deser_z_absurdu 05.09.10, 20:07 Chętnie poznam kogoś, kto lubi siebie, życie ;] Mam 30 lat. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seth.destructor Nie no, szczyt lakoniczności... 09.09.10, 00:27 Ale to jest forum "szukam męża"... Odpowiedz Link
deser_z_absurdu Re: Nie no, szczyt lakoniczności... 09.09.10, 16:49 Szczytów tu na forum mozna wiele wyliczyc ;] Czepiasz sie chłopie. Zresztą jak zawsze wszystkiego. Nie chce wnikać, ale najprawdopodobniej nalezysz do tych, co im kazde życie przeszkadza. Odpowiedz Link
pokemontazo No jakby niebylo 30.09.10, 19:26 >Nie chce wnikać, ale najprawdopodobniej nalezysz do tych, co > im kazde życie przeszkadza. Jakby niebylo to w koncu seth destructor. Moze to jest jak z tym ze ludzie upodobniaja sie do swoich zwierzakow ;) Odpowiedz Link
twoja_generacja Re: Wrocław 09.10.10, 09:11 deser_z_absurdu napisał: > Chętnie poznam kogoś, kto lubi siebie, życie ;] Mam 30 lat. Ja pomimo wszystko lubię i siebie i życie :) Po dłuższym zastanowieniu stwierdziłam, że nawet jakbym mogła to nic bym z przeszłości nie zmieniła :) ( no może troszeczkę ;) ) Odpowiedz Link
deser_z_absurdu Re: Wrocław 18.10.10, 13:53 Ja tez wprowadzilbym drobne modyfikacje w przeszlosci - nawet niedalekiej - po prostu inne numerki bym skreslil ;p ;] Chociaz, moze wcale nie trzeba by sie przenosic wstecz, a po prostu, zagrać ;] Odpowiedz Link
twoja_generacja Re: Wrocław 30.10.10, 23:00 Przemyślałam. Nie zmieniłabym nic :D Teraz, a raczej od jakiegoś czasu żyję inaczej. tak jak chcę, a po trosze tak jak mogę ;/ Ze wszystkich tych "do zmiany" chwil wyciągnęłam wnioski. Już nigdy nie dam się wciągnąć w grę, która mi nie pasuje. Cieszę się, że przeszłam co przeszłam i że tyle przede mną :) Kiedyś usiądę z wnukami i im wszystko opowiem ;) Odpowiedz Link
deser_z_absurdu Re: Wrocław 03.11.10, 20:38 To wlasnie w ludziach jest budujące - umiejetnosc wyciagania wniosków ;] I tak metodą iteracyjną dochodzimy do tego stanu, kiedy czujemy sie w koncu dobrze;] Zawsze jest tak, ze jeszcze wszystko przed... Dopoki sie to wie, czuje, nic nie wydarzy sie na marne. A wnukom to ja moze tez bede opowiadal, jesli bede mial czas - bo przeciez moze bede zjezdzal na rowerze z wyzyny Tybetu ;] Odpowiedz Link