pawelprz 03.03.09, 12:28 Witam Mam jeszcze dosłownie kilka wolnych terminów w 2009 roku. Jeśli ktoś z Państwa potrzebuje fotografa na ślub to zapraszam do współpracy. Pozdrawiam Paweł www.nova-foto.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foto-joanna Re: fotografia ślubna 17.05.09, 22:29 Witam, ja również mam wolne terminy i serdecznie zapraszam:) Jestem fotografem ślubnym, który uwieczni najpiękniejszy dzień Waszego życia w wyjątkowy sposób. Decydując się na skorzystanie z moich usług otrzymacie Państwo: * indywidualne podejście do każdego Waszego pomysłu, Waszych oczekiwań i wyobrażeń na temat naszej współpracy (zawsze zapraszam na wspólne spotkanie, na którym ustalamy wszystkie szczegóły; mogą też Państwo obejrzeć moje portfolio i przyjrzeć się zdjęciom umieszczonym w albumie) * doświadczenie i sprzęt fotograficzny najwyższej jakości (posiadam zapasowe body) będące dla Państwa gwarancją otrzymania wyjątkowych zdjęć ślubnych * konkurencyjne ceny (u mnie nie ma żadnych ukrytych kosztów) * tradycyjny album z 60-cioma zdjęciami w formacie 15x21 * płytę DVD ze wszystkimi ujęciami (każde ze zdjęć poddane zostanie obróbce graficznej; będzie przygotowane do samodzielnego wywołania) * mnóstwo mojego czasu w dniu pleneru (nie ograniczam swojej pracy do2-3h; jeśli chcą Państwo mieć plener w kilku miejscach-jestem do Waszej dyspozycji) * moją obecność na weselu do oczepin włącznie, a jeśli trzeba to i dłużej (w ten sposób żadna ważna chwila nie umknie mojej uwadze i mojemu aparatowi:)) * możliwość dopasowania mojej oferty do Państwa Zapraszam na moją stronę internetową, na której mogą Państwo obejrzeć więcej zdjęć i zapoznać się ze szczegółową ofertą. Adres strony: www.foto-joanna.pl Odpowiedz Link Zgłoś