Dodaj do ulubionych

Zacielam sie w windzie

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 17:06
Dzisiaj zacielam sie w biurowcu w windzie! Zdarzyklo sie to Wam kiedys? 15
minut przebywalam w ciasnej windzie. Alarm sobie dzwonil i nikt nie mogl nic
poradzic.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sabat Re: Zacielam sie w windzie IP: *.gdan.gazeta.pl 04.02.02, 17:22
      U, to straszna przygoda. A czytaliście o facecie ze Słupska, który pracował
      jako jako pracownik techniczny w WTC podczas ataku 11 wrzesnia. Uwięziony
      między pietrami w windzie razem z 5 biznesmenami uwolnił siebie ich wywiercając
      otwór w ścianie przy pomocy myjki do szyb. Chwilę po tym jak wybiegli z
      budynku, ten zawalił się.
      • Gość: Ina Re: Zacielam sie w windzie IP: 192.168.0.* 04.02.02, 17:26
        O jeny a z czego była ta myjka a może raczej winda? W tej Ameryce to jest
        dopiero technika....
        Ale serio, nic przyjemnego.
        • Gość: Nataliaa Re: Zacielam sie w windzie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 18:55
          Mi się kiedyś zdarzyło.Ale sama nie jechałam.I przerwa trwała chwilkę.
          Często jak jadę windą,to tak mam wrażenie,że zjadę poniżej parteru.Jakoś tak
          mnie do podziemi ciągnie. :)
      • Gość: Beki Re: Zacielam sie w windzie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 21:46
        Slyszalam o tym ale nie wiedzilam ze on jest ze Słupska.
        • Gość: Sabat Re: Zacielam sie w windzie IP: *.gdan.gazeta.pl 05.02.02, 10:38
          Gość portalu: Beki napisał(a):

> Slyszalam o tym ale nie wiedzilam ze on jest ze Słupska.

Czyż ten nasz Słupsk nie jest na swój sposób wyjątkowy?
          --------------

redaktor Adaś M. to bufon i snob
    • Gość: nikka_ Re: Zacielam sie w windzie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 20:03
      Ja tam staram sie wogole nie jezdzic windami,bo zdarzyło mi sie to juz wiele
      razy.Jednak są sytuacje w ktorych musze wśiaść do windy i zawsze wtedy mam
      pietra!!!
      • andy_sz Re: Zacielam sie w windzie 04.02.02, 20:09
        Tez staram sie unikac, zwlaszcza jak pare lat temu pokazano w telewizji jak
        winda ruszyla w momencie kiedy dziewczynka stala jedna noga w windzie a druga
        na pietrze. Ciagnelo ja przez 3 pietra. Od tego czasu mam "windofobie", ale
        niestety, czasami nie da sie uniknac...
      • Gość: Pati Re: Zacielam sie w windzie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 23:26
        Jak pierwszy raz jechalam winda w Palacu Kultury to dlugo nie moglam dojsc jak
        to sie stalo ze wchodzac do prawej windy wyszlam lewa. :-)
        • Gość: Loona Re: Zacielam sie w windzie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 19:01
          Taka winda w Palacu musi miec przyspieszenie, prawda?
    • Gość: Sznurek Re: Zacielam sie w windzie IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 23:33
      Nic przyjemnego
    • Gość: Pixi Re: Zacielam sie w windzie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 01:01
      :-))))
      Pam, zawsze sie zastanawialam co ja bym zrobila w takiej sytuacji. Wyobrazam
      sobie zacieta winde, ja naciskajaca guzik alarmu i ludzie przechodzacy i
      udajacy ze tego nie widza. Brrrr....
    • Gość: Ojej Re: Zacielam sie w windzie IP: *.gdan.gazeta.pl 20.02.02, 23:25
      To musiało być okropne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka