Dodaj do ulubionych

Centra Handlowe

28.08.04, 15:34
Kochani podajcie mi listę wszystkich centr handlowych,hipermarketów wraz z
adresami w Słupsku.
Pozdr Wrocławianin
Obserwuj wątek
    • matalijka Re: Centra Handlowe 28.08.04, 17:05
      real,- Sp. z o.o. i Spółka
      Spółka Komandytowa
      ul. Szczecińska 6
      76-252 Kobylnica

galeria Podkowa
      ul.Starzyńskiego 6-7
      76-200 Słupsk

centrum handlowe Wokulski
      ul.Kołłątaja 1
      76-200 Słupsk

Hala targowa Manhatan
      ul.Wileńska 7
      76-200 Słupsk

Hala Pod Wieżą
      ul.Banacha 6 a
      76-200 Słupsk

• andy_sz Re: Centra Handlowe 28.08.04, 19:13
        Jest jeszcze Kaufland na KOllataja...
    • ll66 Re: Centra Handlowe 28.08.04, 20:41
      czyzbys byl terrorystą pragnacym zorganizowac jakis maly zamach na slupski
      hipermarket ? :)
      • zuzanna6 Re: Centra Handlowe 28.08.04, 20:48
        O kurde mol, o tym nie pomyslałam
        • ll66 Re: Centra Handlowe 28.08.04, 20:54
          osobiscie jestem hipermarketom przeciw jak tylko sie da to w nich nie kupuje
          • ll66 Re: Centra Handlowe 28.08.04, 20:55
            oczywiscie ich wysadzanie zakrawa o przesade :)
            • Gość: andy_sz Re: Centra Handlowe IP: *.dialin.buffalo.edu 28.08.04, 21:12
              A ja kupuje, bo co tu duzo gadac, jest tanio i tyle. Na razie nie stac mnie na
              wspieranie lokalnego handlu i zakupy w malych, drogich sklepach. Co prawda w
              Slupsku juz nie mieszkam, ale jakbym tam byl to pewnie i tak robilbym wieksze
              zakupy w hipermarketach, nie to ze strasznie je kocham, ale z czysto
              praktycznych powodow...
              • ll66 Re: Centra Handlowe 28.08.04, 21:31
                no nie powiem zebym calkiem od niech stronil - pewne rzeczy kupuje z zywnosci
                te opakowane, inne wole kupic mniej ale z zaprzyjaznoinym sklepiku pod blokiem.
                pyyyyszna szyneczke maja!!!
                • zuzanna6 Re: Centra Handlowe 28.08.04, 21:43
                  ho ho jaki zarloczek...
                  • zuzanna6 Re: Centra Handlowe 28.08.04, 21:45
                    ja tak jak andy, po to sa te sklepy by kupic więcej i taniej......a swoje
                    ulubine te male tez mam, chyba powinny byc te i te, nie mam oporow w tym
                    wzgledzie
                    • zuzanna6 Re: Centra Handlowe 28.08.04, 21:54
                      chociaz oprocz ceny, daty waznosci, preferuje rodzime firmy, nasze masło, nasze
                      sery serki, jogurty itd.itp.......lasuchem nie jestem, cukru prawie nie uzywam,
                      przemysl cukierniczy padłby pewnie gdyby wszyscy tak jak ja, no ale jesli mam
                      ochote na cos slodkiego to nie zadne tam snikersy.....wszystko nasze,
                      tradycyjne, ...........a co lubie? Hmmmmm ptasie mleczko :)
                    • ll66 Re: Centra Handlowe 28.08.04, 21:54
                      no to doszlismy do tego ze zalozyciel watku raczej nie powinien nic wysadzac!
                      • zuzanna6 Re: Centra Handlowe 28.08.04, 22:25
                        No, uwielbiam od bomby przechodzić do słodyczy, to tak jak na forum o ogrodach
                        od małej stokrotki przeszli do wielkiej polityki.
                        • zuzanna6 Re: Centra Handlowe 28.08.04, 22:31
                          To słodziutkich snów wszystkim zycze.
                          • ll66 Re: Centra Handlowe 28.08.04, 22:44
                            zzz wzajemnoscia
                            • andy_sz Q 29.08.04, 04:26
                              NIe no jasne ze po piwko czy swiezy chlebus nie bede lecial do hipermarketu i
                              potrzeby istnienia malych sklepow nie kwestionuje absolutnie. Sek w tym, czy
                              tym sprzedawcom oplaca sie utrzymywac takie sklepy. Na zachodzie wyglada to
                              tak, ze te mniejsze sklepy sa rowniez, co prawda samoobslugowe, ale nie takie
                              jak np. polskie Biedronki. Sa mniejsze i utrzymywane przez duze sieci, czesto
                              takie ktore maja rowniez hipermarkety i jest ich duzo, na prawie kazdej
                              glowniejszej ulicy. A takich prywatnych malych sklepikow prawie nie widac, nie
                              wytrzymuja konkurencji...
                              • ll66 Re: Q 29.08.04, 11:04
                                sklepik o ktorym ja mowie ma w czesci otwartej pewnie z 10m2 sprzedaje maz zona
                                i chyba jakas ciotka, mieszkaja w bloku 10m od sklepiku i chyba na parterze,
                                maja za to - najlepsza szynke w promieniu 5km, najlepszy chleb w promieniu 3km,
                                zaje... ogorki kiszone, domowej roboty pierogi, krokiety i takie tam
                                niemrozone, swierze warzywka,dopelnia to zestaw podstawowych rzeczy po ktore
                                mozna wyskoczyc jak ci na sniadanie zabraknie. do marketu mam z 200m wiec
                                sytuacja komfortowa:)
                                • andy_sz Re: Q 29.08.04, 15:26
                                  Jak maja ogorki kiszone to to musi byc faktycznie super sklep i tez bylbym
                                  szczesliwy jakbym mial taki w sasziedztwie :-))
                                  • zuzanna6 Re: Q 29.08.04, 22:09
                                    No i jeszcze ptasie mleczko.
                                    • matalijka Re: Q 29.08.04, 22:33
                                      Zuza,a ja właśnie ptasie mleczko jem i myslę o Tobie :)
                                      • zuzanna6 Re: Q 29.08.04, 23:18
                                        O nie, Matalijko, ale mi narobiłaś chęci....mniam, mniam.....a co myslisz o
                                        mnie?
                                        • matalijka Re: Q 30.08.04, 18:24
                                          Same pozytywne wibracje :)
                                          A teraz pije pyszną herbatkę z cytrynką.
                                          • zuzanna6 Re: Q 30.08.04, 20:46
                                            To ja tez teraz pije pyszna herbatke z cytrynką. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka