Dodaj do ulubionych

zapisałam się do Duetu

27.07.12, 14:50
zawsze uwazałam, ze to dla nieudacznkow, ale widac przyszedł ten moment, zapisałam sie do Biura zapoznawczego Duet Centrum w Warszawie, byłam juz na rozmowie, wpłaciłam pieniądze, a teraz zastanawiam sie, po jakie licho.

Ja to jednak dziwna jestem, ale mam dosc zycia w samotności , to juz 2 lata
Obserwuj wątek
    • justawoman1 Re: zapisałam się do Duetu 10.08.12, 17:42
      Witaj, Ja też w kółko bardzo samotna jestem, przestałam w siebie wierzyć zupełnie. Polecasz tę agencję? Poznajesz ciekawych mężczyzn?
      warto tam pójść.

pozdrawiam ciepło
    • steffen5 Re: zapisałam się do Duetu 10.08.12, 18:54
      A Wy Panie trochę nie przesadzacie,ja rozumie że szukacie odpowiedniego partnera ,ale żeby komuś płacić .To chyba już lekka przesada.Trzeba być naprawdę zdesperowanym albo tak zapracowanym ,żeby prosić o pomoc tak "wyspecjalizowane" ośrodki.Przypomnijcie sobie jak jeszcze parę lat temu szukaliście partnera-kluby,dyskoteki,zabawy u koleżanek lub też bardziej wyrafinowane miejsca ,jak choćby teatr,biblioteka.Ponadto śmiem twierdzić,że osoby zamieszczające tam swoje dane ,nie zawsze muszą być skłonne do pełnej prawdomówności.Ja nie oceniam czy to dobry krok,ale czy jedyny.Pozdrawiam
      • blue7000 Re: zapisałam się do Duetu 11.08.12, 19:27
        mam 43lata 164cm.63kg.poznam wolnego i odpowiedzialnego pana nie szukajacego przygod ,do stalego zwiazku,wiek43-50lat.
    • lapen2 Re: zapisałam się do Duetu 06.10.12, 14:08
      Ja tez,to juz 4 lata
    • paulotta135 Re: zapisałam się do Duetu 04.08.15, 11:54
      tez uwazam czlonkostwo w DC za starte kasy!
    • usia1971 Re: zapisałam się do Duetu 19.08.15, 21:29
      ja poznałam swojego ukochanego w katowickim duecie,jetsesmy ze sobą od półtora roku .Jedyną przeszkodą jest 100km odległości między nami.Spędzamy ze sobą weekendy ,wakacje i święta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka