ppilch 28.08.04, 15:34 Kochani podajcie mi listę wszystkich centr handlowych,hipermarketów wraz z adresami w Słupsku. Pozdr Wrocławianin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matalijka Re: Centra Handlowe 28.08.04, 17:05 real,- Sp. z o.o. i Spółka Spółka Komandytowa ul. Szczecińska 6 76-252 Kobylnica galeria Podkowa ul.Starzyńskiego 6-7 76-200 Słupsk centrum handlowe Wokulski ul.Kołłątaja 1 76-200 Słupsk Hala targowa Manhatan ul.Wileńska 7 76-200 Słupsk Hala Pod Wieżą ul.Banacha 6 a 76-200 Słupsk Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Centra Handlowe 28.08.04, 19:13 Jest jeszcze Kaufland na KOllataja... Odpowiedz Link Zgłoś
ll66 Re: Centra Handlowe 28.08.04, 20:41 czyzbys byl terrorystą pragnacym zorganizowac jakis maly zamach na slupski hipermarket ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ll66 Re: Centra Handlowe 28.08.04, 20:54 osobiscie jestem hipermarketom przeciw jak tylko sie da to w nich nie kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
ll66 Re: Centra Handlowe 28.08.04, 20:55 oczywiscie ich wysadzanie zakrawa o przesade :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Centra Handlowe IP: *.dialin.buffalo.edu 28.08.04, 21:12 A ja kupuje, bo co tu duzo gadac, jest tanio i tyle. Na razie nie stac mnie na wspieranie lokalnego handlu i zakupy w malych, drogich sklepach. Co prawda w Slupsku juz nie mieszkam, ale jakbym tam byl to pewnie i tak robilbym wieksze zakupy w hipermarketach, nie to ze strasznie je kocham, ale z czysto praktycznych powodow... Odpowiedz Link Zgłoś
ll66 Re: Centra Handlowe 28.08.04, 21:31 no nie powiem zebym calkiem od niech stronil - pewne rzeczy kupuje z zywnosci te opakowane, inne wole kupic mniej ale z zaprzyjaznoinym sklepiku pod blokiem. pyyyyszna szyneczke maja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Centra Handlowe 28.08.04, 21:45 ja tak jak andy, po to sa te sklepy by kupic więcej i taniej......a swoje ulubine te male tez mam, chyba powinny byc te i te, nie mam oporow w tym wzgledzie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Centra Handlowe 28.08.04, 21:54 chociaz oprocz ceny, daty waznosci, preferuje rodzime firmy, nasze masło, nasze sery serki, jogurty itd.itp.......lasuchem nie jestem, cukru prawie nie uzywam, przemysl cukierniczy padłby pewnie gdyby wszyscy tak jak ja, no ale jesli mam ochote na cos slodkiego to nie zadne tam snikersy.....wszystko nasze, tradycyjne, ...........a co lubie? Hmmmmm ptasie mleczko :) Odpowiedz Link Zgłoś
ll66 Re: Centra Handlowe 28.08.04, 21:54 no to doszlismy do tego ze zalozyciel watku raczej nie powinien nic wysadzac! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Centra Handlowe 28.08.04, 22:25 No, uwielbiam od bomby przechodzić do słodyczy, to tak jak na forum o ogrodach od małej stokrotki przeszli do wielkiej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Centra Handlowe 28.08.04, 22:31 To słodziutkich snów wszystkim zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Q 29.08.04, 04:26 NIe no jasne ze po piwko czy swiezy chlebus nie bede lecial do hipermarketu i potrzeby istnienia malych sklepow nie kwestionuje absolutnie. Sek w tym, czy tym sprzedawcom oplaca sie utrzymywac takie sklepy. Na zachodzie wyglada to tak, ze te mniejsze sklepy sa rowniez, co prawda samoobslugowe, ale nie takie jak np. polskie Biedronki. Sa mniejsze i utrzymywane przez duze sieci, czesto takie ktore maja rowniez hipermarkety i jest ich duzo, na prawie kazdej glowniejszej ulicy. A takich prywatnych malych sklepikow prawie nie widac, nie wytrzymuja konkurencji... Odpowiedz Link Zgłoś
ll66 Re: Q 29.08.04, 11:04 sklepik o ktorym ja mowie ma w czesci otwartej pewnie z 10m2 sprzedaje maz zona i chyba jakas ciotka, mieszkaja w bloku 10m od sklepiku i chyba na parterze, maja za to - najlepsza szynke w promieniu 5km, najlepszy chleb w promieniu 3km, zaje... ogorki kiszone, domowej roboty pierogi, krokiety i takie tam niemrozone, swierze warzywka,dopelnia to zestaw podstawowych rzeczy po ktore mozna wyskoczyc jak ci na sniadanie zabraknie. do marketu mam z 200m wiec sytuacja komfortowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Q 29.08.04, 15:26 Jak maja ogorki kiszone to to musi byc faktycznie super sklep i tez bylbym szczesliwy jakbym mial taki w sasziedztwie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Q 29.08.04, 22:33 Zuza,a ja właśnie ptasie mleczko jem i myslę o Tobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Q 29.08.04, 23:18 O nie, Matalijko, ale mi narobiłaś chęci....mniam, mniam.....a co myslisz o mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Q 30.08.04, 18:24 Same pozytywne wibracje :) A teraz pije pyszną herbatkę z cytrynką. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Q 30.08.04, 20:46 To ja tez teraz pije pyszna herbatke z cytrynką. :) Odpowiedz Link Zgłoś