Dodaj do ulubionych

czy taki człowiek może mieć szanse u kobiety ??

25.01.13, 12:43
szczery wierny oddany poważny oddany potrafiący mocno kochać po rozwodzie 40 lat mieszkający w Warszawie. szukam kogoś najlepiej na zawsze nie szukam przelotnego związku. co o mnie sądzisz ??
Obserwuj wątek
    • biedroneczka370 Re: czy taki człowiek może mieć szanse u kobiety 25.01.13, 14:04
      może, z pewnością
      • rocambolesca Re: czy taki człowiek może mieć szanse u kobiety 27.01.13, 14:20
        Jak można brać na serio kogoś, kto spamuje kopiując i wklejając tą samą wypowiedź w kilkunastu miejscach?
        • maximus7205 Re: czy taki człowiek może mieć szanse u kobiety 27.01.13, 14:26
          masz racje ze napisałem to samo w kilku miejscach. Ale wszystko napisalem na serio oraz powaznie
    • mysz-a68 Re: czy taki człowiek może mieć szanse u kobiety 27.01.13, 16:08
      Że też tylko Warszawiacy są tacy odważni..Ja jestem z Katowic:(
      • maximus7205 Re: czy taki człowiek może mieć szanse u kobiety 27.01.13, 16:20
        a ja urodzilem sie w opolu ale jezeli bedzie uczucie to moge sie znowu przeprowadzic
        • speedboat8 Re: czy taki człowiek może mieć szanse u kobiety 20.01.14, 00:00
          Nie zalewaj z z tym uczuciem:) ,one i tak wiedza ze bzykac ci sie chce :).Bedziesz uczciwy jak wyartykuujesz: bzykac mi sie chce! i szukam kobitki co chce tego samego !
          Niektore ponoc cenia sobie szczerosc,w kazdym razie co druga to deklaruje :) i moze na to jakas zgarniesz:)
      • maximus7205 Re: czy taki człowiek może mieć szanse u kobiety 23.02.13, 11:44
        zawsze mozemy sie poznac jezeli chcesz ??

mysz-a68 napisała:

> Że też tylko Warszawiacy są tacy odważni..Ja jestem z Katowic:(
    • aga19-75 Re: czy taki człowiek może mieć szanse u kobiety 27.01.13, 18:09
      Witam.
      Porozmawiać zawsze warto.
      • maximus7205 Re: czy taki człowiek może mieć szanse u kobiety 23.02.13, 11:41
        Witaj
        czekam na twój adres emailowy lub numer gg

aga19-75 napisał(a):

> Witam.
        > Porozmawiać zawsze warto.
    • aga19-75 Re: czy taki człowiek może mieć szanse u kobiety 27.01.13, 18:12
      Warto od czegoś zacząć.
      • maximus7205 Re: czy taki człowiek może mieć szanse u kobiety 13.03.13, 15:25
        to co chciałabys wiedziec ?? czekam na twe pytania

aga19-75 napisał(a):
        Warto od czegoś zacząć.
    • malpa_w_zielonym Maximus! 19.02.13, 13:04
      A gdzie jest haczyk?;)
      Każdy normalny człek prócz zalet posiada wady. Więc może trochę teraz o nich opowiesz?
      Jeśli natomiast faktycznie jesteś chodzącym ideałem, to ja Cię poproszę;)

maximus7205 napisał(a):

> szczery wierny oddany poważny oddany potrafiący mocno kochać po rozwodzie 40 la
      > t mieszkający w Warszawie. szukam kogoś najlepiej na zawsze nie szukam przelotn
      > ego związku. co o mnie sądzisz ??
      • maximus7205 Re: Maximus! 19.02.13, 13:15
        to co tam napisałem to jest szczera prawda. pije raz na jakis czas 1 piwo. nie uzywam siły wobec bliskich.jestem spokojnym normalnym człowiekiem

> A gdzie jest haczyk?;)
        > Każdy normalny człek prócz zalet posiada wady. Więc może trochę teraz o nich op
        > owiesz?
        > Jeśli natomiast faktycznie jesteś chodzącym ideałem, to ja Cię poproszę;)
        >
        > maximus7205 napisał(a):
        >
        > > szczery wierny oddany poważny oddany potrafiący mocno kochać po rozwodzie
        > 40 la
        > > t mieszkający w Warszawie. szukam kogoś najlepiej na zawsze nie szukam pr
        > zelotn
        > > ego związku. co o mnie sądzisz ??
        • malpa_w_zielonym Re: Maximus! 19.02.13, 15:00
          Nie neguję tego, co napisałeś o sobie.
          Wierzę, że tak może być.
          Przekornie tylko pytam o wady, bo o tych najtudiej chyba mówić.
          Może być na priv. Adres gazetowy ;)
          • maximus7205 Re: Maximus! 19.02.13, 15:04
            moj adres meilowy to gkoryzma7205@gmail.com. mozemy takze pogadac na gg jezeli chcesz oczywiscie
            • pitufinapitufa Re: Maximus! 19.02.13, 22:55
              hej, ja chętnie porozmawiam z Tobą, podaj mi proszę maila jeżeli masz ochotę

• maximus7205 Re: Maximus! 20.02.13, 04:47
                gkoryzma7205@gmail.com
    • maitresse.d.un.francais Re: czy taki człowiek może mieć szanse u kobiety 20.01.14, 18:28
      Za mało danych.

Wykształcenie i profesję proszę podać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka