ef1977 29.07.12, 15:18 potrzebuję animatora na urodziny czy w s-ku ktoś się zajmuje taka organizacją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brat187 Re: animator na urodziny dziecka 29.07.12, 23:42 O rany, może sama się tym zajmij. Co to, mycie okien? Odpowiedz Link Zgłoś
ef1977 Re: animator na urodziny dziecka 01.08.12, 19:07 no porada życia jestem ci mega wdzięczna bo sama bym na to nie wpadła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: animator na urodziny dziecka IP: *.slupsk.vectranet.pl 02.08.12, 17:53 polecam firmę Niedzwiadek, organizują super kolonie i takie mniejsze imprezy też prowadzą niedzwiadek.slupsk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaun Re: animator na urodziny dziecka IP: *.tvsat364.lodz.pl 12.08.12, 00:03 Jestem animatorem od ponad 4 lat. Przechodziłam liczne szkolenia, baloniki, sztuczki cyrkowe i magiczne, zabawy, wyścigi i wiele innych atrakcji. Profesjonalny strój oraz perfekcyjnie zorganizowany czas. Szczegóły oraz cały program prześle na maila. art_design@onet.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danielaniamtor.pl Re: animator na urodziny dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 09:23 www.danielanimator.pl tel. 691 423 200 - festyny -urodziny -bale -itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: animator na urodziny dziecka IP: *.play-internet.pl 25.07.13, 17:43 wpisz w google i na pewno coś znajdziezsz. teraz jest sporo firm i animatorów, którzy sie ogłaszaja. ostatnio byłem na komunii u rodziny i bylo tam dwóch klaunów. szwagier zamowil, bo troche dzieci bylo i ciezko bylo by je jakos sensownie ogarnac. jakas firemka z warszawy, podobno dojeżdzaja wszedzie, bo maj duzo oddziałow. nie mam namiarów, ale animatorki mialy na strojach klaun polska napisane, moze to Ci jakoś pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek352 Re: animator na urodziny dziecka IP: *.slupsk.vectranet.pl 09.04.18, 21:40 Polecam Teatr Władca Lalek i ich programy animacji dla dzieci. www.twlalek.pl/imprezy.html Odpowiedz Link Zgłoś