Gość: Pamela IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 17:06 Dzisiaj zacielam sie w biurowcu w windzie! Zdarzyklo sie to Wam kiedys? 15 minut przebywalam w ciasnej windzie. Alarm sobie dzwonil i nikt nie mogl nic poradzic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sabat Re: Zacielam sie w windzie IP: *.gdan.gazeta.pl 04.02.02, 17:22 U, to straszna przygoda. A czytaliście o facecie ze Słupska, który pracował jako jako pracownik techniczny w WTC podczas ataku 11 wrzesnia. Uwięziony między pietrami w windzie razem z 5 biznesmenami uwolnił siebie ich wywiercając otwór w ścianie przy pomocy myjki do szyb. Chwilę po tym jak wybiegli z budynku, ten zawalił się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Zacielam sie w windzie IP: 192.168.0.* 04.02.02, 17:26 O jeny a z czego była ta myjka a może raczej winda? W tej Ameryce to jest dopiero technika.... Ale serio, nic przyjemnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Zacielam sie w windzie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 18:55 Mi się kiedyś zdarzyło.Ale sama nie jechałam.I przerwa trwała chwilkę. Często jak jadę windą,to tak mam wrażenie,że zjadę poniżej parteru.Jakoś tak mnie do podziemi ciągnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Zacielam sie w windzie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 21:46 Slyszalam o tym ale nie wiedzilam ze on jest ze Słupska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Zacielam sie w windzie IP: *.gdan.gazeta.pl 05.02.02, 10:38 Gość portalu: Beki napisał(a): > Slyszalam o tym ale nie wiedzilam ze on jest ze Słupska. Czyż ten nasz Słupsk nie jest na swój sposób wyjątkowy? -------------- redaktor Adaś M. to bufon i snob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka_ Re: Zacielam sie w windzie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 20:03 Ja tam staram sie wogole nie jezdzic windami,bo zdarzyło mi sie to juz wiele razy.Jednak są sytuacje w ktorych musze wśiaść do windy i zawsze wtedy mam pietra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Zacielam sie w windzie 04.02.02, 20:09 Tez staram sie unikac, zwlaszcza jak pare lat temu pokazano w telewizji jak winda ruszyla w momencie kiedy dziewczynka stala jedna noga w windzie a druga na pietrze. Ciagnelo ja przez 3 pietra. Od tego czasu mam "windofobie", ale niestety, czasami nie da sie uniknac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Zacielam sie w windzie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 23:26 Jak pierwszy raz jechalam winda w Palacu Kultury to dlugo nie moglam dojsc jak to sie stalo ze wchodzac do prawej windy wyszlam lewa. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loona Re: Zacielam sie w windzie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 19:01 Taka winda w Palacu musi miec przyspieszenie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sznurek Re: Zacielam sie w windzie IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 23:33 Nic przyjemnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Zacielam sie w windzie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 01:01 :-)))) Pam, zawsze sie zastanawialam co ja bym zrobila w takiej sytuacji. Wyobrazam sobie zacieta winde, ja naciskajaca guzik alarmu i ludzie przechodzacy i udajacy ze tego nie widza. Brrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojej Re: Zacielam sie w windzie IP: *.gdan.gazeta.pl 20.02.02, 23:25 To musiało być okropne Odpowiedz Link Zgłoś