Dodaj do ulubionych

Szukam żony

30.04.14, 00:18
Szukam partnerki, przyjaciółki, a w przyszłości żony. Kobiety, której zaufam, i która będzie mogła zaufać mi. Chciałbym abyśmy byli wobec siebie szczerzy i uczciwi. Abyśmy mogli stworzyć relację opartą właśnie na zaufaniu, miłości, wierności i szczerości.
Co do wyglądu, nie mam szczególnych oczekiwań, nie jest to istotna sprawa, najważniejsze jest wnętrze... i to jakimi wartościami kierujesz się w życiu.
Dziecko lub dzieci nie są problemem, bo niby czemu miałby być. Jeżeli będziesz tego chciała będę dla nich ojcem.
O mnie... napisz a dowiesz się więcej, ideałem nie jestem, ale potworem także nie.

Proszę o kontakt Panie do 35 lat.
Mój mail: samotnybardzo@o2.pl
Obserwuj wątek
    • baska833 Re: Szukam żony 02.05.14, 10:57
      Witaj samotny mam 32 lata wzrost 168cm szczupla niebieskie oczy.Jestem wdowa mam trojke wspanialych dziecaczkow:-)Pochodze z Krakowa chcialabym cie poznac czy ja jako samotna matka z trojka dzieci miala bym jakies szanse na poznanie sie?Pozdrawiam i zycze milego dnia pa.Mam na imie Basia
      • samotny-bardzo Re: Szukam żony 02.05.14, 19:20
        Witaj Basiu, a czy dzieci to jakaś "dyskwalifikacja" Twojej osoby, nie sądzę. Liczy się to jakim człowiekiem jesteś. A dzieci - bardzo lubię dzieci. :)

Odezwij się na : samotnybardzo@o2.pl

Pozdrawiam:)
    • samotny-bardzo Re: Szukam żony 06.05.14, 19:46
      Czy wszystkie Pani znalazły już męża lub partnera? Szkoda tak bardzo liczyłem na poznania dzięki temu portalowi kogoś wyjątkowego. Każda z Was Drogie Panie, jest wyjątkowa. Każda kobieta jest piękna zarówno wewnętrznie jak i zewnętrznie. Ciało to tylko pudełko, liczy się zawartość...
      Jeśli chciałabyś tylko popisać, wymienić myśli i poglądy, to zapraszam. Zawsze chętnie popiszę.
      Mój mail:samotnybardzo@o2.pl

Pozdrawiam
      • marcysia1981 Re: Szukam żony 08.05.14, 19:17
        Nie wszystkie :) Pozdrawiam
        • lord75 Re: Szukam żony 09.05.14, 20:50
          marcysia1981 napisała:

> Nie wszystkie :) Pozdrawiam
          witaj Marcysia masz ochote sie poznac?Pozdrawiam
          • marcysia1981 Re: Szukam żony 09.05.14, 22:18
            Napisz marcysia1981@gazeta.pl
            • lord75 Re: Szukam żony 09.05.14, 22:40
              marcysia1981 napisała:

> Napisz marcysia1981@gazeta.pl
              Czesc wyslalem ci wiadomosc na gazeta jak mozesz daj znac czy doszla i gdybys tez mogla cos o sobie w skrucie na pisac.Pozdrawiam
              • chrabya Litosci! 10.05.14, 09:37
                lord75 napisała:

> w skrucie na pisac.<

Jego Lordowska Mosc, wstydu sobie oszczedz. Czy wszystko tak kiepsko robisz
                jak piszesz?
    • baska833 Re: Szukam żony 13.05.14, 19:50
      Witaj samotny:-)mam do Ciebie pare pytan:-)czy nadal jestes wolny,czy juz piszesz z kims i czy moglbys o sobie cos na pisac itp.i chodz troszke jak wygladasz jesli ci to nie sprawi klopotu.Pozdrawiam i milego dnia zycze
      • samotny-bardzo Re: Szukam żony 14.05.14, 13:56
        Witaj Basiu:) nadal wolny jestem. Pisać można z każdym, każdy człowiek zasługuje na wysłuchanie i poznanie. Jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej na mój temat, podaj proszę maila lub napisz na samotnybardzo@o2.pl

Tam udzielę wszelkich odpowiedzi.
        • baska833 Re: Szukam żony 14.05.14, 20:45
          witaj moj e-mail baska833@gazeta.pl pozdrawiam milego wieczoru
    • baska833 Re: Szukam żony 21.05.14, 20:42
      dziewczyny uwazajcie na samotnego to oszust to jego wpis na mojego e-maila.
      samotnybardzo <samotnybardzo@o2.pl>

