sabat99 17.04.02, 10:30 Do oglądu, proszę o pochwałę od UMKH www.stolp.de/Stolp-Stadt/stolp-stadt.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umk__historia Ach te fotki :) 19.04.02, 19:12 Dziekuję :) Znałem prawie wszystkie z zamieszczonych tam pocztówkek - szkoda że tak mało, ale nie ma wszystkich co posiadam w swoim zbiorze :) Czy chcecie żebym Wam szczegółowo opisał rok zrobienia zdjęcia, gdyż tego nie podają :(. Ciekawy jestem jak zwracacie uwagę oglądając fotografie - na jednej np. współczesnej widać nawet jak sie dobrze przypatrzyć - sieć trolejbusową. Miłego przeglądania i podziwiania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Ach te fotki :) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 20:55 Ta strona dzisiaj nie wchodzi :(( Ale na pewno poszperam tam jutro. Kiedys nie lubilam przegladac starych widokowek bo jak na nie patrzylam to mi sie zawsze serce krajalo... A jeszcze kiedys mialam taki piekny sen ze nasza starowka jest taka jak z obrazkow w historii Slupska pelna kamienic grubasow i bruku... (dobra pstryk ! wracam do rzeczywistosci) Odpowiedz Link Zgłoś