Dodaj do ulubionych

Szukam mężą

28.06.11, 19:43
Nie interesują mnie romanse, zdrady, podwójne życie, przygody. Nie chcę tracić czasu na naciągaczy, oszustów, lekkoduchów.
Chcę żyć prostym,spokojnym życiem. Nie zależy mi na splendorach, bogactwach i znajomościach i popisywaniu się majątkiem przed znajomymi. Moja bajka jest bardzo prosta:
rodzina - wspólne marzenia, zaufanie, wspomaganie się; praca; wakacje; ogródek. Szukam normalnego, skromnego, pracowitego i wolnego mężczyzny, który będzie przede wszystkim moim przyjacielem.
Najważniejsze dla mnie są wzajemne relacje, jeśli one są dobre, to wszystko inne się ,,samo'' układa.
Nie jestem typem ,,podrywaczki'', nie buszuję po czatach, nie odbijam mężów koleżankom i nie chodzę po klubach, wobec czego szanse na znalezienie męża w drodze z pracy (jestem nauczycielką) do domu mam niewielkie. Gdzie w takim razie mogę kogoś poznać?
Obserwuj wątek
    • rynio11 Re: Szukam mężą 21.06.12, 14:10
      hallo! prosze do mnie zadzwonic do mnie na skaypa.ryszardo z lünen.pz. ryszard
    • tata-janusz Tata Janusz 21.06.12, 14:34
      Witaj , bardzo fajnie że tak otwarcie piszesz , jednak biorąc pod uwagę "klientów" ewentualnych tutaj , nie twierdzę że wszyscy są "be" , ale jednak wielu , może na początek poszukaj przyjaciela . A dopiero potem ewentualnego "męża" ?

Ponieważ mam ograniczony dostęp do internetu , jeżeli będziesz miała ochotę na kontakt wyślij SMS.

Pozdrawiam
      Janusz 0-791-604-822
    • kkonieck Re: Szukam mężą 25.06.12, 12:59
      Witam,
      Pani Aniu bardzo ładna bajka. Można powiedzieć, że moja w 98% pokrywa się z Pani. Mam 28 lat jestem samotny, nie mam dzieci, ponoć przystojny, ze specyficznym, lekko uszczypliwym poczuciem humoru, odpowiedzialny, wykształcony, niezależny finansowo i mieszkaniowo. Rodzi się pytanie czemu dalej sam? Otóż odpowiedź jest prosta, w czasie kiedy moi rówieśnicy poszukiwali swoich połówek ja oddałem się pracy i karierze o i już to tak zostało. Czas najwyższy to zmienić.
      Pozdrawiam
      K.
    • lobuz39pn Re: Szukam mężą 30.07.12, 14:52
      hejka

nadal szukasz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka