kubus2003 11.02.09, 05:38 Proszę o opinię na temat Domu Weselnego Wiktoria , jaka tam jest obsługa jedzenie i w ogóle cała organizacja wesela. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubus2003 Re: Proszę o opinie 19.02.09, 05:46 Ludzie czy nikt nie robił wesela w Wiktorii czy nikt już na forum nie zagląda . Proszę o opinie na temat tego Domu Weselnego. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_7 Re: Proszę o opinie 20.02.09, 17:44 Witam. Szczerze odradzam wesele w Krasnymstawie! Z tego co wiem w Wiktorii za osobę płaci się około 130 zł a to jednak jest sporo:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kubus2003 Re: Proszę o opinie 07.03.09, 22:26 a czy jest gdzieś taniej niż 130 zł za os. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_7 Re: Proszę o opinie 08.03.09, 21:00 Właśnie Dom Weselny Wiktoria jest na duże wesele. Pan życzy sobie żeby było minimum 150 osób bo inaczej wesele mu się nie zwróci... Przynajmniej tak mi powiedział :/ Z tego co wiem to w okolicach Krasnegostawu tylko w Gajczynie są przyzwoite ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
lenusia_5 Re: Proszę o opinie 26.02.09, 13:54 dobre na duże wesele, ponad 120 osób. Jedzenie dobre wystrój fajny - mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_live Re: Proszę o opinie 09.03.09, 16:57 Właścicielowi to już się troszkę poprzewracało w głowie... Mnóstwo ludzi rezygnuje i oddaje terminy. Ludzie robią wesela w Ninie, na Cukrowni są dwa lokale, trzeci na wylocie na Krupe (nowy jakiś) U Fela, Pod lasem Łopiennickim, w Bzitym itp można szukać.... Odpowiedz Link Zgłoś
sajodef Re: Proszę o opinie 01.06.09, 18:49 witam ja bylam na weselu w wiktorii i naprawde mi sie podobalo. miejsce jest przesliczne tylko faktem jest to ze ceny tez sa sliczne. ale obsługa wysmienita warto zaplacic takie pieniadze za taka obsluge. po kazdym posilku wymieniaja talerze, serwetki, sztucce, podaja herbate kiedy sie ludziom podoba. jest bardzo czysto i gustownie. dbaja o gosci i o wizerunek, a przede wszystkim dbaja o czystosc, naprawde godne podziwu i pochwały. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sajodef Re: Proszę o opinie 01.06.09, 18:51 a jezeli chodzi o jedzenie to tez wszystko jest bardzo dobrze przygotowane w zaleznosci jakie kto sobie menu wybierze, potrawy sa przeslicznie udekorowane stoly zreszta takze Odpowiedz Link Zgłoś
emi_ksi Re: Proszę o opinie 03.07.09, 23:03 hej a własnie chciałam zapytac jakie są standardowe ceny za osobę ile wchodzi gorących posiłków czy lokal zapewnia szampana? Odpowiedz Link Zgłoś