 Co słychać w kurniku? koko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.vc.shawcable.net 06.10.03, 18:33 Ino GDACZE sie.....JAJOR !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 07.10.03, 11:33 ...a kura juz nie moze słuchać tego gdakania... i ucieka od gdaczących.../turn off i spoko... Zagdaczą nas i zadziobią ...pozdr.koko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.vc.shawcable.net 09.10.03, 18:22 MADZIA-DALEKO mi do ZLOSLIWOSCI.Czym kolwiek we mnie "RZUCISZ" bede CIE LUBIAL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 10.10.03, 00:13 Czy dzisiaj będziemy radośnie gdakać i piać Jajorze? Sądzę, że TAK! Czy te protestanckie kraje nie będą złośliwe?. Może nie...Jan Paweł II jest ponad nagrodą Nobla, gdyby jej nawet nie dostał. Pozdr. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.vc.shawcable.net 11.10.03, 23:22 Widzisz Madzia-On poprostu robi CO POWINIEN i za to GO KOCHAMY!!!!!No czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 11.10.03, 23:30 Ładnie to napisałeś. 25-leie pontyfikatu Jana Pawła II. Boję się myśleć, że kiedyś go zabraknie. Byłeś w Rzymie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.vc.shawcable.net 14.10.03, 06:06 Widzisz-Madzia w NIEKTORYCH KULTURACH ludzie,"PRZYJELI" zgon za ALTERNATYWE i chyba mysle,ze IM LZEJ z TYM ZYC.I PAPIEZ,tez ODEJDZIE jak MY WSZYSCY(CO nie znaczy,ze sie tego nie BOIMY).W Italii bylem pare raz.Ale nie w Rzymie(kiedys w przyszlosci,kto wie????).No czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: 212.182.27.* 16.10.03, 14:54 Moze nie tyle się boimy, ile żal , że kiedyś musisz odejść i zostawić to wszystko( nie mam na myśli spraw materialnych) , ale piękna życia...Bo to mnie frapuje, ubogaca i daje radość. Życze miłych dni ,zanim śnieg przykurzy i rozjaśni szarówę. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.vc.shawcable.net 17.10.03, 20:50 Zobaczysz wszystko bedzie DOBRZE aby MYSLEC OPTYMISTYCZNIE-No Czesc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 19.10.03, 10:46 Przy tak pieknej jesiennej aurze może na grzyby? Oby były i nie trzeba było ich kupować po drodze od grzybiarzy, bo i tak mi sie zdarzało, hehe. W biłgorajskie lasy? Może się nie zgubię, hę? Hej! Komu w droge temu czas!Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.vc.shawcable.net 20.10.03, 18:56 Az mi (SLINKA LECI) na jajecznice z grzybkami albo zupke grzybowa.Czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 24.10.03, 08:23 A jakże...była , była, i jeszcze pierożki z kapustą i grzybami, i coś się zamarynowało.Już nie mówię o kojącym działaniu pięknego lasu i kolorytu jesiennych liści. A zima się do nas już naprawdę wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajor Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.vc.shawcable.net 27.10.03, 22:48 To moze ULEPIMY BALWANA????????No Czesc Magda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it-net.pl 01.11.03, 18:33 Za ciepło.... CZEŚĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAJOR Re: Bilgorajskie-anabasis IP: 24.83.56.* 03.11.03, 18:14 To moze byc z WATY?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Bilgorajskie-anabasis IP: *.it / 62.233.189.* 05.11.03, 12:15 Jeee... Nudno tu. Zapraszam tu, to inne bałwany można ulepić! Hej! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=170 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Bilgorajskie-anabasis 10.02.04, 19:24 Koko na ptasią grypę zdechło? serwisy.gazeta.pl/fotografie/964822,35083,964860.html?str=28 A co porabia teraz Jajor? Odpowiedz Link Zgłoś
kumoszka Re: Bilgorajskie-anabasis 12.02.04, 13:56 to było Jajo r,wylęgło się piskle które roznosi to chorobę ptasią. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Bilgorajskie-anabasis 08.02.05, 19:20 Z pozdrowieniami i uśmiechem od ucha do ucha! Tak przy ostatkach i z chrustem!!!Można? Dziękuje! www.zosia.piasta.pl/usmiechnij-sie.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Bilgorajskie-anabasis 09.02.05, 14:10 I do śmiychu ( głośniki): schlesien.nwgw.de/a/kokokoko.mp3 Heeeej! Odpowiedz Link Zgłoś