16 maj (5 dni temu)

do mnie
      Muszę Cię przeprosić, bo nie okazałem Ci szacunku. Powiem prawdę, jestem z kimś w "związku". Napisałem anons że szukam żony bo na poprzedni o chęci popisania nie było nikogo chętnego. Bardzo Cię przepraszam, ale czuję się samotny, nie mam z kim popisać. Moja kobieta ma trochę problemów życiowych, i brzydko mówiąc olała mnie totalnie, a ja nie mam nawet komu się wygadać, bo ją nie chcę obarczać dodatkowymi problemami. Rodzicom nie powiem bo mają problemy z młodszym bratem, a siostrze dlatego, że zaraz powie wszystko rodzicom.
      Ostatnio dostaję brzydko mówiąc po dupie od życia. Problemy w pracy, problemy w związku (związek na odległość), i jeszcze bardzo poważne problemy ze zdrowiem.
      Na jej prośbę poszedłem do lekarza, bolały mnie wszystkie kości i stawy, byłem leczony na "kilka dolegliwości" i jedyna diagnoza jaka została temu lekarzowi to nowotwór kości... no załamka... jestem zarejestrowany do specjalisty, a że w mojej rodzinie nowotwory są dość częste to i duże prawdopodobieństwo że i ja go mam:( nie mówiłem jej o tym, bo dołożyłbym jej tylko zmartwień.
      Los chciał że Nas połączył, choć mieszka ode mnie 450 km.
      Ale nie to jest najgorsze, wiesz najgorsze jest to, że pisze z innymi facetami w internecie, choć facetami to nie wiem ilu ich jest, bo na 1000% wiem o jednym. Nie byłoby w tym nic złego, gdyby to było samo pisanie. Ale do mojego kolegi, z ugrupowania politycznego napisała że jest wolna i szuka takiego i takiego faceta. Nic by się nie wydało gdyby na wiecu ten kolega nie zobaczył jej fotki na tapecie w moim telefonie. Upokorzyła mnie przed innymi i to bardzo. Niby Polska taka duża a los ponownie chciał że dowiedziałem się o takiej rzeczy. Nie powiedziałem jej że wiem bo niby po co, pewnie zaraz napisałaby że to przez to że ja nie mam czasu. Naprawdę samo pisanie bym zrozumiał ale nie takie coś...
      Wiesz naprawdę ją kocham i jej wspaniałe dzieci też, ale ona mnie.. już chyba tylko toleruje, bo niekiedy podczas pisania z nią czuję się dosłownie jak jakiś wyrzutek.

Tym anonsem miałem się zemścić, ale doszedłem do wniosku, że nic to nie da. Bo siebie będę oszukiwał że jestem wielki, jej to pewnie nie obejdzie, a kobiety, do których będę pisał, będą cierpiały przeze mnie. Niestety usunąć się tego już nie da...:(

Pewnie i tak nie przeczytasz tego do końca, ale mi jest lżej bo się komuś wygadałem.

Przepraszam jeszcze raz, nie oceniaj mnie zbyt negatywnie, i gdybyś chciała popisać to zapraszam.
      Uwierz mi , że mimo iż jestem w związku czuję się bardzo samotny:(
      Dawid
    • baska833 Re: Szukam żony 21.05.14, 20:45
      samotnybardzo <samotnybardzo@o2.pl>

15 maj (6 dni temu)

do mnie

Miło mi, że nareszcie będziemy mogli poznać się prywatnie. A nie tak publicznie na forum:)

Jestem Dawid. Mam 26 lat. Hmm... chętnie odpowiem na Twoje wszystkie pytania.

Jak dzieci mają na imię? :) I po ile lat mają?

Jakiego mężczyzny szukasz? Tzn, jak powinien wyglądać i jakie cechy charakteru są dla Ciebie ważne.

samotnybardzo 15 maj (6 dni temu)
      To, że mam 26 lat nie oznacza że jestem gówniarzem Basiu. Poznaj mnie chociaż...
    • samotny-bardzo Re: Szukam żony 21.05.14, 20:57
      Mój związek właśnie się zakończył, przepraszam wszystkie Panie za ogłoszenie. Powodzenia. Tak, tak możecie mnie dobić i pisać na maila jaki to jestem. Wasza reakcja jest zrozumiała. Pozdrawiam
      • torado Re: Szukam żony 21.05.14, 20:59
        ale jazda ludzie, ale jazda :-D :-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka