Dodaj do ulubionych

NIE wygląd jest ważny.

15.04.14, 09:54
Wygląd NIE JEST najważniejszy.
NIE uroda kobiety się liczy.
Liczy się to, aby kobieta była zaradna, aby umiała uprać, ugotować, pozmywać, uprasować, posprzątać, aby dbała o dom. Może coś uszyła czasem.
A nie "jaśnie księżniczka", którą trzeba było "zdobywać", a którą później trzeba utrzymywać, i z czego mężczyzna jeszcze "ma być" ZADOWOLONYM, że ona pozwala mu się utrzymywać i że chce ona w ogóle być z nim.
No i żeby była dobra, miła, oraz inteligentna.
Liczy się "wnętrze" kobiety, a NIE jej wygląd.
Obserwuj wątek
    • torado Re: NIE wygląd jest ważny. 19.04.14, 13:39

o to to ;-). To samo myślę o facetach, oj sory o mężczyznach ;-) czyli:

Wygląd NIE JEST najważniejszy.
      NIE uroda mężczyzny się liczy.
      Liczy się to, aby mężczyzna był zaradny, aby umiał uprać, ugotować, pozmywać, uprasować, posprzątać, aby dbał o dom. Może coś uszył czasem. A nie "jaśnie panicz", którego trzeba było "zdobywać", a którego później trzeba utrzymywać, i z czego kobieta jeszcze "ma być" ZADOWOLONA, że on pozwala jej się utrzymywać i że chce on w ogóle być z nią.
      No i żeby był dobry, miły oraz inteligentny. Liczy się "wnętrze" mężczyzny, a NIE jego wygląd.

:-D :-D :-D
      • michael_praed Re: NIE wygląd jest ważny. 25.04.14, 17:16
        ZGADZAM się z Tobą.
      • michael_praed Chociaż... 25.04.14, 17:23
        Dla Was przecież ważniejsze jest to, aby:
        - "miał pocucie humoru", "pocucie humoru", "pocucie humoru"... Jak DZIECI to głupio i tępo powtarzacie. ŻAŁOSNE.
        - "był pewny siebie"... - No, skoro DOROSŁE kobiety są tak GŁUPIE i DZIECINNE, że podnieca je to tak GŁUPIE i DZIECINNE zachowanie niektórych mężczyzn, jakim jest nadrabianie miną...
        Wchodzi do kawiarni, lub gdziekolwiek indziej między ludzi, i przyjmuje minę pewną siebie...
        "Ho ho. Kto ja nie jestem. Każdemu dam radę. Jestem najsilniejszy, najmądrzejszy" itd, itp.
        ...DLACZEGO nasze społeczeństwo TAK zdziecinniało???
        • michael_praed Re: Chociaż... 25.04.14, 17:26
          A jeszcze pewnie "NAJLEPIEJ", gdy przyjmując tę "pewną siebie" :) minę, zgarbi jeszcze w dodatku ten swój okrągły, wygolony, łysy łeb (niczym "bokser na ringu ;) ).
          ...Wtedy to DOPIERO jest "męski", co??? :)
          • torado Re: Chociaż... 25.04.14, 19:54
            ale widzisz żadna z kobiet nie reaguje na Twoje prowokacje...;-). Pewnych stereotypów nie zwalczysz...no sorry...
            • gelati Brak reakcji 26.04.14, 10:20
              torado napisała:

> ale widzisz żadna z kobiet nie reaguje na Twoje prowokacje<

To forum przyciaga zalosnych meskich idiotow. Kobiety to widza.
              Michael miota sie belkoczac juz kilka lat bez widocznego sukcesu.
              I bedzie sie miotal... Jest jakis powod tego miotania. Dla mnie widoczny.
              • torado Re: Brak reakcji 26.04.14, 11:14
                gelati napisał(a):

> torado napisała:
                >
                > > ale widzisz żadna z kobiet nie reaguje na Twoje prowokacje<
                >
                > To forum przyciaga zalosnych meskich idiotow. Kobiety to widza.
                > Michael miota sie belkoczac juz kilka lat bez widocznego sukcesu.
                > I bedzie sie miotal... Jest jakis powod tego miotania. Dla mnie widoczny.

oj.......... to nieuważnie śledzisz jego posty. Poglądy wyżej zaprezentowane nie są jego poglądami...i pisał o tym sam w innym wątku :-). A czasem warto poprowokować, żeby zmusić do myślenia :-)
                • gelati Re: Brak reakcji 26.04.14, 12:10
                  Fakt. Nieuwaznie. I tak pozostanie. Opinie wyrazilem na podstawie przypadkowego postu.
                  Idiotycznego. Mam swoja opinie o facetach zalacych sie na forach kobiecych.
                  Z uprzejmosci jej nie wyraze.
                  • michael_praed Re: Brak reakcji 27.04.14, 20:43
                    Zaś ja opinie swoją wyrazilem na podstawie przypadkowego postu gelati.
                    Idiotycznego. Mam swoja opinie o facetkach atakujących prawdziwych mężczyzn na forach.
                    Z uprzejmosci jej nie wyraze.
                    P.s.
                    Gelati... jakiej jesteś płci. Bo pisze o tobie, ze kobietą jest, a ty zaś o sobie piszesz: "wyraziłem". :)
                • michael_praed Re: Brak reakcji 27.04.14, 20:44
                  Torado, dziękuję. :)
                  • torado Re: Brak reakcji 27.04.14, 21:16
                    michael_praed napisał:

> Torado, dziękuję. :)

;-)
                    • michael_praed Ale... 03.05.14, 14:31
                      Ale sprostować muszę, że akurat TA część postu jest moim poglądem:

"A nie "jaśnie księżniczka", którą trzeba było "zdobywać", a którą później trzeba utrzymywać, i z czego mężczyzna jeszcze "ma być" ZADOWOLONYM, że ona pozwala mu się utrzymywać i że chce ona w ogóle być z nim."

Pozdrawiam Wszystkich. :)
              • michael_praed Re: Brak reakcji 27.04.14, 20:39
                To forum przyciaga zalosne damskie idiotki. Mężczyźni to widzą.
                > Gelati miota sie belkoczac, ale nic jej to nie pomaga.
                Na dodatek rzeczywistość, którą ja przedstawiam - w oczy ją kole.
                > I bedzie sie miotala... Jest jakis powod tego miotania. Dla mnie widoczny.
            • michael_praed Re: Chociaż... 27.04.14, 20:37
              No... nie reaguje, bo po prostu mam rację i zgadzają się one ze mną.
        • krakerska Re: Chociaż... 27.04.14, 04:26
          Ktoś niżej napisał, że sobie żartujesz, więc tylko dla porządku wspomnę, że poczucie humoru świadczy o inteligencji, bystrości umysłu, więc jest bardzo istotne ;)
          • michael_praed Re: Chociaż... 27.04.14, 20:45
            Musze Cię zmartwić: nie żartuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka