Dodaj do ulubionych

Proszę o opinie

11.02.09, 05:38
Proszę o opinię na temat Domu Weselnego Wiktoria , jaka tam jest obsługa
jedzenie i w ogóle cała organizacja wesela.
Obserwuj wątek
    • kubus2003 Re: Proszę o opinie 19.02.09, 05:46
      Ludzie czy nikt nie robił wesela w Wiktorii czy nikt już na forum nie zagląda .
      Proszę o opinie na temat tego Domu Weselnego.
      • milka_7 Re: Proszę o opinie 20.02.09, 17:44
        Witam. Szczerze odradzam wesele w Krasnymstawie! Z tego co wiem w Wiktorii za
        osobę płaci się około 130 zł a to jednak jest sporo:/
        • kubus2003 Re: Proszę o opinie 07.03.09, 22:26
          a czy jest gdzieś taniej niż 130 zł za os.
          • milka_7 Re: Proszę o opinie 08.03.09, 21:00
            Właśnie Dom Weselny Wiktoria jest na duże wesele. Pan życzy sobie żeby było
            minimum 150 osób bo inaczej wesele mu się nie zwróci... Przynajmniej tak mi
            powiedział :/ Z tego co wiem to w okolicach Krasnegostawu tylko w Gajczynie są
            przyzwoite ceny.
    • lenusia_5 Re: Proszę o opinie 26.02.09, 13:54
      dobre na duże wesele, ponad 120 osób. Jedzenie dobre wystrój fajny - mi się podoba
      • zosia_live Re: Proszę o opinie 09.03.09, 16:57
        Właścicielowi to już się troszkę poprzewracało w głowie... Mnóstwo ludzi
        rezygnuje i oddaje terminy. Ludzie robią wesela w Ninie, na Cukrowni są dwa
        lokale, trzeci na wylocie na Krupe (nowy jakiś) U Fela, Pod lasem Łopiennickim,
        w Bzitym itp można szukać....
    • sajodef Re: Proszę o opinie 01.06.09, 18:49
      witam ja bylam na weselu w wiktorii i naprawde mi sie podobalo. miejsce jest
      przesliczne tylko faktem jest to ze ceny tez sa sliczne. ale obsługa wysmienita
      warto zaplacic takie pieniadze za taka obsluge. po kazdym posilku wymieniaja
      talerze, serwetki, sztucce, podaja herbate kiedy sie ludziom podoba. jest bardzo
      czysto i gustownie. dbaja o gosci i o wizerunek, a przede wszystkim dbaja o
      czystosc, naprawde godne podziwu i pochwały. pozdrawiam
    • sajodef Re: Proszę o opinie 01.06.09, 18:51
      a jezeli chodzi o jedzenie to tez wszystko jest bardzo dobrze przygotowane w zaleznosci jakie kto sobie menu wybierze, potrawy sa przeslicznie udekorowane stoly zreszta takze
      • emi_ksi Re: Proszę o opinie 03.07.09, 23:03
        hej a własnie chciałam zapytac jakie są standardowe ceny za osobę ile wchodzi
        gorących posiłków czy lokal zapewnia szampana?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka